Shiba Inu weekend prijsvoorspelling (SHIB), EOS (EOS) en Meme Moguls (MGLS): bundelen krachten in het cryptolandschap

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de marktkapitalisatie op een gegeven moment meer dan 11 miljard dollar bedraagt, vragen velen zich af of Shiba Inu (SHIB) nog steeds een goede investering is of gewoon de zoveelste ‘pump-and-dump’-memecoin. Vandaag bekijken we beter waarom sommige experts geloven dat Eos (EOS ) en Meme Moguls (MGLS) zijn wellicht veiligere weddenschappen voor beleggers in 2024. Laten we eens kijken naar de voorverkooplancering van Meme Moguls en wat deze onderscheidt van andere memecoins.

>> Kun jij de volgende 1000x Meme Coin voorspellen? Word vandaag nog een Meme Mogul <<

Meme Moguls (MGLS): Voorspelde 100x groeipotentieel en voorverkoopmogelijkheden

Coincodex.com meldt dat Dogecoin 478 miljoen individualaires heeft gemaakt ondanks het waargenomen beperkte nut. Stel je nu een cryptocurrency voor die de virale aantrekkingskracht van een memecoin combineert met een breed nut en een bescheiden marktkapitalisatie. Voer Meme Moguls (MGLS) in, een platform dat gericht is op het creëren van 100 miljonairs binnen de eerste drie maanden na de lancering.

Meme Moguls kan worden omschreven als ’s werelds eerste op meme gebaseerde beurs. Gebruikers kunnen zich verdiepen in een breed scala aan meme-items en vervolgens profiteren van het succes van de memes terwijl ze delen in de buit van hun populariteit. Beschik jij over de vaardigheden om bovenaan het welvaartsklassement te komen?

Maar hoewel Meme Moguls concurrentie aanmoedigt, vormt gemeenschapszin de kern van het ethos van het project. Gebruikers kunnen samenwerken om meme-trends te analyseren, handelsstrategieën te delen en collectief in memes te investeren. Dit bevordert een gevoel van samenwerking en steun binnen de Meme Moguls-gemeenschap.

Het MGLS-token wordt gebruikt om op meme gebaseerde beurstransacties te vergemakkelijken. Het dient ook als een governance- en staking-token, waardoor houders een stem krijgen in de ontwikkeling van het project en hen in staat stellen een passief inkomen te verdienen door middel van stakingsbeloningen.

Met de voorverkooplancering die kortingstarieven voor vroege beleggers ($0,0021 per token) en exclusieve bonussen biedt, is het geen verrassing dat Meme Moguls al een toegewijde aanhang heeft gekregen. Analisten voorspellen dat een groei van 100x op de kaart staat als dit momentum aanhoudt.

Prijsdaling en herstelinspanningen van Shiba Inu (SHIB)

Er zijn maar weinig altcoins die de explosieve groei van Shiba Inu (SHIB) hebben geëvenaard toen deze eind 2020 voor het eerst op de markt kwam. Degenen die vroeg kochten, werden van de ene op de andere dag miljonair met investeringen van slechts $100.

Shiba Inu kon zo’n snelle stijging echter niet volhouden en zakte al snel naar een dieptepunt van $0,00000547 in juni 2023. De huidige prijs van $0,00000854 laat zien dat het token langzaam weer op gang komt, maar de vraag blijft: wat staat SHIB te wachten in de toekomst?

De prijsvoorspelling van Shiba Inu hangt grotendeels af van het succes van ShibaSwap en Shibarium naarmate het ecosysteem zich verder uitbreidt dan alleen een meme-token. Analisten merken op dat het overtreffen van Dogecoin een utopie is, maar het token heeft nog steeds het potentieel om het hoogste punt ooit van $0,00007489 opnieuw te bezoeken. een door de detailhandel gedreven bull run.

De grafiek geeft aan dat het volgende weerstandsniveau op $0,000010 ligt. Een sluiting boven dit niveau zou waarschijnlijk leiden tot een onmiddellijke stijging naar $0,000020, met een verdere doorbraak die een nieuwe bull run zou veroorzaken. Toch is het onwaarschijnlijk dat Shiba Inu beter zal presteren dan de nieuwere, meer innovatieve Meme Moguls tijdens de voorverkoopfase.

Initiatieven van Eos (EOS) in Japan en Turkije

EOS daagde Ethereum in 2018 uit als de toonaangevende blockchain voor gedecentraliseerde applicaties (Dapps). Mensen geloofden in de EOS-visie en het project bereikte binnen enkele maanden een marktkapitalisatie van $4 miljard.

De acceptatie heeft echter nooit de hype kunnen evenaren en de prijs van EOS vertoont sindsdien een neerwaartse trend. EOS wordt verhandeld rond de $0,70, een aanzienlijke daling ten opzichte van het hoogste punt ooit van meer dan $22 in 2018. Er hangt echter hoop in de lucht. aangezien EOS eruit ziet alsof het aan de vooravond van een grote uitbraak zou kunnen staan.

EOS werkt over de hele wereld hard om zijn blockchain-infrastructuur te verbeteren en ontwikkelaars aan te trekken. Het kreeg onlangs goedkeuring om te worden toegevoegd aan beurzen in Japan, waarbij Binance Japan nu de handel voor EOS ondersteunt. Elders werkt EOS samen met CoinTR om de blockchain-ontwikkeling in Turkije te stimuleren.

De EOS dagelijkse grafiek laat zien dat de prijs is gestegen van $0,523 medio oktober naar een huidige prijs van $0,70, terwijl EOS hoger stuitert na zijn 50-daagse EMA. Er is weinig dat EOS tegenhoudt van de $2,00-zone als het boven de $0,80 kan breken.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS):

Website: https://mememoguls.com/

Buy presale: https://app.mememoguls.com/sign-up 

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!