Cardano (ADA) en Binance (BNB) dominant in de charts – Meme Moguls (MGLS) voorverkoop wekt enorme belangstelling

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cardano (ADA) en Binance (BNB) vertonen beide bullishness op de hitlijsten en zouden met hun groei binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken. Ondanks dit positieve momentum wenden velen zich tot projecten in de voorverkoopfase. Historisch gezien hebben deze landen de grootste sprong gemaakt. Een specifieke blockchain-ICO, Meme Moguls (MGLS), heeft de meeste aandacht getrokken. Vandaag onderzoeken we waarom dit het geval is en zullen we zien welke crypto de beste is om te kopen.

Cardano (ADA) stijgt met 60,4% – Kan het boven de $0,90 uitkomen?

Cardano (ADA) is de afgelopen maanden abrupt gestegen. De crypto heeft tekenen van een bullish patroon aangegeven, aangezien hij de afgelopen week is gestegen van $0,47 naar $0,59. Bovendien is de Cardano-crypto het afgelopen jaar met 60,4% gestegen.

De Cardano-prijs is op weg naar een stap omhoog omdat het ernaar streeft het weerstandsniveau van $0,60 te doorbreken. De gegevens op de kaart tonen bullishness en liggen boven de 20- en 50-daagse EMA’s. In dit tempo kan de koers volgens de Cardano-prijsvoorspelling tegen het einde van het vierde kwartaal van 2024 stijgen naar $0,9116.

Binance (BNB) breekt voorbij de $300 – Richt zich op de volgende $513,02

Binance (BNB) had aanvankelijk een moeilijke periode, maar is opnieuw voorbij het $300-niveau gebroken. De afgelopen maand vertoonde de Binance-crypto bullishness en klom met 28%, waarmee hij de vierde plek veroverde. In termen van marktkapitalisatie bedraagt deze $46.231.274.072, met een gemiddeld handelsvolume van $1.417.258.819.

Op de wekelijkse grafieken steeg de Binance-prijs van $293,12 naar $326,66. Handelaren moeten letten op de sluiting van de bars. Als dit boven het $300-niveau gebeurt, kan het verder blijven groeien. Volgens de prijsvoorspelling van Binance kan deze in 2024 eindigen op een waarde van $513,02.

Voorverkoop Meme Moguls (MGLS) haalt meer dan $1,6 miljoen op – Prijs zal bij lancering 100x stijgen

Meme Moguls (MGLS) is een opkomend P2E-meme-georiënteerd ecosysteem dat elke handelaar zal helpen de manier waarop hij handelt te verbeteren. Door de introductie van een realtime marktsimulatiesysteem kunnen spelers ondergedompeld raken.

  • Met de Meme Trading World kunnen ze aangepaste avatars maken. Via hen kunnen ze omhoog klimmen op de ranglijsten. Bij het bereiken van de Moguls-status kunnen spelers de beste beloningen ontgrendelen.
  • Er zijn ook NFT’s die deel uitmaken van het ecosysteem. Deze vertegenwoordigen ook karakters of zeldzame items. Door ze te bezitten, kunnen spelers hun handelsvoorwaarden verbeteren. Deze kunnen op de Marktplaats worden doorverkocht voor extra vermogenswinst.
  • Het ecosysteem zal ook bogen op Moguls World. Dit is een speciale Metaverse, en hierdoor kunnen spelers lid worden van liquiditeitspools of zelfs tokens delven. Om meer van de MGLS-crypto te krijgen, moet elke speler deze inzetten in de inzetpool van Meme Moguls.

Het project heeft de vierde voorverkoopfase bereikt. Tot nu toe heeft de voorverkoop ruim 1,6 miljoen dollar opgebracht. Een enkele MGLS-crypto wordt aangeboden voor $0,0027. Bij de lancering voorspellen analisten een stijging van 100x.

Samenvatting

Cardano en Binance zijn beide bullish in de hitlijsten en op weg naar het initiëren van een bullish rally. Maar voor 100x rendement wenden velen zich tot de MGLS-voorverkoop. Met zijn innovatieve ecosysteem en Play-to-Earn (P2E)-mogelijkheden kan het een dominante kracht in de sector worden. Als gevolg hiervan wordt MGLS gezien als de beste crypto om te kopen.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!