Analist voorspelt dat Pullix (PLX) deze bullrun Solana (SOL) en Ripple (XRP) zal overtreffen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Top cryptomunten zoals Solana (SOL) en Ripple (XRP) hebben sinds hun lancering aanzienlijke prijsstijgingen ervaren, en kunnen mogelijk nieuwe recordhoogtes bereiken te midden van een hernieuwde bullish markt.

Hoe dan ook, de aandacht van investeerders is onlangs verschoven naar Pullix (PLX), een nieuw voorverkoopproject dat de belangstelling van de markt heeft getrokken. Met het potentieel om substantiële winsten te genereren en een verwachte piek van 100x bij de lancering, zijn Pullix en zijn oorspronkelijke PLX-token naar voren gekomen als een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

De veerkracht van Solana (SOL) te midden van uitdagingen

Solana (SOL) werd in 2020 gelanceerd voor $0,9511 en trok snel de aandacht vanwege zijn geavanceerde technologie, die schaalbaarheid voor gedecentraliseerde applicaties beloofde. De bearmarkt van 2022 werd echter hard getroffen, waardoor de prijs van Solana met meer dan 150% kelderde ten opzichte van de piek van bijna $250, nog verergerd door de ineenstorting van FTX.

De scherpe daling van de munt, die eind 2022 onder de $10 daalde, gaf aanleiding tot bezorgdheid. Ondanks uitdagingen toonde het Solana-token veerkracht en was eind 2023 getuige van een aanzienlijke opleving, waarbij de drempel van $120 werd overschreden.

Solana (SOL) heeft sindsdien haar inherente kracht en technologische vooruitgang op de markt getoond, wat tot een opmerkelijk herstel heeft geleid. Dit herstel, gecombineerd met positieve marktomstandigheden, heeft Solana’s positie onder de beste cryptocurrencies op de cryptomarkt verstevigd.

Bovendien heeft SOL, ondanks enige koersturbulentie, de afgelopen maand een positief vooruitzicht behouden en handelt momenteel boven de drempel van $115. De wekelijkse prijsklasse van $94,8 tot $114,77 benadrukt een stijging van 18,77%, wat de veerkracht en het potentieel van het SOL-token weerspiegelt.

Zal Ripple (XRP) in het eerste kwartaal van 2024 $1 bereiken

De prijsgrafiek van Ripple (XRP) toont een stijging van bijna 5% over de afgelopen week, handelend binnen een bereik van $0,49 en $0,54. Vóór deze piek daalde de XRP-prijs vorige maand echter met meer dan 9%, wat erop wijst dat Ripple een nogal turbulente prijsbeweging op de markt heeft doorgemaakt.

Terwijl beleggers met spanning wachten op nieuwe prijsstijgingen, zijn alle ogen gericht op Ripple en zijn onvoorspelbare karakter op de markt. De Ripple-gemeenschap is optimistisch over verdere stijgingen van het token en voorspelt dat deze in het eerste kwartaal van 2024 $1 zal bereiken.

Pulix (PLX) komt naar voren als de beste cryptocurrency omdat het beter presteert dan SOL en XRP

SHIB- en DOGE-houders tonen interesse in Pullix (PLX), een toekomstig DeFi-project dat zich momenteel in de laatste twee voorverkoopfasen bevindt en onderscheidende kenmerken biedt. Op het platform kunnen gebruikers elk actief verhandelen, inclusief cryptocurrencies, zonder KYC-processen te ondergaan.

Bovendien is PLX van plan componenten van DEX’s en CEX’s te integreren, waardoor een uniform en efficiënt platform ontstaat. Alle activaklassen zullen beschikbaar zijn voor margehandel, met het potentieel voor gebruikers om tot 1000:1 te handelen. Een model voor het delen van inkomsten maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen, en biedt ook een functie voor het verbranden van tokens om het aanbod te helpen verminderen en daarmee de waarde te vergroten.

Het platform heeft tijdens de voorverkoop al meer dan $6 miljoen opgehaald, met als doel nog meer te genereren naarmate de voorverkoop vordert. Met meer dan 90 miljoen tokens verkocht in de voorverkoopfasen versterkt PLX zijn aantrekkingskracht als topcryptocurrency om in 2024 te investeren.

In fase 7 van de lopende voorverkoopcampagne heeft het native PLX-token een prijs van $0,10. Terwijl vroege investeerders een rendement op hun investering van 150% genoten, kunnen nieuwe investeerders een stijging van 20% verwachten tegen de voltooiing van de laatste voorverkoopronde.

Ondertussen voorspellen analisten dat de cryptocurrency bij de lancering een piek van 100x zal ervaren, waarmee hij SOL en XRP zal overtreffen, waardoor deze wordt gepositioneerd als de beste cryptocurrency voor investeringen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!