Zal Elon Musk een nieuwe crypto rally ontketenen na lanceren crypto betalingen op X – Kan Dogecoin 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het verleden is al meermaals gebleken dat Elon Musk crypto een erg interessant onderwerp vindt. Met zijn opmerkingen op sociale media veroorzaakte hij ook erg veel actie in de koers van bepaalde crypto. Vooral Dogecoin krijgt veel aandacht van de ondernemer.

De speculaties rondom Dogecoin, en meme coins algemeen, nemen weer toe door zijn plannen om X om te toveren tot een multifunctioneel platform. Daar zal ook een plek zijn weggelegd voor crypto. Een nieuwe crypto rally lijkt daardoor aanstaande. Gezien zijn voorliefde voor Dogecoin vragen veel investeerders zich nu ook af: kan Dogecoin 1 euro worden?

Dogecoin koers stijgt – Kan Dogecoin 1 euro worden?

Elon Musk staat natuurlijk bekend als de man achter Tesla, maar tegenwoordig is hij ook eigenaar van X (het voormalige Twitter). Met dat platform heeft hij grootse plannen. Het is namelijk de bedoeling om X om te toveren tot een super applicatie, waarbij ook het onderwerp financiën aan bod moet komen.

Gezien Musk’s voorliefde voor de meme coin Dogecoin nemen de speculaties ook alweer enorm toe. Dit is ook te merken aan de koers van de meme token. In de afgelopen week maakte deze namelijk een stijging van 4,7% door.

Met de komst van een Xpayments account namen de speculaties alleen maar verder toe. Doordat Musk heeft aangegeven niet met een eigen token te komen, lijkt de weg voor een integratie van Dogecoin open te liggen. Ook Bitcoin lijkt hiervoor een kanshebber te zijn, aangezien Musk ook van deze crypto een liefhebber is.

Het is wel nog even afwachten of er daadwerkelijk een integratie gaat komen van Dogecoin of een andere crypto. Wat al wel duidelijk is, is dat investeerders door de opmerkingen van Musk weer zijn gaan investeren in de meme crypto, met een koersstijging als resultaat. Gezien zijn invloed ligt een crypto rally ook op de loer, mocht de integratie van Dogecoin inderdaad plaatsvinden.

Andere kanshebbers voor een crypto rally

Hoewel het nieuws rondom Dogecoin natuurlijk niet gemist mag worden, zijn er nog meer crypto die het benoemen waard zijn. Er zijn namelijk ook enkele nieuwe crypto die aandacht verdienen. Enkele daarvan zijn nog in de presale, maar vertonen nu al duidelijk veel potentie.

Ook voor die crypto ligt een crypto rally dan ook de loer zodra deze tokens live gaan op de exchanges. Onder deze tokens vallen een aantal meme coins, die wellicht ook onder de aandacht kunnen komen van Musk. Zo kunnen ze wellicht een Elon Musk crypto worden en extreme pumps doormaken na de eerste listings.

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme coin met veel potentie

In 2023 werd de meme token Sponge gelanceerd. Zoals aan de naam al af te leiden valt, is deze crypto gebaseerd op de populaire serie SpongeBob SquarePants. Niet alleen die serie is populair, want ook de token genoot meteen al van enorm veel aandacht.

Direct na de lancering vond er zodoende een enorme koersstijging van x100 plaats. Het succes van deze token was voor de makers genoeg reden om te beginnen met een tweede versie genaamd: Sponge V2.

Het blijft bij deze tweede versie echter niet beperkt tot opnieuw uitsluitend een meme coin. De makers hebben er namelijk op een bijzondere manier nut weten toe te voegen aan deze nieuwe crypto. Hierdoor wordt de token nog interessanter om in te investeren.

Sponge V2 zorgt namelijk ook voor de introductie van een Play-to-Earn (P2E) game. Deze game zal eigenaren de mogelijkheid bieden om nog meer Sponge V2 tokens te verdienen. Veel is er nog niet bekend over het spel, maar het is wel duidelijk dat gamers het tegen elkaar opnemen om zo hoog mogelijk op het leaderboard te komen. En bij een goede positie kun je mooie extra beloningen ontvangen.

Het verkrijgen van Sponge V2 token verloopt iets anders dan een reguliere crypto presale. Er is namelijk sprake van een Stake-to-Bridge systeem. Hierdoor kun je Sponge V2 tokens krijgen door Sponge V1 tokens te staken. Voor het staken word je evenredig aan je inleg beloond met Sponge V2 tokens. Je zult dus minimaal dezelfde waarde krijgen voor je Sponge V1 tokens.

Veel analisten verwachten flinke koersstijgingen zodra de token live gaat op de eerste exchanges. Gezien het succes van de eerste versie en de nieuwe utility, lijkt een crypto rally voor deze token niet onwaarschijnlijk. Al met al maakt dit Sponge V2 een interessante mogelijkheid voor investeerders.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Makkelijk geld verdienen met MK tokens

Het geluk houdt voor liefhebbers van meme crypto nog niet op. Ook Meme Kombat is namelijk een veelbelovende crypto. Wederom gaat het hier niet alleen om een meme token, maar heeft ook Meme Kombat nut toegevoegd aan de native token van het platform.

Op het platform Meme Kombat zullen namelijk battles gegenereerd worden. Deze battles gaan tussen verschillende meme coin personages. De battles zullen daarbij met behulp van Artificial Intelligence (AI) tot stand komen. Het gebruiken van AI draagt bij aan het mogelijke succes van het project. Hierdoor zijn de battles namelijk transparant, maar zullen ze ook iedere keer een andere uitslag krijgen.

Eigenaren van de native token MK hebben de mogelijkheid om deze in te zetten bij de battles. Op die manier kunnen ze wedden op de uitslag van de betreffende battle. Hierbij hebben ze de mogelijkheid om het op te nemen tegen andere eigenaren die op de battle wedden of kunnen ze het opnemen tegen het platform zelf.

Naast het wedden op de battles, is er ook de mogelijkheid om de tokens te staken. Hierbij is er momenteel sprake van een erg aantrekkelijk rentepercentage. Als gevolg hiervan kunnen investeerders dus ook een passief inkomen genereren.

Momenteel is de veelbelovende crypto van Meme Kombat nog te verkrijgen in de presale. Dit zal echter niet lang meer duren, waardoor het nu nog een geschikt moment is om in de token te investeren. Door nu de token aan te schaffen kun je dat nog doen tegen een lage koers, die zeer waarschijnlijk flink zal stijgen bij de listing op de exchanges.

Het zorgt ervoor dat Meme Kombat een token is die je niet mag missen. Deze nieuwe crypto kan je mogelijk erg veel gaan opleveren.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ (LPX) – Zoek veelbelovende crypto met AI

Ben je op zoek naar nieuwe crypto? Dan zul je vast ontdekt hebben dat het vrij lastig is om je weg te vinden binnen de crypto wereld. Door de grote hoeveelheid aan tokens is het lastig om de juiste tokens te vinden.

In dit geval kan het handig zijn om te investeren in Launchpad. Dit platform biedt je namelijk niet alleen een native token, maar geeft je ook de mogelijkheid om nieuwe crypto te vinden. Hierdoor sta je er niet meer alleen voor tijdens je zoektocht.

Het platform Launchpad is een onpartijdig platform dat bedoeld is voor innovatieve Web3 ontwikkelingen. Hierbij moet het platform gezien worden als een soort connectie tussen Web2 en Web3. Launchpad heeft daarbij ook toegang tot onveranderlijke contracten en gevalideerde gegevens.

Voor het aanschaffen van de token van Launchpad heb je meer dan genoeg mogelijkheden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met behulp van een creditcard, maar ook crypto’s zoals Ethereum en Tether kun je hiervoor gebruiken.

Het is daarnaast handig om lid te worden van de groep Launchpad Signals. Via deze groep krijg je notificaties over projecten met potentie en buitenkansen op de markt.

De token van Launchpad is nog maar enkele dagen te verkrijgen in de presale. Het is dan ook verstandig om je te haasten als je van plan bent om in deze token te investeren. Je hebt nu nog de kans om dit te doen voor een laag bedrag, maar dat zal ongetwijfeld veranderen zodra de presale ten einde komt.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!