Nederlandse analist onthult Bitcoin prijsdoel vóór de halvering

De Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe maakte in een recente verklaring opmerkingen over Bitcoin (BTC) en de algemene cryptocurrency-markt.

Verwijzend naar het onlangs gepubliceerde artikel van de Europese Centrale Bank (ECB), waarin wordt beweerd dat Bitcoin heeft gefaald als mondiale gedecentraliseerde digitale valuta, zei Van de Poppe dat deze uitspraken voortkomen uit de angst van de instelling voor BTC.

Om zijn standpunt duidelijk te maken herinnerde hij eraan dat de euro gedurende zijn 24-jarige geschiedenis 30% van zijn koopkracht verloren had en beweerde dat mensen aan de euro proberen te ontsnappen en hun toevlucht zoeken in Bitcoin.

De analist ging ook in op de wereld van altcoins. De analist wees erop dat de totale marktwaarde van andere cryptocurrencies, behalve en Ethereum (ETH), nog steeds 50% lager is dan het hoogste punt ooit en zei dat deze activa nog steeds veel potentie hebben. Hij verwacht dat het tweede kwartaal van 2024 tot uiting zal komen.

De analist voerde aan dat de Bitcoin koers vóór de aankomende halvering, die een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van BTC vertegenwoordigt, een piek zal zien tussen $54.000 en $58.000. Hij suggereerde echter dat de cyclus van instituties, waarin we ons momenteel bevinden, een grote aanpassingsgolf zal brengen en dat we prijsniveaus van $300.000 tot $600.000 per BTC zullen zien.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!