Avalanche kan verder stijgen, aldus analist Bluntz

Een veel gevolgde crypto-analist heeft positieve gevoelens geuit ten opzichte van een populaire layer-1 altcoin. De anonieme analist, bekend als Bluntz, deelde met zijn 232.600 volgers op het sociale mediaplatform X dat de huidige prijsactie van Avalanche (AVAX) lijkt op die van Bitcoin (BTC) toen het steeg in oktober en november.

De strateeg zei dat Avalanche een patroon vormt dat het naar een prijs van $50 zou kunnen brengen, ongeveer 17% boven het huidige niveau. Volgens de vieruursgrafiek van de handelaar, die Elliott Wave Theory gebruikt in zijn technische analyse, lijkt Bluntz te suggereren dat Avalanche tot nu toe twee golven van een bullish vijfgolfpatroon heeft voltooid dat mogelijk op weg is om de tiende grootste crypto-asset naar boven $50 te stuwen.

Bluntz / X

De Elliott Wave Theory is een instrument dat wordt gebruikt om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen op basis van het principe dat prijzen zich herhalen in voorspelbare patronen van vijf golven. Avalanche handelt op $42,77 op het moment van schrijven, een stijging vanaf de prijs van $9,06 die op 20 oktober werd bereikt – een stijging van 372%.

De analist deelde ook zijn inzichten over het smart contract platform Solana (SOL) gekoppeld aan Bitcoin (SOL/BTC). Volgens Bluntz heeft SOL/BTC gedurende 37 dagen in een bereik gehandeld dat op het punt staat uit te breken. Bluntz zegt dat na de uitbraak het SOL/BTC-paar mogelijk de “steilste” stijging tot nu toe zou kunnen ervaren. Solana handelt op 0,00181019 BTC op het moment van schrijven.

Bluntz / X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!