Nu is de tijd voor 20x, 50x, 100x altcoins, aldus analist

Een populaire cryptohandelaar is van mening dat de altcoin-markt bijna een dieptepunt heeft bereikt en slechts enkele maanden verwijderd is van een enorme beweging naar boven.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Jason Pizzino zijn 310.000 YouTube-abonnees dat de totale altcoin-marktkapitalisatie een belangrijk weerstandsniveau in steun heeft omgezet, wat zou kunnen aanhouden totdat er later dit jaar een bull run begint. Hij waarschuwt echter dat er binnenkort een lichte beweging naar beneden kan plaatsvinden ten opzichte van het huidige niveau. Hij beschrijft het als volgt:

“Er zijn misschien wat meer dalingen, maar niets zo ernstigs vergeleken met wat we in de vorige cyclus hadden. Dus als je wacht op die 20x, 50x, 100x altcoins, dan is het nu zover. En ja, ik blijf dit soort inhoud publiceren, omdat ik denk dat dit je beste tijd gaat worden, gezien onze positie op de markt.

Als je op deze specifieke dieptepunten [van april 2023 – oktober 2023] geen crypto’s op voorraad had, denk ik dat dit waarschijnlijk een van de veiligere kansen is, omdat de markt laat zien dat ze de eerdere weerstand [rond de $270 miljard] heeft doorbroken en mogelijk terug zal komen of in de buurt komen van die specifieke ondersteuning.”

De handelaar kijkt tevens naar de TOTAL3-grafiek, die de totale marktkapitalisatie van digitale activa volgt, exclusief Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en stablecoins. Zijn grafiek suggereert dat TOTAL3 waarschijnlijk het steunniveau van ongeveer $270 miljard zal herzien voordat het de volgende stap omhoog zal lanceren.

De handelaar is ook van mening dat de totale marktkapitalisatie voor altcoins gedurende ongeveer twaalf maanden kan stijgen vanaf november 2024, wanneer er Amerikaanse presidentsverkiezingen plaatsvinden, vergelijkbaar met wat er in de cyclus van 2020 gebeurde. Hij vervolgt zijn betoog met:

“Geef het dan aan tot het einde van het jaar, wanneer we die verkiezingen gaan organiseren, zoals je hier kunt zien, de markten van november 2020 worden vanaf dat punt ballistisch, en in wezen vanaf dat punt, ongeveer ongeveer twaalf maanden, niet vanaf nu, maar vanaf die periode. , ongeveer rond de verkiezingen in 2024 heb je nog ongeveer twaalf maanden te gaan voor de waanzinnige bullmarkt. Deze piek ligt hier rond 2025 tot begin 2026.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!