Fetch AI beleeft enorme rally na multi-jaar-uitbraak

Het native token van het kunstmatige intelligentie (AI) lab Fetch.ai (FET) heeft een indrukwekkende stijging van 108% gezien in de afgelopen week, wat een significante doorbraak boven de $1 markeert. Alleen al in de afgelopen 24 uur is de prijs van Fetch AI met nog eens 42% gestegen, waarmee een nieuw all-time hoogtepunt van $2.75 wordt bereikt, met een marktkapitalisatie die nu op $2.27 miljard staat.

Hiermee betreedt FET officieel de lijst van top 50 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Bovendien zijn de 24-uurs handelsvolumes voor Fetch AI ook met 80% gestegen naar $1.22 miljard. Recentelijk hebben tal van crypto-analisten optimistische visies geuit over het langetermijnperspectief van Fetch.ai. Crypto Rover, een prominente analist, blijft bullish op $FET, waarbij hij suggereert dat er voldoende ruimte is voor groei in de toekomst.

In een recente tweet onthulde Rover de aankoop van $FET op $0.70 en gaf aan geen plannen te hebben om op korte termijn te verkopen. Bovendien deelde Rover een gedurfde voorspelling door te stellen: “Het staat nu op $2 miljard marktkapitalisatie. Ik denk dat het zal uitkomen rond $40 miljard – $60 miljard. 20x vanaf hier lijkt redelijk.”

Door de potentiële marktkapitalisatie van Fetch.ai te zien tussen $40-60 miljard, benadrukt Rover het aanzienlijke opwaartse potentieel van $FET, dat meer dan 20 keer kan stijgen vanaf de huidige waardering. Deze optimistische voorspelling weerspiegelt het vertrouwen van Rover in een sterke vraag en netwerkuitbreiding die Fetch.ai naar een protocol van meerdere miljarden dollars in de komende jaren zal drijven.

Eerder deze week introduceerde Fetch.ai Fetch Compute, een gedecentraliseerd computingplatform dat klaar staat om het landschap van kunstmatige intelligentie (AI) ontwikkeling te revolutioneren. Versterkt door een aanzienlijke investering van $100 miljoen in infrastructuur, heeft Fetch AI zich gepositioneerd aan de voorhoede van innovatie, waarbij gebruikers toegang krijgen tot geavanceerde op AI gerichte Nvidia GPU’s.

Vanaf 7 maart 2024 zullen gebruikers die de inheemse munt FET inzetten de mogelijkheid hebben om Fetch Compute Credits te verdienen. Deze credits kunnen vervolgens worden gebruikt om GPU-gebruikskosten te dekken, waardoor gebruikers toegang krijgen tot deze waardevolle middelen binnen het gedecentraliseerde Fetch compute-netwerk.

Bovendien dient FET als een betaalmiddel voor computergebruik, wat een significante vooruitgang betekent voor individuen en organisaties die zich bezighouden met resource-intensieve gedecentraliseerde AI-projecten. Fetch AI’s Fetch Compute platform vertegenwoordigt een monumentale sprong voorwaarts in het rijk van gedecentraliseerd computergebruik, waarbij gebruikers worden voorzien van geavanceerde technologie en ongekende mogelijkheden voor AI-innovatie.

Fetch.AI, een baanbrekend AI-onderzoeksinstituut, creëert een gedecentraliseerd machine learning netwerk dat gebruikmaakt van blockchain technologie voor open toegang. Bovendien streeft het project ernaar online transacties te decentraliseren en te optimaliseren, waardoor efficiëntie en gebruikerservaring worden verbeterd. Dit jaar 2024 zou een sterk jaar kunnen zijn voor Fetch AI.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!