Waar de livestreamingmarkt op heeft gewacht! DeeStream (DST) lanceert voorverkoop terwijl Uniswap (UNI) en Ethereum (ETH) dalen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De livestreamingindustrie heeft gewacht op een gedecentraliseerd alternatief voor Twitch, Instagram Live, Tik Tok en Kick, waarbij geen enkele gecentraliseerde entiteit controle heeft over hoe een streamingdienst inhoud levert. Dat is aangekomen in de vorm van DeeStream (DST), wiens voorverkoop voor veel ophef heeft gezorgd, zelfs nu big-cap-munten zoals Uniswap (ETH) en Ethereum (ETH) proberen hun momentum te herwinnen.

Standard Chartered Banking on Ethereum (ETH) ETF-goedkeuring

Volgens een rapport van 30 januari van The Block verwacht bankgigant Standard Chartered dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission tegen 23 mei groen licht zal geven voor de eerste reeks Ethereum exchange-traded fund-aanvragen. Op het moment van schrijven werd Ethereum verhandeld tegen een koers van 4%. winst in de afgelopen 24 uur, met een prijs van $2.383 en een 24-uurs handelsvolume van $9,9 miljard, volgens CoinGecko. ETH registreerde op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $286 miljard.

Uniswap (UNI) zet bearish vorm voort

Uniswap (UNI) is de afgelopen 24 uur met 1% gestegen en staat op het moment van schrijven op $6,21. Maar ondanks kortetermijnoplevingen blijven de tokenprijzen van Uniswap (UNI) handelen onder een bearish trend op de lange termijn. Volgens crypto-aggregator CoinGecko is Uniswap (UNI) de afgelopen 12 maanden met 4,7% gedaald. Uniswap (UNI) wordt geconfronteerd met een stevige uitdaging van Solana’s (SOL) DEX, Jupiter, nadat deze op 29 januari kortstondig Uniswap (UNI) in handelsvolume overtrof.

DeeStream (DST): Web3 live streamingplatform van de volgende generatie

DeeStream (DST) creëert het eerste gedecentraliseerde livestreamingplatform dat makers van inhoud en hun publiek zal verbinden met een nieuw, volledig gedecentraliseerd streamingmodel. Het platform zal een verscheidenheid aan modellen voor het genereren van inkomsten bevatten voor makers van inhoud, zoals cadeaubonnen, Dee-cadeaus en pakketten. Bovendien krijgen voorverkoopinvesteerders een inkomstenaandeel toegekend in verhouding tot hun DeeStream (DST)-tokenbezit. In tegenstelling tot andere streamingplatforms zijn alle stortingen en opnames onmiddellijk.

DeeStream (DST) biedt een niveau van bruikbaarheid, het genereren van inkomsten en prikkels die nog nooit eerder in de livestreamingindustrie zijn gezien. Het native token, DST, zal de economie van het streamingplatform ondersteunen en geeft recht op een inkomstenaandeel, een commissievrije ruilservice en een beloningsprogramma waar gebruikers DeeStream (DST)-tokens kunnen verdienen voor het bereiken van taken en het bereiken van mijlpalen.

DeeStream (DST) heeft het succes van zijn voorverkooplancering verzekerd door al zijn bases met due diligence te bestrijken. Ten eerste zal er een levenslange liquiditeitsvergrendeling op het platform worden toegepast, en zal er een teamtokenvergrendeling voor 1000 dagen worden opgelegd om teamleden te ontmoedigen hun toewijzingen te verkopen. DeeStream (DST) smart contracts zijn allemaal gecontroleerd om het risico tot een verwaarloosbaar niveau te minimaliseren.

Marktanalisten voorspellen dat DeeStream (DST) een aanzienlijk deel van de live videostreaming-industrie ter waarde van $160,55 miljard zou kunnen beheersen, wat een voorafschaduwing zou kunnen zijn van een 50x run voor zijn DST-token. DeeStream (DST) tokens zullen voor het grijpen liggen tegen een spotprijs van $0,035 in fase 1 van de voorverkoop, waardoor potentiële investeerders de eerste en meest voordelige toegang krijgen tot een project met zo’n explosief potentieel.

Ga voor meer informatie over de DeeStream (DST)-voorverkoop naar de website hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!