BONK rally gemist? Hier zijn andere mid-cap coins op Solana

Een van de grootste stijgers op Solana (SOL) de afgelopen weken is BONK. De meme-coin heeft een enorme stijging in prijs en volume gezien in de afgelopen maand, waardoor het een van de best presterende munten op Solana is geworden. Het activum heeft ook listing behaald op Coinbase en Binance.

Investeerders die de BONK-rally hebben gemist, houden hun ogen open voor andere tokens met vergelijkbaar potentieel. Crypto Koryo, een op gegevens gericht crypto-communityaccount, heeft een dashboard onthuld dat de prestaties van verschillende Solana-tokens volgt.

Het dashboard categoriseert de tokens in drie secties op basis van hun handelsvolume in de laatste 30 dagen: mid-caps, small-caps en micro-caps. Deze tokens zijn niet per se van lage kwaliteit, maar hebben eerder een lagere marktkapitalisatie en liquiditeit dan de meer gevestigde.

Volgens Crypto Koryo zijn enkele van de mid-cap tokens die recent goed hebben gepresteerd MOBILE, FONK, HONEY, GUAC en ORCA. Deze tokens hebben een handelsvolume van $1 miljoen tot $600 miljoen in de laatste 30 dagen. De small-cap tokens, met een handelsvolume tussen $100.000 en $1 miljoen, omvatten META, POPCAT, RBT, IOT, CHEEMS, ALL en FOMOFOX.

Deze small-cap tokens zijn meer speculatief en volatiel, maar hebben ook het potentieel om hoge rendementen te behalen, volgens de analist. Crypto Koryo adviseert handelaren om de liquiditeit en recente prestaties van deze tokens te controleren voordat ze kopen.

De micro-cap tokens, met een handelsvolume van minder dan $100.000, zijn de meest risicovolle en lonende. Deze tokens zijn voor de “hardcore degens” die bereid zijn om hoge slippage, lage liquiditeit en extreme prijsschommelingen te accepteren, volgens Crypto Koryo.

Enkele van de micro-cap tokens die Crypto Koryo noemt, zijn SBONK, RUSH, SANTA, CHADS, DOGGO, Ants, FTT, NINJA en CAVE. Investeerders moeten altijd hun eigen onderzoek en due diligence doen voordat ze in een token investeren, aangezien de crypto-markt onvoorspelbaar en volatiel is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!