Ripple CEO verwacht groen licht XRP ETF – Kan Ripple 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen jaren zijn veelbewogen geweest voor Ripple door zaken zoals het welbekende juridische gevecht dat in 2020 van start ging en nog steeds niet voorbij is. Voor Ripple ziet de situatie er desondanks goed uit voor het bedrijf gezien ze over drie aspecten binnen de rechtszaak een positieve uitspraak ontvangen hebben. 

De SEC zelf heeft recentelijk ook een overwinning geboekt. Ripple is namelijk verplicht om belangrijke financiële informatie vrij te geven over 2022 en 2023. De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, is van mening dat de VS de leiding moet nemen over crypto regulering om dit soort situaties te voorkomen.

De aanhoudende juridische situatie van Ripple met de SEC kan op verschillende vlakken positieve ontwikkelingen met zich meebrengen. Het kan er namelijk ook voor zorgen dat de toezichthouder soepeler om zal gaan met ETF’s. 

Ripple en de mogelijkheid voor een XRP ETF

Sinds de Bitcoin ETF’s afgekeurd zijn is de community met smacht aan het wachten op een XRP Exchange Traded Funds. In eerdere interviews liet CEO Garlinghouse nog niet veel los toen het op dit onderwerp aankwam. Inmiddels geeft hij aan dat XRP ervoor openstaat om zo de opties diverser te maken en risico te beperken. 

De speculaties rondom de XRP ETF’s nemen toe nadat het bedrijf sollicitanten begon te zoeken voor ETF-gerelateerde functies. 

Ripple koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden? 

Ripple staat al jaren in de top 10 crypto op basis van marktkapitalisatie. XRP behoort dan ook tot de sterkhouders en het is zeker een cryptocurrency met toekomst. Hierdoor kan XRP een erg interessante langetermijninvestering zijn. 

Door de rechtszaak met de SEC is de groei van XRP de afgelopen tijd minder sterk en aanwezig geweest. Dit betekent echter niet dat het geen interessante munt meer is. Investeerders die in het proces blijven vertrouwen kunnen op de lange termijn wellicht enorme winsten verwachten. 

Door het positieve nieuws omtrent Ripple de afgelopen tijd ziet de Ripple korte termijn verwachting er bullish uit. De Ripple token vormt een aantrekkelijk alternatief voor de huidige betaalsystemen, wat het bedrijf erg waardevol maakt. Door Ripples waardevolle functies in het echte leven, is het de perfecte investering wanneer we het hebben over de lange termijn. 

Ripple wordt inmiddels in meer dan 55 landen ter wereld gebruikt en heeft al samenwerkingen met veel belangrijke partners. Daarnaast moeten we blijven herinneren wat er met de Ripple koers gebeurde, toen de gunstige uitspraak voor Ripple in de rechtszaak tegen de SEC in juli zorgde voor een ongekende pump.

Hoewel XRP momenteel wellicht niet op zijn sterkste punt zit, zal het momentum naar waarschijnlijkheid binnenkort terugkeren. Zeker als de XRP ETF’s er daadwerkelijk komen, gezien het effect van de spot Bitcoin ETF op de Bitcoin koers. Wanneer alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen worden, blijkt de XRP koers verwachting zelfs erg positief. Daardoor kan het een interessant moment zijn om te kopen tijdens de huidige dip.

Voor nu is het dus nog even wachten tot de Ripple XRP koers zijn ommekeer maakt en er meer nieuws komt over een eventuele XRP ETF. Gelukkig zijn er ondertussen weer veel andere interessante coins verschenen op de markt, onderstaand zullen we een aantal nieuwe crypto projecten toelichten die potentie hebben om veel groei te katalyseren. 

Smog (SMOG) – Beste crypto presale met grootste crypto airdrop ooit

Smog Token is de nieuwe cryptomunt die de markt wil veroveren door middel van enorme airdrop prijzen op de blockchain van Solana. De coin is van plan om het succes van grote crypto presale coins als BONK en DogWifHat na te bootsen. Het ziet er dan ook naar uit dat dit aardig lukt. De coin wist namelijk al op dag 1 van de lancering enorme stijgingen te realiseren. 

De Smog Token heeft een doel om uit te groeien tot de beste cryptomunt op de Solana blockchain en is via Jupiter gelanceerd. Jupiter is een gedecentraliseerde exchange (DEX) op de Solana blockchain. Om de beste cryptomunt te worden op de blockchain organiseert de coin een grote airdrop en wordt er in het budget veel ruimte gemaakt voor marketingactiviteiten.

Van het totale aanbod van de $SMOG token zal 50% gebruikt worden voor marketingactiviteiten. 35% zal gebruikt worden voor airdrop beloningen. 10% van de voorraad is opzij gezet voor listings aan CEX’s en de overige 5% zal gebruikt worden voor het toevoegen van liquiditeit voor de DEX listing. 

$SMOG kan ook gestaked worden, op die manier kunnen holders een passief inkomen verdienen. Traders kunnen meedoen met de grote $SMOG airdrop door de tokens aan te schaffen via een Solana wallet of door zich aan te melden op het Zealy platform. Als beloning voor deze aanmeldingen ontvang je airdrop punten. 

De coin zit momenteel in de presale fase en heeft al veel nieuwe investeerders aan zich gebonden. De community is op hoog tempo aan het groeien en geïnteresseerde investeerders kunnen de $SMOG token nu tegen een lage prijs krijgen. 

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – Succesvolle meme coin creëert hype

In 2023 werd het Sponge project gelanceerd en boekte meteen enorm veel succes bij investeerders. Het team achter het project bleef graag anoniem en had het doel om een sterke community op te bouwen. Deze community is er zeker gekomen. Inmiddels heeft het Sponge V1 plaatsgemaakt voor de nieuwe fase van het project Sponge V2. 

Sponge V2 is de perfecte gelegenheid voor investeerders die destijds hun kans gemist hebben tijdens de eerste fase van het project. Het platform werkt met een Stake-to-Bridge mechanisme en V2 zal de V1 token volledig vervangen. Dat betekent dat investeerders de token ontvangen wanneer de Sponge V1 token gestaked wordt. Dit is handig als je nog beschikt over een aantal oude tokens. Inmiddels is de token ook al gelanceerd op de Polygon blockchain.

Door middel van het dashboard op de officiële Sponge V2 website kunnen investeerders bijhouden hoeveel tokens ze gestaked hebben en bezitten. Investeerders kunnen de Sponge V2 token ook ontvangen door middel van het Play-to-Earn mechanisme. Hierbij kunnen ze spellen spelen om zo tokens te verdienen. 

Door de token te staken kan er een jaarlijkse APY van minimaal 40% worden verdiend. Inmiddels heeft de coin al een $100M market cap en een community van 13.000 holders opgebouwd. De token is in de presale fase tegen een extreem lage prijs verkrijgbaar. 

Nu naar Sponge

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Efficiënt Bitcoin minen via stake-to-mine platform

Het nieuwe project Bitcoin Minetrix heeft een doel om het minen van Bitcoin (BTC) toegankelijk te maken voor alle investeerders. Bitcoin Minetrix werkt met een getokeniseerd cloud mining platform waarmee ze dit doel waar willen maken. Via dit platform kan elke investeerder op een transparante wijze meedoen aan het Bitcoin mining proces. 

Het mining proces is erg eenvoudig, het enige wat investeerders moeten doen is de gewenste hoeveelheid BTCMTX tokens aanschaffen. Door deze te staken kunnen ze vervolgens cloud mining credits verdienen. Om de tokens aan te schaffen moeten investeerders een Ethereum wallet hebben, vervolgens krijgen ze hiervoor “non-tradable ERC-20” tokens terug. 

De ontwikkelaars van het project zagen dat het minen van Bitcoin vaak de nodige problemen met zich meebrengt. Zo worden reguliere investeerders vaak opgelicht door derde partijen tijdens het mining proces en is er veel (dure) apparatuur nodig wanneer je op een goede manier wilt minen. 

Bitcoin Minetrix wilt beide problemen oplossen met hun cloudplatform. Het gedecentraliseerde netwerk biedt een transparante en veilige manier van mining, ook hebben investeerders geen zware apparatuur nodig omdat het proces via de cloud gaat. 

Het project werkt ook met meerdere promoties zoals de $30K minedrop waarbij 10 prijzen ter waarde van $3.000 uitgedeeld worden. Voor investeerders die graag op een efficiënte wijze Bitcoin willen minen zonder al te hoge kosten, is dit het perfecte project. 

Momenteel zijn is de veelbelovende crypto $BTCMTX nog tegen een extreem lage prijs te krijgen, doordat de coin in de presale zit. Geïnteresseerde investeerders kunnen hun aandeel bemachtigen door naar officiële presale website te gaan. 

Nu naar Bitcoin Minetrix

Scotty the AI (SCOTTY) – De beschermer van de blockchain, gedreven door AI

De integratie van AI in de blockchain is een onderwerp dat al langere tijd besproken wordt. Wat echter nog niet bestond was een interessant project om deze integratie naar een hoger niveau te brengen, tot nu. Scotty the AI is onlangs geïntroduceerd aan de cryptowereld en het project is enorm waardevol. 

Scotty the AI (SCOTTY) combineert AI op een naadloze manier met technologie en brengt veel handige functies met zich mee. De Schotse Terriër Scotty is de belichaming van AI-kwaliteiten, zoals intelligentie en sluwheid. Bewapend met geavanceerde AI-skills beweegt Scotty door een wereld van codes en algoritmes.

Twee handige functies die het platform biedt zijn de Scotty Swap en ScottyChat. De Scotty Swap is een hub voor makkelijke en snelle token exchanges onder leiding van AI, waarmee investeerders maximale winsten kunnen behalen. ScottyChat is een AI-gedreven cryptocompagnon die investeerders op inhoudelijke wijze kan begeleiden met keuzes over trading en navigatie binnen de crypto wereld. 

Naast deze functies heeft het platform nog veel meer te bieden. Scotty the AI zorgt voor enorme waarde in het echte leven en kan dus op lange termijn enorm stijgen in prijs. Nu kunnen investeerders nog tegen de laagste prijs mogelijk instappen in het project.

Nu naar Scotty the AI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!