GoMining herdefinieert de toegankelijkheid van Bitcoin-mining te midden van de komende BTC-halvering in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

GoMining, de belangrijkste Bitcoin-miningonderneming die wereldwijd negen eersteklas datacenters exploiteert, heeft een verbeterde manier geïntroduceerd om onmiddellijk te beginnen met het minen van BTC, ongeacht het initiële kapitaalbedrag. Het innovatieve concept van Liquid Bitcoin Hashrate koppelt een reëel deel van de rekenkracht aan GoMining NFT’s, ook wel digitale of virtuele miners genoemd, en garandeert een soepele en onmiddellijke start voor mining-liefhebbers en crypto-nieuwsgierige individuen over de hele wereld.

Het vasthouden van een virtuele miner geeft toegang tot dagelijkse miningbeloningen, waarbij het beloningsbedrag afhankelijk is van het aandeel van de mijnkracht en de energie-efficiëntie van iemands virtuele mijnwerker. De minimaal toegankelijke hoeveelheid rekenkracht bedraagt slechts 1 TH/s, wat vele malen lager is dan de output van welke bestaande ASIC-miner dan ook.

Bovendien hebben GoMining NFT-houders geen specifieke kennis of middelen nodig om de productiviteit van hun virtuele miners op peil te houden. In termen van de leek bezitten ze een deel van de rekenkracht, net als bij fysieke mining-pparatuur, maar zonder de rompslomp die wordt veroorzaakt door de noodzaak om deze te bedienen.

Ongekende schaalbaarheid

De ongekende schaalbaarheid van de virtuele miners van GoMining wordt gekenmerkt door twee hoofdkenmerken: rekenkracht, gemeten in TH/s, en energie-efficiëntie in W/TH. Beide functies kunnen met slechts een paar klikken naadloos worden uitgebreid, wat onmogelijk is als het gaat om het updaten van een fysieke miningfaciliteit.

Het maximale uitgangsvermogen van elke digitale miner kan worden verhoogd tot elk niveau tot 5.000 TH/s, wat overeenkomt met een hele reeks krachtige ASIC-miners. Het aantal virtuele miners dat men kan bevatten is onbeperkt, net als bij alle andere NFT’s, waardoor de oplossing van GoMining schaalbaar is en daarom geschikt voor iedereen, variërend van nieuwkomers tot OTC-klanten.

Een ander nuttig voordeel is een slimme Bitcoin-mining-calculator die elke keer dat een NFT wordt bijgewerkt, beschikbaar is. Het helpt bij het beoordelen van de verwachte ROI van de upgrade op basis van historische gegevens om de efficiëntie van de aankoop te garanderen.

Efficiëntie en zeldzaamheid

Met de recente release van de oneindige Mine Box-collectie heeft GoMining de logica voor het genereren van virtuele miners bijgewerkt. Vanaf nu zijn klanten vrij om de gewenste startattributen te selecteren en hun geluk te beproeven door unieke NFT-uiterlijken uit negen verschillende eigenschappen te combineren. Elke eigenschap heeft verschillende zeldzaamheidsniveaus, wat een aanzienlijke verzamelwaarde toevoegt aan de functionaliteit van virtuele miners.

Elke NFT verschijnt in eerste instantie als een virtuele miner, die kan worden geslagen op de Ethereum of Binance Smart Chain en kan worden overgedragen naar elke externe portemonnee die compatibel is met het gekozen netwerk. GoMining NFT’s zijn ook beschikbaar voor wederverkoop op de secundaire markt, inclusief zowel het GoMining-platform als andere NFT-marktplaatsen, zoals OpenSea. Bijgevolg hebben eigenaren van digitale miners de mogelijkheid om te profiteren van NFT’s met zeldzame eigenschappen of eenvoudigweg miners te verkopen die ze niet langer nodig hebben.

Bitcoin-halvering in 2024 en het elektriciteitsprobleem

Nu de aanstaande Bitcoin-halvering de vraag doet rijzen over een verdere winstgevendheid van Bitcoin-mining, veroorzaakt door het verminderen van de beloningen voor het minen van een blok, komt de energie-efficiëntie van mining-apparaten op de voorgrond. GoMining virtuele miners hebben hier een indrukwekkend potentieel en bieden de flexibiliteit om dit kenmerk te verbeteren tot het baanbrekende niveau van 20 W/TH (dit komt overeen met de meest geavanceerde ASIC-miners die in 2024 op de markt komen).

Een ander cruciaal voordeel dat GoMining positioneert als een levensvatbaar alternatief voor het bouwen van een eigen boerderij is toegang tot kostenefficiënte elektriciteitsprijzen van slechts $0,05 per kWh, dankzij strategisch gelegen datacenters. Ter vergelijking: de gemiddelde elektriciteitsprijs in 2023 bedroeg $0,44 kWh in Groot-Brittannië, $0,17 kWh in de Verenigde Staten en $0,08 kWh in China en de Verenigde Arabische Emiraten.

Gebruikers kunnen ook profiteren van extra kortingen, waaronder een korting van 10% voor degenen die de elektriciteitskosten in GOMINING-tokens dekken.

Over GoMining

GoMining is een wereldwijd Bitcoin-miningbedrijf met negen datacenters wereldwijd. Door gebruik te maken van meer dan 6 jaar expertise in de crypto-industrie, faciliteert GoMining naadloze wereldwijde toegang tot dagelijkse BTC-mining-beloningen door het bezit van GoMining NFT’s, ondersteund door echte rekenkracht.

GOMINING, het native token van het GoMining-ecosysteem, is toegankelijk op zowel het Ethereum (ETH) als Binance Smart Chain (BSC) netwerken. De GOMINING-token is momenteel beschikbaar op verschillende grote DEX’s en CEX’s, waaronder PancakeSwap, Uniswap, MEXC, Bitfinex en Gate.io.

Het platform wordt vertrouwd door meer dan 18.000 GoMining NFT-houders en is beschikbaar voor zowel desktopgebruikers als via een naadloze applicatie op iOS- en Android-apparaten. Voor meer informatie over het bedrijf en de NFT-miners kunt u de officiële GoMining-website raadplegen en de GoMining-beoordeling bekijken op Trustpilot en mobiele app stores.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!