Bitcoin Dogs prijsvoorspelling: Kan het $1 bereiken in 2024?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er is een baanbrekend project dat voortkomt uit Bitcoin, de Godfather van crypto. Kort na de goedkeuring van de ETF is Bitcoin Dogs vrijgegeven aan de crypto community als ’s werelds allereerste crypto presale op de Bitcoin blockchain. Het heeft in slechts 2 weken een enorm bedrag van $5,9m opgehaald.

De brandstof die deze nieuwe hond aandrijft, is het native 0DOG token, een crypto coin die al enorm aan kracht wint. Niet alleen is dit waarschijnlijk de fantasiemunt van iedereen die wil investeren in crypto, maar het ziet er ook naar uit dat het een nieuwe dageraad zou kunnen veroorzaken in blockchain gaming en NFT collecties.

Terwijl de 30 dagen durende ICO aan snelheid wint naarmate het de einddatum van 15 maart nadert en virale aandacht genereert, is dit de reden waarom Bitcoin Dogs de volgende onmisbare optie om te investeren in crypto is.

Bitcoin Dogs: Een crypto superster in afwachting

Deze met vlaggen zwaaiende standaarddrager voor BRC-20 tokens (tokens op het BTC netwerk) vestigt zich als de pionier die Bitcoin experts kunnen gebruiken om meer te weten te komen over de charmes van door Bitcoin geminte tokens.

Een unieke NFT collectie van 10.000 honden met verschillende niveaus van zeldzaamheid en een nieuw sociaal gaming platform vormen de hoeksteen van de verslavende aantrekkingskracht van Bitcoin Dogs. Met een retro knipoog naar de nostalgie van de jaren 90 stelt Bitcoin Dogs gebruikers in staat virtuele puppy’s groot te brengen, ze te trainen en te verzorgen voor een lang en gezond bestaan voordat ze worden losgelaten in een competitieve spelomgeving. Denk aan Tamagotchi in kruising met Axie Infinity, met financiële beloningen voor de krachtigste pups.

Terwijl gebruikers strijden om de fitste, gemeenste en snelste virtuele honden te trainen, biedt Bitcoin Dogs veel meer dan een opwindende crypto game ervaring. Het ontwikkelt een uitgebreide NFT collectie over Bitcoin Ordinals. Dit alles is alleen beschikbaar voor houders van het 0DOG token.

Omdat NFT fans erom bekend staan dat ze graag hun bezittingen laten zien, kunnen alle Bitcoin Dog NFT eigenaren pronken met hun harige vrienden binnen de virtuele Bitcoin Dogs community. Ze kunnen ze ook verhandelen op de online marktplaats. Een beetje alsof het virtuele flippo’s zijn in plaats van virtuele mopshonden; Gen Z-ers moeten dit misschien even Googlen.

Of het nu gaat om de charme van een nieuw NFT project of het verlangen naar een competitieve sociale game ervaring, het lijdt geen twijfel dat de massa achter de aanpak van Bitcoin Dogs staat, zoals blijkt uit meer dan 70.000 volgers op X/Twitter.

Het 0DOG token: De kracht achter de pup

Het 0DOG token is het voedsel dat deze opwindende nieuwe onderneming voedt. Hoewel het token gebruikers een ruilmiddel biedt om NFT’s op de markt te kopen, verkopen en verhandelen, maakt het ook alle transacties mogelijk en biedt het gebruikers mogelijkheden om te verdienen.

900 miljoen 0DOG coins weerspiegelen opzettelijk het geschatte aantal honden dat over de aarde zwerft. Om het kopen echter gemakkelijker te maken, kunnen beleggers hun 0DOG tokens kopen met behulp van ETH of een handvol stablecoins, waarbij het geld, zodra de ICO eindigt, automatisch wordt omgezet naar BRC-20. Het enige wat gebruikers nodig hebben is een vooraf ingediend Bitcoin wallet adres.

Om ervoor te zorgen dat de tokenschaarste behouden blijft en de prijsstijging wordt gemaximaliseerd, worden bovendien alle onverkochte tokens aan het einde van de presale verbrand.

Kan Bitcoin Dogs dit jaar $1 breken?

Analisten likken hun lippen terwijl ze anticiperen op de potentiële winsten van Bitcoin Dogs, en met goede reden. Bitcoin Dogs is op het perfecte moment gelanceerd. Nu de Bitcoin ETF goedkeuring veilig in zijn zak zit en de Bitcoin halving op handen is, is alles aanwezig om deze snel verkopende ICO van de grond te laten komen zodra de 0DOG tokens op de openbare exchanges worden gelanceerd.

En aangezien crypto enthousiastelingen erom bekend staan dat ze exclusiviteit verlangen en de eerste zijn op het gebied van nieuwe trends, verovert Bitcoin Dogs natuurlijk een plaats in hun portfolio, omdat het zichzelf in de geschiedenisboeken plaatst als de eerste BRC-20 coin die in de presale is gegaan.

Aangezien CoinDesk een heropleving van NFT’s in 2024 voorspelt, en met het succes van een ander recent Bitcoin gaming project, Bitcoin Cats, vers in het geheugen nadat het kort na de lancering een handelsvolume van $50 miljoen bereikte, lijkt het erop dat Bitcoin Dogs de volgende crypto rage zal worden.

Als gevolg hiervan wijzen alle tekenen erop dat Bitcoin Dogs in 2024 richting de grens van $1 zal racen zodra de presale is afgerond en de vruchten worden geplukt. Beloningen door deel te nemen aan de sociale gaming revolutie, het leiden van de NFT renaissance en het bieden van investeerders het prestige om de vaandeldrager te zijn van de BRC-20 geminte presale coins.

Want vergeet niet, het zijn Bitcoin Dogs; Zou het ooit een betere positie in de markt voor crypto kunnen hebben?

Bitcoin Dogs: Maak deel uit van iets speciaals

Met alles erop en eraan heeft Bitcoin Dogs de kracht om wilde rendementen te behalen in 2024 en daarna.

Nu het 0DOG token verkrijgbaar is tegen $0,0312, stijgt de prijs elke 72 uur. Nu de tijd dringt vóór de lancering op 15 maart en de daaropvolgende lancering op exchanges, hebben beleggers die deel willen uitmaken van de crypto geschiedenis geen tijd te verliezen.

Deze ICO vliegt. Tot ziens op de maan?

Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!