Analist: Deze altcoin is “extreem ondergewaardeerd”

Een veelgevolgde analist denkt dat een Ethereum (ETH) rivaal, die momenteel onder de radar vliegt, een grote sprong in marktkapitalisatie zal zien.

De anonieme analist The Crypto Dog vertelt aan zijn 750.500 volgers op het social mediaplatform X dat het smart contract-platform Near (NEAR) momenteel onder zijn reële waarde wordt verhandeld.

Volgens de cryptohandelaar heeft Near de fundamenten om te concurreren voor een plek in de top 10 van grootste digitale activa qua marktkapitalisatie:

“Had ~$3 als doel, maar begin te denken dat NEAR niet verder zal dalen. Het is nog steeds ongelooflijk ondergewaardeerd, een kanshebber voor de top 10. Zo heeft NEAR sterke technologie en sterke kapitalisatie, het heeft alleen een verhaal en wat retail FOMO (Fear Of Missing Out) nodig. Een stijging stimuleert beide.”

Op het moment van schrijven is NEAR het 24e grootste crypto-activum qua marktkapitalisatie en wordt verhandeld voor $3.75.

Wat betreft zijn prijsdoel voor de altcoin, denkt The Crypto Dog dat het binnen het domein van de mogelijkheid ligt dat NEAR in de komende weken met meer dan 86% zal stijgen:

“Heb geen idee over de exacte tijdlijn, maar ik denk dat $7 een goed relatief kortetermijndoel is.”

Kijkend naar ETH-rivaal Solana (SOL), denkt de handelaar dat het crypto-activum nog meer in de tank heeft nadat het zijn diagonale weerstand heeft doorbroken:

“Ik denk dat SOL nog meer te gaan heeft. Het doorbreken van de diagonaal zou ons naar de $120s moeten sturen.”

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $110.54, ruim boven de diagonale weerstand van de handelaar.

Als hij zijn aandacht richt op Bitcoin, zegt de handelaar dat hoewel de goedkeuring van een spotmarkt BTC exchange-traded fund (ETF) verhoogde volatiliteit zou kunnen veroorzaken, hij gelooft dat elke correctie een kans zal zijn voor langetermijninvesteerders om meer van de top-crypto qua marktkapitalisatie op te kopen:

“Een BTC ETF is niet het einde van de bullmarkt, voor het geval je dat moest horen… Het zal volatiel zijn, en als er een grote dip is, zal het een geweldige kans zijn.”

Op het moment van schrijven is Bitcoin $43,172 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!