Analist voorspelt veelbelovende toekomst voor Dogecoin (DOGE)

Een handelaar is optimistisch over de toekomst van Dogecoin (DOGE), nu de top-mememunt boven belangrijke prijsniveaus is gestegen.

Analyst Ali Martinez vertelt zijn 34.800 volgers op het sociale mediaplatform X dat Dogecoin waarschijnlijk zal blijven stijgen zolang het boven $0,095 blijft.

Volgens Martinez hebben cryptobullen miljarden DOGE gekocht op $0,095 – een prijsniveau dat hij nu als solide ondersteuning beschouwt:

“Dogecoin heeft met succes alle belangrijke weerstandsniveaus doorbroken!

Met de sterke ondersteuning op $0,095, dankzij 63.280 adressen die 3,2 miljard DOGE hebben gekocht, lijkt de weg vrij voor een opwaartse reis. Als deze ondersteuning standhoudt, kunnen we verwachten dat DOGE streeft naar $0,14.”

Bron: Ali Martinez/X

Op het moment van schrijven wordt DOGE verhandeld voor $0,01.

De handelaar houdt ook nauwlettend in de gaten hoe het ervoor staat met het Ethereum (ETH) schaaloplossing Polygon (MATIC). Martinez zegt dat MATIC waarschijnlijk meer oplevingen zal zien zolang het boven $0,80 blijft:

“De meeste MATIC-tokens zijn gekocht of verkregen tussen $0,80 en $0,86, met 42.000 adressen die bijna 5,8 miljard MATIC in deze belangrijke vraagzone vasthouden.

Gezien de minimale weerstand voor zich, lijkt Polygon klaar voor een bull run, zolang dit niveau standhoudt.”

Bron: Ali Martinez/X

Op het moment van schrijven wordt MATIC verhandeld voor $0,909.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!