Luiden ETH, SOL en ADA het altcoin seizoen in, en welke crypto’s gaan stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het lijkt er de laatste tijd op dat altcoin seizoen op het punt staat om echt van start te gaan. Altcoin seizoen wordt altijd geleid door ‘s werelds grootste Bitcoin. Wanneer Bitcoin in een stabiele positieve trend zit zullen alternatieve munten door hun volatiliteit nog harder stijgen. Maar welke crypto gaat stijgen dit altcoin seizoen?

Sinds dat vorig jaar de eerste aanvraag voor een spot Bitcoin ETF werd ingediend, is de koers van de munt aan het stijgen. In januari werden deze Bitcoin ETF’s eindelijk goedgekeurd en de BTC koers staat nu twee keer zo hoog als een jaar geleden

Nu is er ook nog een Bitcoin halving opkomst wat vaak wordt gezien als de start van een nieuwe crypto bull run. Een nieuwe crypto bull run betekent ook een nieuw altcoin season waarin crypto’s als Ethereum, Solana en Cardano vaak heel goed presteren.

Ethereum (ETH) koers verwachting

De Ethereum koers heeft voor het eerst in bijna twee jaar het kritieke $3.000 niveau weten te overschrijden. De munt is sinds het begin van het jaar met 28,8% gestegen en staat hiermee 79,37% hoger dan een jaar geleden.

De koers is inmiddels al iets onder het $3.000 niveau gedaald en we achten de kans onwaarschijnlijk dat hij op de korte termijn richting de $4.000 zal stijgen. Ethereum is aan het consolideren en de markt is toe aan een correctie richting de Bitcoin halving.

We verwachten hierdoor dat de Ethereum koers richting de $2.700 zal bewegen voor de halving. Dit is waarschijnlijk het laagste punt dat Ethereum zal bereiken voordat de crypto bull run eindelijk van start gaat en de munt nieuwe all-time highs (ATH’s) kan behalen.

Solana (SOL) koers verwachting

Ook de Solana koers heeft het afgelopen jaar zeer goed gepresteerd. Met een stijging van 341,5% in een jaar is het een van de beste altcoins. De Solana koers bevindt zich eindelijk weer boven het $100 niveau met een stijging van 16,5% in de afgelopen maand.

Het lijkt erop dat Solana een sterke positie heeft ingenomen boven de $100. Op de korte termijn is het goed mogelijk dat de munt nog een eindsprintje kan maken voordat ook deze koers een dip krijgt voor de Bitcoin halving.

Momenteel raden we je niet aan om in te stappen op Solana. Het zal binnen de kortste keren richting een waarde van $80 dalen. We verwachten dat ook Solana daarna nieuwe ATH’s zal neerzetten ergens in de aankomende twee jaar. 

Cardano (ADA) koers verwachting

Cardano is ook altijd een populaire cryptomunt die goed presteert wanneer Bitcoin aan het stijgen is. Op dit moment staat de koers van Solana op $0,5924 wat 18,9% hoger is dan een maand geleden.

Ook Cardano is toe aan correcties sinds het in december vorig jaar hard omhoog sprong. We verwachten dat de koers van ADA tot wel 20% kan stijgen voor de Bitcoin halving. Dat zal het ideale moment zijn om te investeren in Cardano.

We verwachten hierdoor dat deze daling richting de $0,45 de laatste keer zal zijn dat je de munt voor zo’n lage waarde kunt kopen. Op deze manier ben je perfect voorbereid op het volgende altcoin season, dat van start gaat na de Bitcoin halving.

Welke andere crypto gaan stijgen dit altcoin seizoen?

Nu gaan we kijken welke andere crypto nog potentie hebben om te gaan stijgen tijdens het altcoin season. ETH, SOL en ADA hebben namelijk al een relatief hoge marktwaarde waardoor ze minder snel stijgen.

Er zijn een aantal kleine cryptomunten met een lage marktwaarde waardoor ze gemakkelijk kunnen stijgen. Het vinden van de volgende crypto stijger is het doel van menig investeerder. We raden je aan om deze crypto te kopen voordat de crypto bull run van start gaat:

Smog Token (SMOG) – Solana altcoin met goede koers prestaties op de DEX

Een van de beste nieuwe altcoins met potentie is de Smog Token. Deze token is gebaseerd op de Solana blockchain en is ook al gelanceerd op de decentralised exchanges (DEX’s). De token staat al meer dan 300% hoger dan de prijs waarop hij gelanceerd werd.

Het doel van de token is om de nieuwe meme coin hype te worden, maar in tegenstelling tot de meeste meme coins zoals Bonk, Myro en Dogwifhat heeft $SMOG daadwerkelijk goede fundamenten. Zo kun je de token staken in het staking mechanisme om een APY van 42% te verdienen.

Smog is van plan om de grootste Solana crypto airdrop aller tijden te organiseren. Om mee te doen aan de crypto airdrop moet je $SMOG kopen en verschillende queestes voltooien. Hiermee kun je punten verzamelen zodat je kans maakt om een groter deel uit de prijzenpot te winnen.

Je kunt de Smog Token op verschillende manieren kopen, waaronder via de website (hier kun je de token ook gelijk staken). Ook kun je naar de Jupiter DEX gaan en een Solana wallet gebruiken om een SOL swap uit te voeren.

Investeer in de Smog Token

Sponge V2 (SPONGEV2) – Profiteer van de verbeterde versie van SPONGE

De Sponge V2 token is ook eindelijk gelanceerd op het netwerk van Solana. De lancering komt precies op het goede moment voor het altcoin season nu de Bitcoin halving in zich is. Sponge V1 wist al met meer dan 100x te stijgen en van de verbeterde V2 versie hebben we nog hogere verwachtingen.

Sponge V2 heeft een aantal eigenschappen die Sponge V1 niet heeft. Zo heeft Sponge V2 een eigen Play-to-Earn game genaamd Sponge Racer en kun je de munt staken voor een 189% beloning. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de munt al met 4443,1% is gestegen naar een waarde van $0,001111.

De stijging van Sponge V2 is dus al hoog, en dat terwijl de Sponge Racer nog niet eens is uitgebracht. Over Sponge Racer gesproken, het is een spel waarin je als Sponge Bob door de straten van Bikinibroek racet tegen andere token houders voor de winst. Hoe vaker je wint, hoe beter je positie op het leaderboard, en hoe meer $SPONGEV2 je verdient.

De Sponge V2 token is op vier verschillende manieren te verkrijgen. Je kunt kopen op de PancakeSwap DEX of via de officiële website van Sponge V2. Ook kun je ervoor kiezen om de Sponge V1 token een op een te bridgen tegen Sponge V2, of hem te staken voor een levenslang passief inkomen.

Investeer in Sponge V2

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Investeer in stake-to-mine platform voor Bitcoin halving

Het project van Bitcoin Minetrix is een zeer opvallend project zo recht voor de Bitcoin halving. Bitcoin Minetrix wil namelijk de wereld van Bitcoin mining democratiseren door de kracht weer terug te leggen in de hand van de ‘kleine’ man. Momenteel zijn er een aantal megabedrijven die deze sector volledig controleren.

Met de Bitcoin halving wordt het aantal BTC’s per gemined blok gehalveerd waardoor er nog meer hashpower nodig is voor het proces. Hiervoor is niet alleen meer energie nodig, maar ook meer ingewikkelde hardware en software. Daarom komt Bitcoin Minetrix precies op het goede moment met hun Bitcoin cloud mining project.

Wanneer je de Bitcoin Minetrix token koopt en hem vervolgens vast zet in het stakingmechanisme verdien je niet alleen $BTCMTX, maar ook mining credits. Deze mining credits kun je vervolgens inleveren om daadwerkelijk Bitcoins te verdienen. $BTCMTX houders hebben verder inspraak op de verdere ontwikkeling van het Bitcoin Minetrix project waarmee de kleine man kans heeft om controle terug te nemen uit de handen van Wall Street.

Je bent natuurlijk niet verplicht om de Bitcoin Minetrix token te staken, maar je kunt ook meeliften op het succes van de munt en hem verkopen voor een hogere prijs. De token is momenteel nog te koop in de presale van Bitcoin Minetrix. De presale heeft verschillende fasen met telkens een oplopende prijs, dus we raden je aan om de munt zo snel mogelijk te kopen.

Investeer in Bitcoin Minetrix 

eTukTuk (ETUK) – Nieuwe manier van transport bekrachtigt door crypto

eTukTuk is ook een crypto project dat veel aandacht op zich weet te vestigen doordat het de wereld van transport ingrijpend wil veranderen. In ontwikkelingslanden wordt er nog veel gereisd per tuktuk en deze voertuigen hebben een zeer hoge uitstoot. Aangezien de wereld steeds meer overgaat op groene energie wil het project van eTukTuk hier met hun elektrische tuktuk een handje bij helpen.

eTukTuk wil een volledig oplaadnetwerk aanleggen in ontwikkelingslanden waar tuktuk eigenaren snel en gemakkelijk hun elektrische tuktuk kunnen opladen. Gebruikers van de elektrische tuktuk kunnen de $TUK token gebruiken om te betalen voor het opladen. Het volledige netwerk zal ondersteund worden door kunstmatige intelligentie (AI) zodat het soepel blijft verlopen.

De AI van eTukTuk zorgt er niet alleen voor dat het ecosysteem van eTukTuk soepel blijft verlopen, maar het kan veel meer. De kunstmatige intelligentie gaat op zoek naar de efficiëntste routes om geen energie te verspillen en zal aangeven wanneer een oplaadstation toe is aan reparatie. Op deze manier wordt er geen energie verspild en kunnen de tuktuks ten allen tijde blijven rijden.

Je kunt de eTukTuk token op dit moment kopen in de presale voor een prijs van $0,027, maar de presale heeft verschillende fasen dus deze prijs staat niet vast. Om de token te kopen moet je je crypto wallet verbinden met de officiële website van eTukTuk. Hiervoor heb je BNB, USDT, ETH of een creditcard nodig.

Investeer in eTukTuk

Scotty the AI (SCOTTY) – Profiteer van deze gloednieuwe AI-crypto

Scotty the AI is de nieuwste, maar misschien wel opvallendste cryptocurrency uit deze lijst. Het claimt de meme coin te zijn die Shiba Inu en Floki al heeft verslagen, en dat zonder dat het gelist is. Scotty gaat als Schotse Terriër de strijd aan met de andere honden om de wereld van cryptocurrency voor altijd te beschermen tegen crypto scams en rug pulls.

Scotty the AI is meer een AI-crypto project dan dat het een meme coin is, daarom kan het heel goed zijn dat het daadwerkelijk SHIB en FLOKI gaat verslaan. Het project heeft twee belangrijke tools die elke trader kunnen ondersteunen met het handelen in cryptocurrency. De eerste functie heet ScottyChat en de andere ScottySwap.

ScottyChat is een chatbot die de markt en het laatste crypto nieuws kan analyseren en dit met jou kan delen. Op deze manier weet je precies wat je van de markt kunt verwachten en je trading strategie daarop aanpassen, je hoeft er alleen maar om te vragen. ScottySwap is de eigen exchange van Scotty the AI waarop je vervolgens in deze cryptocurrency kunt handelen.

De crypto presale is in januari van dit jaar begonnen, maar weet nu al veel aandacht te krijgen. Op het moment van schrijven heeft het project al meer dan een half miljoen opgehaald. Ook deze presale heeft verschillende fasen waardoor je er baat bij hebt de token zo snel mogelijk te kopen. Momenteel heeft het een zeer lage prijs van maar $0,00555.

Investeer in Scotty AI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!