Martinez ziet BNB naar $300 gaan + update over BTC en ETH

Crypto handelaar en analist Ali Martinez heeft beweerd dat een altcoin in de top 10 op basis van marktkapitalisatie mogelijk een bullish patroon vormt en dat deze met dubbele cijfers in waarde zou kunnen stijgen. Martinez vertelde namelijk aan zijn 35.500 volgers op het X sociale mediaplatform dat Binance Coin (BNB) mogelijk een omgekeerd head-and-shoulder-patroon vormt, wat doorgaans een bullish signaal is.

Volgens Martinez zou Binance Coin bij een “duurzame sluiting boven de neklijn op $261” kunnen stijgen met bijna 20%, richting de $310 prijs. BNB wordt verhandeld op $251 op het moment van schrijven, wat een stijging van ongeveer 10% in de afgelopen twee weken betekent.

Ali Martinez / X

Wat betreft Bitcoin (BTC) zei Martinez dat de recente prijsdaling van het vlaggenschip cryptovermogen tot ongeveer $40.300 een kans bood voor whales om te accumuleren. Martinez haalt gegevens aan van blockchain-analysebedrijf Glassnode en zei dat het aantal entiteiten dat 1.000 Bitcoin of meer bezit is toegenomen sinds de prijsdaling. Bitcoin wordt verhandeld voor $42.897 op het moment van schrijven.

Ali Martinez / X

Voor Ethereum (ETH) zei de handelaar dat ongeveer 5,58 miljoen adressen 39,87 miljoen Ethereum hebben gekocht tegen prijzen variërend tussen $1.934 en $2.160.

“Vanuit een on-chain perspectief is dit het meest kritieke ondersteuningsniveau voor ETH. Voor handelaren zou dit het ideale herlaadpunt kunnen zijn om nieuwe hoogtes te bereiken.”

Ethereum wordt verhandeld op $2.287 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!