Bekende crypto expert voorspelt: Gaat Bitcoin stijgen naar nieuwe ATH na overstijgen $50k?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers is deze week door de $50.000 gebroken en ligt vandaag zo hoog als $51.600 na een stijging van +4% in de afgelopen 24 uur. De stijging van Bitcoin is een gevolg van toenemend optimisme rondom de spot Bitcoin ETF, die behoorlijk goed heeft gepresteerd in zijn eerste maand.

Het is door de sterke prestatie van de crypto ETF’s dat bekende crypto expert, Tom Lee, voorspelt dat Bitcoin binnen een jaar naar $150.000 kan klimmen en binnen 5 jaar naar $500.000.

Bekende crypto expert Tom Lee deelt BTC koers voorspelling

Er is een duidelijke verandering te zien in het verband tussen de Bitcoin koers en hoeveel mensen praten over Bitcoin, nu de Bitcoin koers boven de $50.000 is gestegen. De mate waarin gepraat wordt over Bitcoin is minder belangrijk geworden, terwijl de focus nu meer lijkt te liggen op hoe je Bitcoin in het dagelijkse leven kunt gebruiken.

Tom Lee deelde in een interview zijn bullish voorspelling over de Bitcoin koers. Volgens hem kan Bitcoin binnen 12 maanden naar $150.000 kunnen stijgen en binnen 5 jaar zo hoog als $500.000 kunnen gaan. In dit geval kan een investering op dit moment x10 gaan bij de uitkomst van deze voorspelling.

De analist denkt dat de stijging van Bitcoin komt, doordat meer mensen erachter komen dat Bitcoin een gelimiteerde supply heeft. Hoe meer Bitcoins er worden gekocht en vastgehouden, hoe minder Bitcoins er beschikbaar zullen zijn. Langzamerhand komen er extra Bitcoins bij dankzij crypto miners, maar na de Bitcoin halving in april zal dit tempo sterk afnemen.

Steeds meer mensen willen dus investeren in Bitcoin, omdat het een middel om je te beschermen tegen inflatie. De Bitcoin wordt in de toekomst namelijk steeds schaarser, waardoor de koers omhoog wordt gedreven.

Hoewel er nog steeds gevaren op de loer liggen, zoals een mogelijke economische crisis, gelooft Tom lee dat de toekomst voor Bitcoin er goed uit zal zien.

Analyse BTC koers – Gaat Bitcoin stijgen naar een nieuwe ATH de komende maanden?

De Bitcoin koers is zo’n 2 dagen geleden plotseling boven de $50.000 geschoten. Hoewel het eerst nog moeite had om boven de $50k te blijven, lijkt dit nu wel te zijn gelukt. Bitcoin ligt hierdoor ver boven zijn 30-daagse moving average (geel), die nog op de $43.700 ligt.

Door de pump ligt de Relative Strength Index (RSI) van Bitcoin momenteel erg hoog, op het niveau van 80, wat signaleert dat de bekende crypto overbought is. Maar als er een sterke stijging als deze plaatsvindt, hoeft een hoge RSI niet per se te leiden tot een retracement.

Als de BTC koers ook de komende dagen boven de $50k kan blijven liggen, kan de cryptomunt zich klaarmaken voor verdere stijgingen. Hiermee zou het de komende maanden zo hoog als zijn All Time High van $69k kunnen klimmen.

De komende dagen speelt het niveau van $50k een grote rol en is het belangrijk om dit in de gaten te houden vanwege de hoge RSI die signaleert dat Bitcoin toe is aan een correctie. Mocht de BTC koers boven de $50k blijven en consolideren, dan kan de RSI weer afkoelen en kan Bitcoin mogelijk verder klimmen.

In het geval dat FOMO (Fear of Missing Out) onder investeerders weer toeneemt, kan Bitcoin zijn technische indicators negeren en alsnog verder stijgen richting de $55k, of zelfs hoger.

Welke altcoins gaan exploderen na indrukwekkende BTC koers pump?

Als de bekende crypto Bitcoin daadwerkelijk boven de $50k kan blijven en boven dit niveau consolideert, kunnen altcoins een enorme stijging van waarde meemaken. Het voordeel is dat wanneer je dan kiest voor nieuwe cryptomunten, dat deze soms x10 of zelfs x100 kunnen gaan wanneer Bitcoin en Ethereum sterk presteren.

Daarom kijken we in deze sectie van het artikel naar een aantal erg interessante cryptomunten, die potentie hebben om binnenkort te ontploffen in waarde. Deze altcoins hebben al behoorlijk veel aandacht getrokken en maken zich klaar voor een grote pump.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake je tokens en ontvang Bitcoin als beloning

Bitcoin Minetrix is een veelbelovend crypto mining project dat met zijn presale al een indrukwekkende $10,84 miljoen heeft opgehaald door zijn utility token (BTCMTX) te verkopen voor een lage prijs. Daarbij zorgen de lucratieve financiële aspecten ook voor veel aandacht onder investeerders.

BTCMTX kan gebruikt worden om via de cloud Bitcoins te minen, waardoor het een ideale voorbereiding is op de Bitcoin halving. Stake je BTCMTX tokens om passief cloud mining credits en extra tokens BTCMTX te verdienen.

De BTCMTX token is in de presale te koop voor $0,0134 per stuk, maar zal deze donderdag in prijs stijgen naar $0,0135 per stuk. Nadat het project de $15 miljoen aantikt, zal de presale eindigen en BTCMTX gelanceerd worden op exchanges. Deze kan hierdoor flink stijgen in waarde.

Door te investeren in BTCMTX, kun je meeliften op de waarde van de token zelf en op die van Bitcoin. Daarnaast kun je voor de halving van april nog twee keer zoveel Bitcoins krijgen door via Bitcoin Minetrix te minen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Smog (SMOG) – Meme coin met virale potentie

Ontdek de nieuwste meme coin op Solana die van plan is om de grootste airdrop ooit te organiseren. Smog is een token gebaseerd op het Chinese Nieuwjaar, het jaar van de draak en is bezig met het opbouwen van zijn community terwijl investeerders zich voorbereiden op een gigantische airdrop.

De token is vorige week gelanceerd rond de $0,02 en heeft een piek rond de $0,09 bereikt voordat het in een retracement terechtkwam. Op woensdag is SMOG weer aan het klimmen, waardoor nu een goed moment is om in te stappen voor de volgende lift naar boven.

Daarnaast kun je meedoen aan de airdrop door SMOG tokens vast te houden. Hiermee verdien je namelijk extra punten door de Ethereum variant te staken en door quests te voltooien via de airdrop campagne op de website. Je kunt SMOG tokens kopen via smogtoken.com en de gedecentraliseerde exchange, Jupiter.

Het team van Smog maakt zich klaar om een van de crypto airdrops ooit te lanceren die je absoluut niet wil missen. Je kunt SMOG via het Solana netwerk verhandelen voor lage tarieven of de Ethereum variant gebruiken om te staken voor extra airdrop punten en SMOG tokens. Ga snel naar de website en ondervind de voordelen.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Succesvolle lancering zorgt voor hype

Sponge is een bekende crypto die vorig jaar zijn eerste lancering maakte en daarmee een x100 rendement opleverde voor vroege investeerders. Dit jaar keert Sponge terug in de vorm van Sponge V2, met nieuwe utility en een nieuwe kans op hoge rendementen.

Sponge V2 is de nieuwe variant die meme coin Sponge (V1) heeft vervangen en kan gebruikt worden voor staking en voor de opkomende crypto game van Sponge. In deze racing game neem je het op tegen andere spelers in de leaderboards en verdien je extra SPONGE gebaseerd op je resultaten. Dit spel zal ook gratis te spelen zijn zonder SPONGE beloningen.

Sponge V2 is gelanceerd op Polygon, zodat traders kunnen profiteren van lage tarieven. De token kun je kopen via de officiële website, met de mogelijkheid om de token te staken voor een jaarlijks rendement van 195%.

Met Sponge V2 is het mogelijk om de volgende grote pump mee te maken, vergelijkbaar met de pump die Sponge vorig jaar meemaakte. Met de lancering van een nieuwe crypto game, kan Sponge opnieuw viraal gaan en kan de token veel stijgen in waarde.

Nu naar Sponge V2

eTukTuk (TUK) – Veelbelovende lange termijn crypto met duurzaam concept

Een kleine crypto die de komende tijd erg kan groeien is eTukTuk, een duurzaam project dat zijn TUK token in de presale verkoopt voor een zeer lage prijs. Door deze token in de presale te kopen, kun je aantrekkelijke staking beloningen verdienen, al voordat het project deze token officieel lanceert op exchanges.

De eTukTuk is een elektrisch alternatief voor de tuktuk op fossiele brandstof, een driewielig voertuig dat in ontwikkelingslanden massaal wordt gebruikt. Doordat de huidige tuktuks vooral op fossiele brandstoffen rijden stoten ze echter een enorme hoeveelheid CO2 uit. De eTukTuk is hier niet alleen een groener alternatief voor, maar is ook efficiënter. Daarbij kan het met behulp van AI de beste routes vinden gebaseerd op realtime gegevens.

Bestuurders kunnen TUK tokens gebruiken voor de aanschaf, onderhoud en het opladen van de eTukTuk, terwijl investeerders deze tokens kunnen staken voor passief inkomen. TUK kan in de presale voor $0,0265 per stuk worden gekocht. Deze prijs staat wel op het punt om te stijgen nu het project meer dan $1 miljoen heeft opgehaald.

eTukTuk werkt verder samen met grote partijen in Sri Lanka om te helpen met massale adoptie van de eTukTuk in het land. Hierdoor kan eTukTuk een grote speler worden in de revolutie van elektrische voertuigen in ontwikkelingslanden en kunnen vroege investeerders rijk worden.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!