Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) houders wenden zich tot Pullix (PLX) voor 100x winst na de noteringen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) zijn twee van de meest populaire meme-munten die aanvankelijk de Web3-ruimte stormenderhand veroverden. Sinds hun oprichting kenden ze een aanzienlijke prijsstijging en konden ze snel nieuwe hoogten bereiken. Toch is alle aandacht van DOGE- en SHIB-handelaren recentelijk uitgegaan naar Pullix (PLX), een project in de voorverkoopfase dat aanzienlijke winsten kan boeken in de komende handelssessies, en dat na zijn Uniswap-notering 100x kan pieken. Tegen het einde zullen we bepalen welke de beste crypto is om nu in te investeren.

Dogecoin (DOGE) klimt naar $0,082 – Hoe ver kan dit reiken in 2024?

Dogecoin (DOGE) gaat in waarde stijgen en zou binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken, aangezien de afgelopen week en maand ook groene prestaties op de kaart lieten zien. Op basis van de prijsprestaties van Dogecoin is de crypto de afgelopen maand gestegen. De Dogecoin-crypto is de afgelopen week gestegen van $0,73 naar $0,082. In dit tempo kan het nieuwe hoogten bereiken, en volgens de prijsvoorspelling van Dogecoin kan het het jaar eindigen op een waarde van $0,1285.

Shiba Inu (SHIB) op bullish momentum – Kan het in het vierde kwartaal toenemen?

Shiba Inu (SHIB) heeft een aanzienlijke mate van volatiliteit gekend, maar gaat omhoog. De Shiba Inu-prijs heeft zich tussen belangrijke niveaus bewogen en deze meme-munt zou binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken, ervan uitgaande dat hij de weerstand van $0,0000095, die de belangrijkste prijsbarrière was, uitdaagt.

De afgelopen week heeft de Shiba Inu-crypto bijvoorbeeld wat terrein gewonnen, maar moest nog steeds de aantrekkingskracht van handelaren en walvissen grijpen. Volgens de Shiba Inu-prijsvoorspelling kan deze tegen het einde van het vierde kwartaal $0,000015 bereiken.

Pullix (PLX) verwacht een winst van 100x na Uniswap-notering

Pullix (PLX) is een aankomend DeFi-project dat de laatste twee fasen van de voorverkoop ondergaat en veel aandacht heeft getrokken van zowel SHIB- als DOGE-houders vanwege de verschillende kenmerken en ecosysteemelementen.

Bovenop het platform kan iedereen bijvoorbeeld elk actief verhandelen, inclusief cryptocurrencies, zonder dat er KYC-procedures hoeven te worden gevolgd. Bovendien zal het elementen uit CEX’s en DEX’s combineren om een gestroomlijnde en uniforme aanpak te creëren. Gebruikers kunnen margehandel uitoefenen in alle activaklassen en zelfs tot 1000:1 aan hefboomwerking winnen. Er zal een tokenburn-functie zijn die bedoeld is om het aanbod te helpen verminderen en de waarde te vergroten, naast een model voor het delen van inkomsten waarbij iedereen zijn crypto kan inzetten in de geautomatiseerde marktmakers (AMM’s).

Nu, in fase 7 van 8, wordt PLX verhandeld tegen slechts $0,1. Analisten verwachten dat de cryptocurrency tegen het einde van de blockchain ICO 100x zal stijgen, vooral als deze eenmaal op Uniswap is genoteerd, waardoor het de beste crypto is om nu in te investeren.

Samenvatting

Zowel Dogecoin als Shiba Inu zijn meme-munten die historisch gezien een enorme piek in hun waarde hebben gezien. Toch gaat de grootste aandacht uit naar Pullix. Met zijn snelle voorverkoopmomentum en waardestijging kan het een belangrijke kracht worden in de TradFi-ruimte.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!