Render op het punt om nieuwe ATH te maken volgens analist

Een populaire crypto-handelaar gelooft dat een op Solana (SOL) gebaseerd altcoin-project op het punt staat om naar een recordhoogte te stijgen. De pseudonieme analist, bekend als Altcoin Sherpa, vertelde aan zijn 208.400 volgers op het sociale mediaplatform X dat een nieuw all-time high (ATH) waarschijnlijk is voor het inheemse activum van Render (RNDR), een crypto-project dat tot doel heeft een gedecentraliseerde marktplaats voor Graphics Processing Units (GPUs) te bieden.

Hij gelooft dat Render waarschijnlijk niveaus in het lagere $7-bereik opnieuw zal testen voordat het terugkaatst om zijn eerdere ATH van $8.78 te overschrijden.

“Render: ATH onvermijdelijk. Instap in het lage $7-bereik zou solide zijn naar mijn mening.”

Altcoin Sherpa / X

Render wordt verhandeld voor $7.49 op het moment van schrijven, bijna 6% lager in de afgelopen 24 uur. Als volgende voorspelt de handelaar dat memecoin Shiba Inu (SHIB) grote winsten zal behalen in deze marktcyclus.

“SHIB: vergelijkbare grafiek met DOGE eerlijk gezegd en het zal waarschijnlijk heel vergelijkbaar handelen met DOGE gezien hun respectievelijke marktkapitalisaties + beide op ETH. Dit zal uiteindelijk grote getallen doen, maar zal meer fungeren als een grote cap versus een meme (omdat het dat is). Goede liquiditeit maar niet echt iets om nog 5000x op te verwachten.”

Bij het bekijken van zijn grafiek suggereert de handelaar dat SHIB zich in een blijvend handelsbereik bevindt met een bovengrens van $0.000001484 en een ondergrens van $0.000000714, waarvan hij een uiteindelijke uitbraak voorspelt.

Altcoin Sherpa / X

SHIB wordt verhandeld voor $0.00000126 op het moment van schrijven, meer dan 10% hoger op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!