Saga telefoonverkopen stijgen explosief vanwege BONK-airdrop

De Solana Saga-smartphone, die aanvankelijk te maken had met trage verkoop, heeft onlangs een verkoopexplosie doorgemaakt, grotendeels dankzij een intrigerend aanbod met betrekking tot de BONK-token. Deze opleving wordt toegeschreven aan een lucratieve airdrop van 30 miljoen BONK-tokens die beschikbaar is voor elke nieuwe eigenaar van de telefoon, wat een verleidelijke arbitragemogelijkheid biedt.

De BONK-token airdrop, naar schatting bijna $700 waard bij de huidige prijzen, overtreft aanzienlijk de winkelkosten van de telefoon van $599. Deze ongelijkheid heeft geleid tot een verkoopgolf, waarbij de verkoopcijfers van de Saga-telefoon zich in slechts 48 uur meer dan vertienvoudigden. Solana-medeoprichter Raj Gokal bevestigde deze dramatische toename en merkte op dat de telefoon nu op weg is om uitverkocht te raken vóór het nieuwe jaar.

De plotselinge vraagtoename leidde Anatoly Yakovenko, een andere medeoprichter van Solana, er schertsend toe om een prijsverhoging voor de Saga-telefoon voor te stellen, die aanvankelijk werd verlaagd van $999 naar $599 in augustus na een initiële slechte verkoopprestatie.

De recente prijsstijging van de BONK-memetoken, die in de afgelopen 30 dagen met meer dan 764% is gestegen, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de toegenomen interesse in de Solana-telefoon. Deze stijging van de waarde van BONK veranderde de Saga-telefoon in een zeldzame arbitragemogelijkheid, waardoor kopers potentieel kunnen profiteren van de airdrop.

De Saga Discord-server zag een toestroom van nieuwkomers die graag de telefoon wilden verwerven en deelnemen aan de airdrop. Solana-wallets die de Saga Genesis Token bevatten, verkregen bij het activeren van de Saga-telefoon, kunnen 30 miljoen BONK-tokens claimen binnen de Bonk DApp, die beschikbaar is via de speciale DApp-store van Saga.

De handelsmogelijkheid hangt af van de BONK-token die zijn waarde behoudt tegen de tijd dat consumenten hun Saga-apparaten ontvangen, en de uiterst volatiele aard van memetokens betekent dat het zeer goed mogelijk is dat tegen de tijd dat de nieuwe eigenaars deze airdrop kunnen claimen, deze mogelijk niets meer waard is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!