Analisten kiezen de drie beste munten voor Solana-achtige winsten in 2024: Bitcoin, Meme Moguls en Stacks

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana is een van de beste altcoins in de crypto-ruimte, aangezien het meer dan 600% is gestegen ten opzichte van het dieptepunt van december 2022. Heb je Solana gemist? Maak je geen zorgen. Analisten hebben drie munten uitgekozen die in 2024 zulke enorme winsten kunnen opleveren. Het zijn Bitcoin, Meme Moguls en Stacks.

Analisten voorspellen Bitcoin (BTC)-prijzen voor 2024

Crypto Rover, een crypto-analist met meer dan 615.000 volgers op X, is ingesprongen op de prijsvoorspelling van Bitcoin. De analist merkte op dat Bitcoin met een grote weerstand van $44.300 wordt geconfronteerd.

Als de Bitcoin-prijs dit weerstandsniveau kan overstijgen, merkte Crypto Rover op dat de munt zou stijgen tot $46.000. Ook heeft een andere analist, Michael Van de Poppe, de goedkeuring van Bitcoin ETF bestempeld als een belangrijke gebeurtenis voor de vlaggenschip-cryptocurrency.

Ondertussen heeft Matrix Port voorspeld dat de Amerikaanse SEC Bitcoin ETF in januari 2024 groen licht zal geven. Het cryptobedrijf verklaarde dat dit een grote rally zou zijn, waardoor Bitcoin in februari 2024 naar $50.000 zou stijgen.

Ondertussen schommelde Bitcoin de afgelopen week tussen $40.766,45 en $44.155,79. De bulls maken zich momenteel op om het niveau van $44.300 opnieuw te testen. Een uitbraak zou een rally naar $46.000 veroorzaken.

Stacks (STX) stijgt na lovende woorden van legendarische investeerder Tim Draper

Stacks (STX), het native token van het Stacks Network, zag woensdag een waardestijging van 27%. Deze opleving volgde op een reeks bemoedigende opmerkingen van Tim Draper. Draper uitte in een interview met CoinBureau zijn enthousiasme: “Ik ben behoorlijk enthousiast over Stacks.”

Ondertussen heeft 2023 een opmerkelijk jaar gekend voor Stacks, vooral met de lancering van op Bitcoin gebaseerde NFT-projecten zoals Ordinals. Volgens gegevens van DeFiLlama is de hoeveelheid kapitaal die in Stacks is vastgelegd sinds begin 2023 gegroeid van $7 miljoen naar $50 miljoen.

Bovendien is de Stacks-prijs de afgelopen maanden met 131,4% gestegen terwijl deze in de $1,4-regio wordt verhandeld. Analisten voorspellen een stijging naar $3 in 2024.

Waarom Meme Moguls (MGLS) in 2024 50x kunnen stijgen

Naast Bitcoin en Stacks zijn analisten ook optimistisch over de blockchain-ICO, Meme Moguls. Momenteel worden de tokens van Meme Moguls gewaardeerd op slechts $0,0025. Ondertussen hebben analisten een prijsstijging van 50x voorspeld in 2024. Hieronder staan vijf redenen waarom Meme Moguls in 2024 enorm zou stijgen:

Meme Moguls valt op door zijn innovatieve features op de gaming- en financiële markt:

  • Uniek Play-to-Earn-model: Meme Moguls introduceert een play-to-earn-concept waarbij spelers games kunnen spelen en echte beloningen kunnen verdienen. Analisten zijn van mening dat deze aanpak een breed publiek zou kunnen aantrekken dat geïnteresseerd is in gaming en financiën.
  • Gemeenschapsgestuurde omgeving: Het DeFi-project richt zich op betrokkenheid van de gemeenschap. Het biedt een ruimte voor spelers om te communiceren, te concurreren en samen te groeien.
  • Verbeterd gamen met NFT’s: De NFT’s van het platform zijn meer dan verzamelobjecten. Hun zeldzaamheid en bruikbaarheid zorgen voor toegevoegde waarde voor de economie van het spel.
  • Educatieve en competitieve gameplay: Het platform biedt handelseducatie die verder gaat dan entertainment. Het DeFi-project organiseert handelscompetities, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en ernaar kunnen streven tophandelaars in het spel te worden.

Het MGLS-token is de in-game valuta en is een belangrijk onderdeel van deze blockchain-ICO. Spelers kunnen het gebruiken om activa te kopen en deel te nemen aan gamehandelsactiviteiten. Vanwege het unieke karakter van het ecosysteem hebben analisten MGLS gesteund op een grote stijging in 2024.

Conclusie

Volgens analisten behoren Bitcoin, Stacks en Meme Moguls tot de beste altcoins die Solana-achtige koerswinsten in 2024 kunnen opleveren. Ondertussen is Meme Moguls de goedkoopste van de drie. Het zou een topkeuze moeten zijn voor beleggers die op zoek zijn naar relatief goedkope tokens met een enorm potentieel.

Lees hier meer over de $MGLS:

Bezoek Meme Moguls | Sluit u aan bij de gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!