Deze nieuwe crypto meme hype gaat x100 na herstel Solana-netwerk – Is dit de beste kleine crypto met potentie?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het Solana netwerk heeft afgelopen dinsdag een storing meegemaakt. De storing begon om 09:53 UTC en het duurde ongeveer 5 uur. Het is niet de eerste keer dat het Solana netwerk te maken heeft met storingen. Het incident van dinsdag was het eerste dit jaar, maar in 2022 waren er 22 momenten van downtime of storing. Deze storingen hebben natuurlijk effect op de Solana koers. 

In dit artikel gaan we dieper in op de storingen en bespreken hoe Solana zich weet te herstellen. Ook behandelen we kleine nieuwe crypto met potentie die profiteren van dit soort gebeurtenissen. 

Solana storing – Program tool storing

Solana is een smart contract blockchain die gebaseerd is op Proof-of-Stake. Het is een van de weinige protocollen die niet compatibel is met de Ethereum Virtual Machine (EVM). Solana wordt gezien als een snel groeiend DeFi ecosysteem, alleen is de Total Value Locked (TVL) gedaald van meer dan $10 miljard in 2021 tot ongeveer $1,5 miljard. 

Na de storing heeft Antoly Yakovenko, de CEO van Solana Labs, een bericht van Matthew Siegel, het hoofd van digital asset research bij VanEck, gepost. Hiermee probeerde hij duidelijkheid te geven over de recente storing. 

Siegel legde uit dat het mis ging bij een mechanisme genaamd Berkley Packet Filter (BPF). Deze wordt gebruikt om programma’s op Solana te implementeren, upgraden en uitvoeren. Het probleem ontstond door een Solana Improvement Proposal (SMID) die veranderingen introduceerde. 

Solana storing – Wat was het effect op de koers?

Na de storing daalde de Solana (SOL) koers tot ongeveer $93,63. De koers wist zich na deze storing echter snel weer te herstellen, het wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $101,44. Dit is een stijging van 6,43% in de afgelopen 24 uur. Dit laat zien dat Solana een veerkrachtig netwerk is en dat het goed om kan gaan met dit soort dipjes. 

Ondanks de regelmatige storingen heeft Solana een sterke toename gezien in activiteit. Het handelsvolume op zijn gecentraliseerde beurzen (CEX’s) heeft laatst de handelsvolumes van Ethereum overtroffen. De recente storing kan het sentiment van beleggers misschien hebben beïnvloed, maar de dynamische aard van de markt kan ervoor zorgen dat de situatie snel verbetert. 

bron: CoinMarketCap

Top 4 kleine crypto met potentie tijden Solana crypto hype

De veerkrachtigheid van het Solana netwerk biedt een goed toekomstperspectief voor de blockchain. Vaak kan dit resulteren in een rally of crypto hype. Niet alleen blockchains kunnen profiteren van dit soort gebeurtenissen. Het gebeurt namelijk vaak dat nieuwe kleine crypto met potentie kunnen exploderen onder dit soort bullish omstandigheden. Wij hebben in dit artikel daarom een top 4 van onze beste crypto investeringen opgesteld. 

Smog ($SMOG) – Snelst stijgende nieuwe crypto door airdrop

Op 7 februari 2024 is op Solana een nieuwe meme coin ontwikkeld die wordt aangeboden op de Jupiter DEX. De lancering van de Smog ($SMOG) token lijkt weer een nieuwe mogelijkheid voor een Solana meme coin om viraal te gaan. Het zal dit keer extra bijzonder zijn door de crypto airdrop. 

De ontwikkelaars van de Smog token hebben goed gekeken naar andere meme coins op Solana zoals Myro, Bonk en Dogwhifhat. Op basis hiervan hebben ze bedacht om door middel van hun AirDrop campagne het succes te evenaren.

Als eigenaar van SMOG token krijg je toegang tot de ‘Dragons Court’. Dit is een verborgen community die rondom de AirDrop is ontworpen. Het maakt gebruik van de interessantste aspecten van de meme coin sector, waardoor het waarschijnlijk viraal kan gaan. 

De toekomst van Smog is ook goed voorbereid. Zo komt er een mogelijkheid om Smog tokens te staken en zijn er extensieve plannen voor een gedegen burningprogramma. Een ander idee is de creatie van een groep loyale gebruikers, ook wel de trouwe uitverkorenen, waarvoor 10.000 plekken beschikbaar zijn. Deze leden krijgen meer beloningen tijdens de volgende AirDrops.

Investeerders kunnen meedoen via een crypto wallet die Solana ondersteunt. Op die wallet moet SOL, USDT of Bonk staan, die kunnen gewisseld worden voor $SMOG. Dit kan op Jupiter Dex of Birdeye. Zodra je lid bent van de community kun je grote winsten ontvangen tijdens de AirDrops. Ga dus snel naar de website.

Koop Hier $SMOG

Sponge V2 ($SPONGEV2) – De nieuwe meme crypto hype

Sponge V2 is een veelbesproken onderwerp binnen de crypto wereld in de afgelopen maanden. Sponge is een op SpongeBob SquarePants gebaseerde meme coin en wist in 2023 vroege investeerders x100 winsten op te leveren. Nu wil het team met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2) dit succes herhalen. Sommige analisten zijn er zelfs van overtuigd dat Sponge V2 het succes kan overtreffen.

Sponge V2 was alleen verkrijgbaar via het Stake-to-Bridge systeem dat deze week werd afgerond. Zodoende zijn alle gestakede V1 tokens afgelopen week gebridged. De V2 tokens kunnen nu alleen nog maar gekocht worden via een crypto exchange. Het team achter Sponge is momenteel hard aan het werk om Sponge V2 te listen op zoveel mogelijk exchanges. Zodra dat lukt, zou de meme coin weleens x100 kunnen gaan. 

Wij hebben eerder benoemd dat de Sponge V2 token ook verbeterd is. Dit komt door twee nieuwe updates. Allereerst geldt er voor de V2 token een nieuw herzien staking model en de token zal extra utility krijgen door zijn rol in een Play-to-Earn racegame. In het aankomende P2E spel zullen spelers tegen elkaar strijden voor een plek op de wereldwijde ranglijst. Het spel zal token uitkeren aan de leiders van deze ranglijst.

Het nieuwe staking model is veel lucratiever dan het vorige model, want het protocol betaalt momenteel namelijk een APY van 245% uit. Dit getal wordt bepaald door de hoeveelheid tokens in de staking pool en hoelang ze zijn gestaked. Hierdoor zou het percentage ook nog eens flink kunnen stijgen naarmate er meer tokens gestaked worden.

Door deze extra functionaliteiten heeft de token ook een veelbelovend toekomstperspectief. Wij denken dat deze meme coin een juiste investering is voor snelle winst en passief inkomen op de lange termijn. Neem snel een kijkje op de website van Sponge en ontdek het zelf.

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Crypto meme met ongekend veel utility

Het is bekend dat meme coins vaak alleen maar stijgen op het moment dat ze veel populariteit genieten. Een goed voorbeeld hiervan zijn Shiba Inu en Dogecoin in het verleden. De ontwikkelaars van Meme Kombat willen ervoor zorgen dat hun $MK token niet afhangt van populariteit op social media. 

Meme Kombat is een unieke meme coin omdat het team op verschillende manieren utility heeft ontwikkeld. Dit begint met de Meme Kombat Battle Arena. In deze speciale arena zullen bekende crypto meme personages gevechten tegen elkaar uitvoeren. Deze gevechten worden gegenereerd door AI, wat ervoor zorgt dat geen enkel gevecht hetzelfde is en alle uitslagen transparant zijn. Gebruikers kunnen tegen elkaar of tegen het spel wedden en de eventuele winsten worden vervolgens uitgekeerd in $MK tokens. 

Gebruikers kunnen hun $MK ook staken voor een passief inkomen tegenover een APY van maar liefst 150%. Tot slot is het project ook bezig met het ontwerpen van hun eigen NFT’s. Gebruikers kunnen deze NFT’s verhandelen met $MK tokens. 

Op die manier geven de ontwikkelaars van Meme Kombat op maar liefst drie verschillende manieren utility aan een meme coin. Veel investeerders zien daarom veel potentie in Meme Kombat, wat goed terug te zien is in het succes van de presale. Daar is al meer dan $8,3 miljoen opgehaald van de beoogde $10 miljoen. Wij adviseren dus om snel te handelen als je geïnteresseerd bent. 

Koop Hier $MK

eTukTuk ($TUK) – Nieuwe crypto met duurzame en filantropische boodschap

In onze huidige gemeenschap heersen er een paar wereldwijde problemen. Dit zijn onder andere de klimaatcrisis en de oneerlijkheid in ontwikkelingslanden. Veel organisaties willen door middel van liefdadigheid en donaties deze problemen aanpakken. De ontwikkelaars van eTukTuk ($TUK) gooien het over een andere boeg. 

Allereerst wil het project twee maatschappelijke problemen tegelijkertijd oppakken. In ontwikkelingslanden wordt de tuktuk veel gebruikt voor vervoer. Deze dieselvoertuigen hebben vaak een vervuilende tweetaktmotor. Door de elektrische tuktuk te introduceren, ook wel de eTukTuk, wil eTukTuk de uitstoot verminderen door middel van het vervangen van ouderwetse tuktuks. Ontwikkelingslanden hebben ook baat bij deze verandering door de komst en ondersteuning van een nieuw bedrijf.

Het team van eTukTuk zal de ontwikkelingslanden ondersteunen door het financieren en ontwerpen van de oplaadinfrastructuur. De $TUK token zal centraal staan in dit ecosysteem, want de token zal het betaalmiddel worden van chauffeurs bij de oplaadstations. Investeerders die de $TUK token bezitten zullen hierdoor een passief inkomen ontvangen naarmate het project zal uitbreiden. 

Door het filantropische doel en het gedegen financiële concept, is het project al bij veel investeerders opgevallen. Dit is wederom goed te zien in de presale waar al bijna een miljoen dollar is opgehaald. Neem dus snel een kijkje bij dit interessante groene project en bekijk de voordelen!

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!