Bitcoin (BTC) ziet stijging naar $44k, Ethereum (ETH)-houders haasten zich om nieuwe altcoin te kopen die in 2024 zal stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt zag onlangs een verschuiving toen Bitcoin (BTC) zijn koers corrigeerde en terugkeerde naar de $44.000. Ondertussen is waargenomen dat houders van Ethereum (ETH) zich haasten om te investeren in een veelbelovende nieuwe altcoin: Pullix (PLX). De voorverkoop van fase 2 staat klaar voor een verwachte stijging van 100x in 2024. Laten we eens in deze ontwikkelingen duiken.

Bitcoin (BTC) stijgt naar $44k

Bitcoin (BTC) heeft onlangs een correctieperiode doorgemaakt waarin de waarde ervan daalde. Het veerkrachtige karakter van deze top 5 cryptocurrency kwam echter tot uiting toen het zich herstelde en terugkeerde naar de grens van $44.000. De recente indiening bij de 7RCC Spot Bitcoin ETF hielp ook deze prijstoename.

Vanuit technisch perspectief zal de Bitcoin-prijs blijven stijgen, aangezien de waarde ervan nu comfortabel boven de EMA’s van 100 en 200 dagen ligt. De rating van de Fear & Greed-index is 73 (Greed) – geweldige bullish signalen.

Om deze redenen hebben deskundigen op dit gebied een bullish Bitcoin-prijsvoorspelling gedaan en voorzien dat de waarde ervan zal stijgen naar $46.139,00 in het eerste kwartaal van 2024.

Ethereum-prijsvoorspelling

Ondertussen heeft Ethereum (ETH) ook wat ETF-nieuws gehad, aangezien James Seyffart meldt dat de SEC twee Ethereum ETF’s heeft uitgesteld. Volgens hem zal de einddatum voor deze ETF’s eind mei zijn. In termen van de koersbeweging van Ethereum is het steeg van $2.172 op 18 december naar $2.245 op 19 december.

De technische analyse voor Ethereum schetst ook een bullish beeld, waarbij de altcoin alleen al de afgelopen maand 19/30 (63%) groene handelsdagen noteert en bovendien boven de 100 en 200-dagen EMA’s ligt.

Marktanalisten hebben kennis genomen van al deze factoren, aangezien zij voorzien dat de prijs van Ethereum $2.457,89 zal bereiken wanneer 2024 begint.

Pullix (PLX): De beste crypto om te kopen

Pullix (PLX), gepositioneerd als een potentiële uitblinker in 2024, heeft de interesse gewekt van wereldwijde investeerders, waaronder Ethereum-houders. Dit innovatieve DeFi-project zal het eerste handelsplatform zijn dat de beste eigenschappen van CEX en DEX combineert. Als resultaat zult u ervaar diepe liquiditeit, hoge hefboomwerking van 1000:1 en toegang tot alle activaklassen (inclusief crypto’s) op één rekening.

De hype voor deze crypto-ICO is torenhoog, aangezien er meer dan 2,9 miljoen PLX-native tokens zijn verkocht en Pullix tot nu toe $859.400 heeft opgehaald. PLX is een cruciaal onderdeel van het Pullix-ecosysteem en biedt exclusieve toegang tot bepaalde activa, tot wel 60% kortingen op handelskosten, enz. Het belangrijkste is dat als u het PLX-token inzet, u een percentage van de dagelijkse inkomsten van Pullix ontvangt. Dit is een uitstekende mogelijkheid voor passief inkomen.

Het PLX-token bevindt zich momenteel in fase 3 van de voorverkoop en is slechts $0,044 waard. Degenen die het al vroeg hebben gekocht, profiteren van een ROI van 10%. Maar dit percentage zal de voorverkoop vergroten. Experts voorspellen een potentiële groei van 580% vóór de voorverkoop Sommige analisten beweren zelfs dat er een 100x-pomp in petto is nadat PLX op de beurs verschijnt na de lancering in het eerste kwartaal van 2024.

Deze prijsvoorspelling lijkt misschien ambitieus, maar onthoud dat Pullix meerdere veerkrachtige financiële markten zal aanboren, zoals de Forex-markt. Baby Pips meldt dat dit ’s werelds grootste en populairste financiële markt is. Met de innovatieve kenmerken en het hybride karakter van Pullix heeft het de potentieel om een ​​favoriet bij fans te worden, waardoor het groeipotentieel op de lange termijn uitstekend is.

Conclusie

Het dynamische karakter van de cryptosector blijkt uit de wisselende prestaties van Bitcoin en Ethereum-houders die zich haasten naar het Pullix crypto ICO-evenement. Hoewel alle drie deze tokens kunnen stijgen, heeft Pullix de overhand dankzij zijn lage marktkapitalisatie.

Het heeft een marktkapitalisatie van $8,8 miljoen, dramatisch lager dan die van Bitcoin ($843 miljard) en die van Ethereum ($270 miljard). Met andere woorden, PLX zal veel sneller groeien omdat er minder nieuwe fondsen nodig zijn, wat het op dit moment de beste crypto-investering maakt. .

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!