Shiba Inu (SHIB) kondigt nieuwe ‘Partnershib’ aan

Het team achter het Shiba Inu (SHIB)-protocol heeft een nieuwe exclusieve ‘Partnershib’ aangekondigd met D3, een gevestigd Web2.0-bedrijf die zicht richt op internetdomeinen. Uiteindelijk is het doel het veiligstellen van het .shib Top-Level Domain (TLD), dat wordt gezien als een grote stap in het ecosysteem van digitale activa.

Het is belangrijk om te vermelden dat TLD’s de laatste reeks tekens zijn in elk webadres dat na de punt komt, zoals .com, .nl of .be. Meestal wordt “.com” gebruikt voor commerciële internationale websites, “.nl” voor organisaties die zich concentreren op Nederland en “.be” voor bedrijven die zich op de Belgische markt concentreren.

D3 en Shiba Inu gaan zich concentreren om de extensie .shib te lanceren, waardoor gebruikers aangepaste domeinnamen kunnen krijgen met de extensie, wat eenvoud biedt die kan helpen om niet-crypto-gebruikers aan te trekken. Met deze innovatie zal Shiba Inu zich tevens aansluiten bij andere topprotocollen zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL) die in het verleden vergelijkbare domeinnamen hebben geïntroduceerd

Afgezien van de impact op het ecosysteem in het algemeen, zal deze stap waarschijnlijk ook een prijsstijging voor het SHIB-token veroorzaken. Andere updates, waaronder nieuws over de Layer-2-schaaloplossing Shibarium, dragen momenteel aanzienlijk bij aan de vooruitzichten van de munt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!