Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Meer dan de helft van de PEPE-houders maken winst

Uit gegevens die zijn verkregen van IntoTheBlock blijkt dat op dit moment meer dan de helft van de PEPE-adressen winstgevend is. Wat is de recente stand van zaken met betrekking tot andere gegevens van deze meme coin?

Triomf voor PEPE-investeerders

Het blijkt dat een substantieel deel van de houders van PEPE momenteel positieve resultaten behaalt. Door variabele marktomstandigheden en individuele instappunten kan dit echter niet het volledige plaatje schetsen. Om een meer allesomvattend begrip te krijgen van de huidige situatie van Pepe-houders, zou het nuttig zijn om bijkomende factoren te overwegen. Hierbij valt te denken aan de aanhoudingsperiode voor cryptocurrencies, vooral voor memetokens zoals Pepe, recente markttrends en het algemene sentiment op de cryptocurrency-markt.

Volgens de meest recente gegevens is ongeveer 54% van de PEPE-adressen momenteel winstgevend. Dit zou kunnen aanduiden dat de houders winst zouden kunnen boeken indien ze hun tokens tegen de huidige marktprijs zouden verkopen. Aan de andere kant bevindt ongeveer 38% van de PEPE-adressen zich momenteel in een verliespositie. Dit impliceert dat houders, indien ze besluiten hun tokens nu te verkopen, mogelijk verlies zouden kunnen lijden.

Intoblock PEPE

Afname actieve PEPE-adressen

Circa 8,5% van PEPE-houders zit op het break-evenpunt, waarbij verkopen tegen de huidige marktprijs geen winst of verlies oplevert. Deze verdeling geeft variabele investeringsresultaten aan onder Pepe-houders, waarbij een kleine meerderheid momenteel winst maakt. De netwerkactiviteit van PEPE daalde aanzienlijk in de afgelopen week, met een afname van 30% in nieuwe adrescreaties en 26% in actieve adressen.

Ook is er een ongeveer 19% daling in adressen zonder PEPE-saldo. Samengevoegd duiden deze statistieken op een opmerkelijke afname in interactie- en transactieactiviteiten binnen het Pepe-netwerk. Hoewel de groei van het PEPE-netwerk langzaam verloopt, met een vlakke groeicurve, zijn in de afgelopen 30 dagen ongeveer 147.000 adressen met een PEPE-saldo toegevoegd. Dit wijst op een langzame maar gestage toename van gebruikers of investeerders die met Pepe interageren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!