Shiba Inu traders: Rijk worden met crypto – Kun je crypto miljonair worden met deze opkomende crypto meme coins?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nieuwsitems of documentaires van mensen die rijk worden met crypto hebben we de afgelopen jaren steeds vaker voorbij zien komen. Vooral meme crypto hebben in het verleden uitgewezen een uitstekend middel te zijn om crypto miljonair te worden. Maar hoe kun jij ook rijk worden met crypto? Dat gaan we behandelen in dit artikel.

Rijk worden met crypto meme Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) wellicht het beste voorbeeld van een token die traders extreme rendementen hebben opgeleverd. In 2020 tot 2021 steeg de Shiba Inu koers explosief, zoals in de grafiek duidelijk te zien is. De coin kon deze rally zeer lang volhouden en steeg naar een ATH van $0,00008616.

Investeerders die vroeg hebben geanticipeerd op de hype konden profiteren van rendementen die niet vaak zijn voorgekomen. Sommigen van hen werden zelfs een ware crypto miljonair en konden daadwerkelijk rijk konden worden met crypto. Laten we eens kijken naar een aantal voorbeelden. 

Crypto miljonair door Shiba Inu

Het jaar 2020 leek het gouden jaar voor SHIB investeerders. Meerdere mensen konden zeer indrukwekkende rendementen realiseren. Zo investeerde een Amerikaan voor $650 in Shiba Inu. Enkele maanden later kon de gelukkige investeerder zichzelf een crypto miljonair noemen. De token steeg vervolgens met ruim 260.000% en veranderde de $650 dollar in $1,7 miljoen.

Twee Amerikaanse broers werden eveneens crypto miljonair door Shiba Inu. In 2020 verloren de broers hun baan door de corona pandemie. Ze investeerden $7.900 in Shiba Inu en konden enkele maanden later $9 miljoen opnemen. 

Een andere investeerder die $8.000 investeerde in de coin was er precies op het goede moment bij. De Shiba Inu koers steeg met een zeer indrukwekkende 70.000%. Op dat moment haalde de investeerder $500.000 uit zijn investering. De rest van de tokens verkocht hij in maanden daarna voor meer dan 1 miljoen dollar.

Is het rijk worden met crypto nog mogelijk?

Het lijkt nu een ijdele droom om crypto miljonair te worden. Velen denken dat extreme crypto rallies iets van het verleden zijn en niet meer vaak zullen voorkomen. Er liggen echter nog genoeg kansen op de markt voor extreem rendement. Investeerders moeten alleen weten waar ze moeten zoeken.

Nieuwe cryptomunten kunnen een goede optie zijn voor grote rendementen. Ze staan namelijk nog aan het begin van de groeicurve, waar vroege investeerders maximaal kunnen profiteren.

Een interessante categorie nieuwe cryptomunten zijn de presale crypto. Deze tokens zijn uitsluitend te koop via een exclusieve sale tegen een vaste prijs. Zodra de tokens echter gelist worden op exchanges, stijgt de prijs vaak snel. 

Wij hebben een aantal interessante nieuwe cryptomunten gevonden met meme coin karakteristieken. Hierdoor bieden ze de ideale combinatie tussen een veelbelovend project en de potentie van meme coin rendementen. Lees snel verder om de beste opties te bekijken.

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Opkomende crypto met virale potentie

Eerder dit jaar heeft de meme coin Sponge traders versteld doen staan met een extreme pump. In een korte tijd steeg de token namelijk 100x in waarde, waardoor de vroege investeerders spekkopers waren. Toch heeft Sponge, in tegenstelling tot Shiba Inu, deze rally niet voort kunnen zetten. Dit kwam voornamelijk door het ontbreken van utility bij de token. 

Met de tweede versie van de token wil het project het kunstje herhalen met de Sponge V2 token. Deze versie beschikt namelijk wel over utility doordat het de spil gaat vormen van het nieuwe Play-to-Earn spel van Sponge. 

Sponge V2 kan hierbij goed profiteren van de oogst van zijn voorganger. Het nieuwe project kan de levendige community meenemen en de ontwikkelaars hopen dat Sponge V2 dit een sterke boost kan geven aan de nieuwe token. 

De nieuwe token is uitsluitend te verkrijgen via een uniek Stake-to-Bridge mechanisme op de website van Sponge. In dit proces dien je eerst de Sponge V1 tokens te kopen, die je vervolgens moet staken. In ruil voor het staken ontvang je dezelfde waarde aan Sponge V2 tokens. 

Na het staken worden de V1 tokens permanent gelocked en kunnen ze dus niet meer op de markt komen. Wel ontvang je nog vier jaar lang een APY van minimaal 40%. Deze opbrengsten worden uiteindelijk omgezet in Sponge V2 tokens. Hierdoor kunnen vroege investeerders een mooi passief inkomen bij elkaar verdienen. 

Investeerders kunnen daarbij nu nog extra profiteren, want er loopt een tijdelijke actie om nog meer Sponge V2 tokens te ontvangen. Momenteel wordt het aantal gekochte Sponge V1 tokens verdubbeld met Sponge V2 tokens. Je krijgt dus twee keer zoveel tokens voor hetzelfde geld.

Neem snel een kijkje op de website en ondervindt hoe Sponge je wellicht crypto miljonair kan maken. 

Ga naar Sponge V2 

Meme Kombat ($MK) – Geld verdienen met crypto meme

Meme Kombat is een nieuw project dat crypto memes inzet om geld te verdienen met crypto. Op het platform van Meme Kombat is namelijk een Battle Arena ontwikkeld waarin bekende meme coin personages de strijd met elkaar aangaan.

Vervolgens kunnen spelers wedden op de uitkomst van deze gevechten met de native token van het platform: $MK token. Bij een juiste voorspelling krijg je een beloning, die eveneens worden uitgekeerd in $MK tokens. De beloningen kunnen aardig oplopen bij de grootste gevechten op het platform, waardoor je toch een aardig zakcentje kunt verdienen.

De opbrengsten uit de Battle Arena kun je gebruiken om opnieuw in te zetten op je favoriete personage. Toch kun je er ook voor kiezen om er nog meer geld mee te verdienen. Zo kun je de winst ook gebruiken om te staken op het platform tegen een zeer hoge APY. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je winsten te verzilveren via een exchange. 

De Meme Kombat token is momenteel te koop tijdens de presale. Deze presale geeft vroege investeerders de kans om de token zeer goedkoop aan te schaffen. De presale bestaat uit meerdere fases, waarbij het aanbreken van elke nieuwe fase de prijs van de tokens verhoogt. Door vroeg te investeren ben je daardoor al verzekerd van een rendement.

Mis deze kans niet en schaf de $MK tokens zo goedkoop mogelijk aan tijdens de presale. Ga snel naar de website en verzeker jezelf van deze meme coins met de potentie om je crypto miljonair te maken.

Investeer in de Meme Kombat presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!