Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling, kan deze $50.000 bereiken? – Pullix (PLX) bereikt fase 5 van de voorverkoop nadat het meer dan $2 miljoen heeft opgehaald

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin (BTC) is in waarde gestegen omdat de anticipatie op Bitcoin Spot ETF de crypto in de afgelopen handelssessies heeft ondersteund. Pullix (PLX) heeft tot nu toe ook $2 miljoen opgehaald met zijn voorverkoop, wat aanzienlijke belangstelling wekte bij handelaren en investeerders. We zullen de prijsprestaties van beide cryptocurrencies doornemen om te zien welke de beste cryptocurrency is om in te investeren.

Bitcoin (BTC) ondersteund door spot ETF anticipatie – Prijs bereikt $50.000

Bitcoin (BTC) is tijdens de afgelopen handelssessies boven de $42.000 gebleven, wat aangeeft dat de bullish trend nog niet voorbij is. Bitcoin zou een correctie kunnen ondergaan met een toenemend aanbod van activa op het beursplatform, maar de gegevens op de grafiek suggereren dat het ook verder zou kunnen stijgen.

Gebaseerd op de gegevens op de chart, rond de Network Realized Profit and Loss-metriek, zijn houders van BTC sinds oktober 2023 bezig met winstnemingen. Gegevens uit IntoTheBlock suggereren ook dat meer dan 30% van het BTC-aanbod al meer dan vijf jaar wordt vastgehouden.

Crypto-analist Ali Martinez is optimistisch over de toekomstige waarde van de crypto, en volgens zijn Bitcoin-prijsvoorspelling kan deze verder stijgen richting $50.000.

De analist merkte echter op dat er een correctie van 40% zou kunnen optreden, zoals blijkt uit de eerste grote correctie die plaatsvond bij het bereiken van het Fibonacci-retracementniveau van 0,786 tussen 2016 en 2019.

Pullix (PLX) bereikt fase 5 van de voorverkoop en haalt meer dan $2 miljoen op

Pullix (PLX) heeft een enorm momentum gekend met zijn blockchain ICO, aangewakkerd door de introductie van unieke TradFi-elementen. Tot nu toe heeft de voorverkoop $2 miljoen opgebracht, wat aangeeft welk groeipotentieel het project heeft.

Het zal problemen oplossen zoals liquiditeit en transparantie, waarmee de meeste DEX’s in het verleden te maken hebben gehad, wat resulteert in de stagnatie van de reguliere adoptie. Pullix zal de eerste door de gemeenschap gesteunde beurs zijn waar iedereen liquiditeit kan verschaffen aan geautomatiseerde marktmakers, wat kan resulteren in concurrerende prijzen en vaste passieve kapitaalwinsten voor LP’s, wat liquiditeitsproblemen zal oplossen.

Elke gebruiker heeft toegang tot Yield Farming, staking en liquiditeitsverstrekking. Elke ecosysteemdeelnemer kan ook beginnen met het verhandelen van futures en CFD’s en toegang krijgen tot veilige opslag van cryptocurrencies.

  • Elke transactie op de Pullix Swap heeft een waarde van 0,25%, die in LP-tokens aan de pool wordt toegevoegd.
  • Houders van de cryptocurrency kunnen liquiditeit bijdragen door hun LP-tokens in te zetten.
  • Op deze manier kunnen LP-tokens worden verkocht voor PLX, die wordt gedistribueerd onder PullixLP-houders.
  • Dit kan de algehele waarde van de crypto vergroten en hen zelfs een vast passief inkomen opleveren.

PLX wordt nu verhandeld tegen $0,07 tijdens fase 5 van de voorverkoop, en met het huidige momentum voorspellen analisten een waardestijging van 70x bij de lancering.

Samenvatting

Bitcoin zou de komende maanden een grote opleving kunnen meemaken, maar Pullix wordt ook door handelaren in de gaten gehouden vanwege zijn potentieel. Het project heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt met zijn blockchain ICO. Met zijn unieke aanpak in TradFi zal het een rijke functieset introduceren en een enorm token-hulpprogramma hebben, dat kan bijdragen aan een hoger nut en het de beste cryptocurrency maakt om in te investeren.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!