Bitcoin raakt $60k, Solana en Ethereum klaar om te stijgen, ScapesMania dicht bij notering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt heeft onlangs een aanzienlijke heropleving meegemaakt, waarbij de totale marktkapitalisatie voor het eerst sinds april 2022 de grens van $2 biljoen overschreed. Deze mijlpaal is grotendeels toegeschreven aan een robuuste rally in Bitcoin (BTC), die steeg naar een meerjarig hoogtepunt. van $57.513, naast een stijging van 7% in Ethereum (ETH) naar $3.270. Het positieve momentum hield daar niet op; Solana (SOL) kende ook een opmerkelijke stijging van 9% en bereikte $110. Deze collectieve opleving heeft geresulteerd in een stijging van 7,7% in de waarde van de wereldwijde cryptomarkt, waardoor deze naar het hoogste punt in 22 maanden van $2,14 biljoen is gestegen. De groei van de markt is zo substantieel geweest dat deze nu de marktkapitalisaties van grote bedrijven als Amazon en Google’s moederbedrijf Alphabet overtreft. Enthousiastelingen en analisten bruisen van optimisme en vragen zich af of dit een signaal zou kunnen zijn voor de nadering van nieuwe recordhoogten voor Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Nu Bitcoin boven $60.000 staat en zowel Solana (SOL) als Ethereum (ETH) zich voorbereiden op een eigen doorbraak, zien wij dit als het perfecte moment om munten te kiezen die naar verwachting deze groeitrend zullen volgen. We hebben met de hand een munt uitgekozen die, naar onze mening, het volgende grote ding gaat worden. Na onderzoek van de whitepaper, de mensen erachter en de verkoopprestaties uit het verleden wordt het duidelijk dat dit project een enorm potentieel biedt.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-whales er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentiële rendement; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien.

De vermelding op PancakeSwap staat voor de deur. De exacte datum werd onthuld tijdens de recente AMA, dus mis het niet!

Ook schetste de CEO van het project onlangs de strategie voor het bouwen van een geavanceerd gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen. Dit, in combinatie met terugkoop-, burn- en staking-mechanismen, kan het token naar de maan duwen.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen het kortste tijdsbestek.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten. Diversificatie kan zeer nuttig zijn.
  • Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.
  • Binnenkort vermeld op DEX, met CEX-vermeldingen in de maak. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.
  • Succesvolle audit door BlockSafu. Het vertrouwen in de veiligheid van het project is groot door gedegen toetsing door derden.
  • Topposities op cryptotrackers. Deze grotere zichtbaarheid trekt meer houders aan, waardoor de waarde mogelijk omhoog gaat.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project.

>>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Solana (SOL): Een baken van prestaties en potentieel

Solana (SOL) heeft onlangs een opmerkelijke opwaartse beweging laten zien, waarbij de prijs $111 bereikte, wat een belangrijke mijlpaal markeert in zijn handelsprestaties. Deze stijging vertegenwoordigt een indrukwekkende winst van meer dan 9% binnen een tijdsbestek van 24 uur, waardoor Solana (SOL) net boven een cruciaal weerstandsniveau van $110 wordt gepositioneerd. Met een marktkapitalisatie van 47,67 miljard dollar is Solana (SOL) de op vier na grootste digitale valuta, wat het groeiende vertrouwen van beleggers in het potentieel ervan weerspiegelt.

De Total Value Locked (TVL) in Solana (SOL) vertoont tekenen van robuuste groei, met als doel het niveau van vóór de crisis te bereiken, met een recente lichte stijging tot ongeveer 2,11 miljard dollar. Deze groei duidt op een solide herstel en vertrouwen van investeerders in het Solana (SOL)-ecosysteem. Te midden van een bredere marktrally voor cryptocurrency heeft Solana (SOL) zijn kritieke ondersteuningsniveau op $107 teruggewonnen, wat de weg vrijmaakt voor toekomstige groei.

Als de huidige trends aanhouden, zou Solana (SOL) binnenkort het niveau van $120 kunnen naderen, en mogelijk kunnen escaleren naar $130 met een aanhoudend opwaarts momentum. Een breuk in deze trend zou deze echter naar de $100-steunzone kunnen duwen, een cruciale verdediging tegen verdere dalingen. Technische indicatoren zoals de Chaikin Money Flow (CMF) en de Moving Average Convergence Divergence (MACD) duiden op gunstige vooruitzichten, met een bullish trend gekenmerkt door een groeiend groen histogram, wat wijst op een stijging van de aankoopactiviteiten.

Ethereum (ETH): Navigeren op het pad naar nieuwe hoogten

De prijsstijging van Ethereum (ETH) naar $3.290 op 27 februari onderstreept een levendige rally op de cryptomarkt, aangewakkerd door een hausse in de DeFi-vraag, toegenomen inzetdeposito’s en de verwachting van de Dencun-upgrade. Deze upgrade, gepland voor 13 maart, zal naar verwachting de doorvoer van netwerktransacties en de kostenoptimalisatie verbeteren, wat bijdraagt aan het bullish sentiment rond ETH.

De prijsdynamiek van Ethereum (ETH) wordt momenteel beïnvloed door verschillende sleutelfactoren: de groei van de DeFi-sector, stakingsactiviteiten en technologische vooruitgang door de komende Dencun-upgrade. De bullish futures-handelaren hebben hun hefboomposities met 300% verhoogd, in het licht van deze ontwikkelingen en de stijgende ETF-volumes, vooral na de prestaties van de Bitcoin ETF op 26 februari. Deze strategische positionering door handelaren weerspiegelt een sterk geloof in het potentieel van Ethereum (ETH). om de grens van $ 3.500 terug te winnen en mogelijk te overschrijden.

De Ethereum (ETH)-markt vertoont tekenen van robuust vertrouwen, vooral met de piek van 300% in de financieringstarieven tussen 26 en 27 februari, wat wijst op een potentiële stijging richting $3.500. De gegevens van IntoTheBlock die aangeven dat 80% van de huidige houders winst maken tegen de huidige handelsprijs rond de $3.250, ondersteunen deze bullish vooruitzichten verder. Het volgende significante weerstandsniveau wordt geïdentificeerd bij een gemiddelde prijs van $3.300, in handen van 1,03 miljoen adressen.

Conclusie

Er zijn veel bewegende delen in deze huidige cryptomarkt, waarbij bekende munten zoals Solana (SOL) en Ethereum (ETH) strijden om positie als de volgende supergainer. Het zijn echter de kleinere munten die vaak het hoogste rendement bieden en daarom denken wij dat het wellicht beter is om voor ScapesMania te kiezen. De rendementen van het project kunnen zelfs de meest optimistische projecties overschaduwen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!