Cryptostrateeg bullish op deze Ethereum Layer-2 altcoin

Een cryptostrateeg die de top van de Bitcoin (BTC) bullmarkt in 2021 correct voorspelde, gelooft dat een Ethereum (ETH) schaaloplossing die onder de radar handelt, binnenkort een sterke stijging zal kennen.

De pseudonieme cryptostrateeg Pentoshi vertelt aan zijn 727.200 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij optimistisch is over Arbitrum (ARB).

Volgens de analist zal ARB waarschijnlijk een boost krijgen als het erin slaagt zijn onmiddellijke weerstand van $1.70 te doorbreken:

“Ik denk dat het boven $1.70 moet komen om echt iemand enthousiast te maken. Heeft een grote kans om daar op korte termijn te handelen.”

Bron: Pentoshi/X

Op het moment van schrijven handelt ARB voor $1.38.

De analist houdt ook Injective (INJ) in de gaten, een gedecentraliseerde beurs die een verscheidenheid aan financiële producten wil aanbieden, waaronder spot trading en futures. Volgens Pentoshi zijn er voor INJ geen weerstanden meer die de altcoin kunnen tegenhouden van prijsontdekking:

“Dit is een van de gekste grafieken in de hele ruimte, en momenteel in prijsontdekking. Dus op dit moment is het open lucht. Ik weet niet of je het begrijpt, maar ik denk dat onder $30 een koop is als je de kans krijgt.”

Bron: Pentoshi/X

Op het moment van schrijven handelt INJ voor $42.14.

De analist kijkt ook naar Optimism (OP), een andere layer-2 altcoin. Volgens Pentoshi heeft OP ook geen bekende weerstanden meer na het doorbreken van zijn recente recordhoogte van ongeveer $3.29:

“Staat op het punt om prijsontdekking te beginnen… Vaak rond ontdekking is een geweldige tijd om te kopen, aangezien het waarschijnlijk continuatie zal hebben na enige consolidatie.”

Bron: Pentoshi/X

Op het moment van schrijven is OP $3.42 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!