The Crypto Dog deelt voorspellingen over INJ en CHZ

Een nauwlettend gevolgde crypto-strateeg denkt dat een altcoin gebaseerd op Ethereum (ETH) binnenkort zal stijgen ten opzichte van Bitcoin (BTC). De anonieme analist The Crypto Dog vertelde zijn 750.500 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde exchangeprotocol Injective (INJ) er bullish uitziet op de INJ/BTC-handelsgrafiek.

“Ongelooflijk bullish structuur.”

The Crypto Dog / X

Bij het bekijken van zijn grafiek suggereert de handelaar dat INJ/BTC binnenkort een belangrijk weerstandsniveau zou kunnen omzetten in ondersteuning, nadat dit op twee eerdere pogingen in de afgelopen dagen niet gelukt is. Op 16 oktober sloot INJ/BTC op 0,0002737 BTC ($7,80) en staat nu op 0,0009446 BTC ($40,75), een winst van ongeveer 245%.

De handelaar zei ook dat Injective op het punt staat om uit te breken na een periode van consolidatie in het bereik van hoge $30 en lage $40. The Crypto Dog gaf het volgende aan:

“INJ lijkt een andere winnaar te worden deze week. Het heeft hier langer geconsolideerd dan verwacht, maar het was slechts een kwestie van tijd.”

De handelaar voorspelt ook dat het fan-engagement-token Chiliz (CHZ) op het punt staat om een trendomkering te ondergaan.

“Ik nam een CHZ-positie in. Het lijkt klaar om deze twee jaar durende neerwaartse trend te doorbreken, grote winsten te behalen als het dat doet. Sterk project, unieke fundamenten, altijd al een fan geweest. Een van de eersten die de echte wereld met crypto hebben samengebracht.”

The Crypto Dog / X

Chiliz wordt verhandeld voor $0,106 op het moment van schrijven, bijna 17% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!