Altcoins staan op het punt door te breken in de top 20 tokens – Pullix (PLX), Injective (INJ), Tezos (XTZ)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In dit artikel bespreken we hoe Pullix (PLX), Injective (INJ) en Tezos (XTZ) op het punt staan door te breken in de top 20 tokens op de cryptocurrency-markt. De meest opvallende onder deze altcoins is Pullix, dat zich in de laatste fase van een voorverkoopevenement bevindt en naar verwachting binnenkort zal worden gelanceerd. Laten we eens kijken naar de details van deze altcoins en waarom ze het potentieel hebben om in de top 20 te komen.

Pullix (PLX): Een revolutionair handelsplatform

Hoewel DeFi-platforms gebruikers volledige controle over hun geld bieden, hebben ze vaak last van problemen zoals hoge gaskosten en lage liquiditeit. Aan de andere kant bieden CeFi-platforms hogere liquiditeit en snellere uitvoering van transacties, maar dit gaat ten koste van centralisatie en een gebrek aan gebruikerscontrole.

Pullix wil deze kloof overbruggen door een hybride platform te creëren dat DeFi- en CeFi-functies op één plek aanbiedt. Deze aanpak biedt gebruikers een naadloze handelservaring en elimineert tegelijkertijd de nadelen die aan elk type beurs zijn verbonden.

Pullix is niet zomaar een beurs die uitsluitend op cryptovaluta gebaseerd is; gebruikers kunnen handelen in een breed scala aan activa, waaronder grondstoffen, ETF’s (Exchange-Traded Funds) en forex (buitenlandse valuta), allemaal vanaf één enkele website.

Het PLX-token staat centraal in het Pullix-ecosysteem en biedt een reeks voordelen die de handelservaring verbeteren en platformbetrokkenheid stimuleren. Er zijn stakingsbeloningen, bestuursrechten, lagere handelskosten, het delen van inkomsten en exclusieve toegang tot nieuwe functies.

Het Pullix-team is van plan regelmatig PLX-tokens te verbranden, waardoor het aanbod afneemt en de waarde ervan in de loop van de tijd toeneemt. Deze strategie zal resulteren in een deflatoir model waarbij de portefeuilles van de houders in de loop van de tijd in waarde stijgen.

PLX-tokens kunnen in de voorlaatste voorverkoopronde voor slechts $0,10 per stuk worden gekocht. Deze lage prijs biedt investeerders een uitstekende mogelijkheid om vroeg in te stappen voordat het platform wordt gelanceerd en de markt zich bewust wordt van het potentieel van Pullix.

Analisten merken op dat de hybride aanpak en de sterke symbolische economie van Pullix ervoor zorgen dat het bedrijf klaar is om het traditionele financiële landschap te ontwrichten en een grote gebruikersbasis aan te trekken. Een honderdvoudige winst in 2024 wordt voorspeld door veel experts die optimistisch zijn over de vooruitzichten van het platform.

Is $1.000 mogelijk voor injective (INJ) in 2024?

Injective is een blockchain-platform dat speciaal is gebouwd voor financiën. Het is bedoeld om het voor iedereen gemakkelijk te maken om gedecentraliseerde applicaties te bouwen die geen concessies doen aan snelheid of functionaliteit. Het INJ-token is een belangrijk onderdeel van het ecosysteem en wordt gebruikt voor bestuur, staking en als ruilmiddel.

Injective heeft zojuist gascompressie gelanceerd, wat resulteert in de laagste gaskosten ooit op de DeFi-markt. Dus of een gebruiker nu NFT’s aanmaakt, geld verzendt, inzet of stemt in een DAO, hij kan dit doen zonder kosten. Dit is slechts één voorbeeld van hoe Injective voortdurend innoveert en de grenzen verlegt van wat mogelijk is in DeFi.

Injective heeft in slechts één jaar een exponentiële stijging gezien van minder dan $ 2,00 naar de huidige waarde van $31,70. De huidige volledig verwaterde waardering (FDV) van $3,16 miljard lijkt misschien hoog, maar dit is een fractie van de FDV’s van de concurrenten, zoals Solana van $54 miljard en Cardano van $22,38 miljard.

Marktanalisten houden het project nauwlettend in de gaten en voorspellen dat Injective op een dag een symbolische prijs van $500 zal bereiken om een waardering van ongeveer $50 miljard te bereiken. Of dit in 2024 of later gebeurt, hangt af van de algemene marktomstandigheden en de acceptatie van het platform.

Tezos (XTZ): Gestage groei en ondergewaardeerde status

Tezos is een blockchain-platform dat slimme contractfunctionaliteit biedt en proof-of-stake gebruikt als consensusmechanisme. Het werd populair vanwege het vermogen om zichzelf te upgraden zonder harde vorken te veroorzaken. Het native token, XTZ, wordt gebruikt voor staking, governance en als ruilmiddel.

De Tezos TVL van $60 miljoen laat zien dat het een solide DeFi-ecosysteem heeft, waarbij populaire projecten als KordFi en Youves momenteel op het platform worden gebouwd. De Tezos-gemeenschap staat ook bekend om zijn sterke bestuurssysteem, waarbij tokenhouders kunnen stemmen en wijzigingen in het protocol kunnen voorstellen.

Qua prijs heeft XTZ een gestage stijging gezien van $0,61 eind 2023 naar de huidige waarde van $0,97. Deze prijsstijging brengt de huidige Tezos FDV op $964 miljoen, wat aanzienlijk lager is dan zijn concurrenten zoals Polkadot op $9,45 miljard en Cosmos op $3,50 miljard.

Uit technische analyse blijkt dat $1,20 het kritische weerstandsgebied is dat moet worden overschreden voordat Tezos een significante prijsstijging kan zien. Met zo’n groot verschil tussen de waarderingen van Tezos en die van de concurrenten op de markt, lijkt Tezos ondergewaardeerd en zou het in de nabije toekomst mogelijk een uitbraak kunnen zien.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!