Analisten geven bullish prijsvoorspellingen voor Ethereum, Dogecoin en Meme Moguls in 2023

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu het jaar ten einde loopt, hebben crypto-analisten de prijsbewegingen van drie tokens geëvalueerd: Ethereum, Meme Moguls en Dogecoin. Laten we eens kijken wat deze analisten over deze tokens te zeggen hebben.

Ethereum (ETH): analisten geven uiteenlopende voorspellingen

In oktober schoot de prijs van Ethereum (ETH) omhoog en brak daarmee een neerwaartse trendlijn op lange termijn. Na deze uitbraak bereikte de prijs van Ethereum $2.136, iets minder dan de piekprijs van $2.140 in 2023. Na het bereiken van zijn piek steeg de waarde van Ethereum daalde tot $2006. De toekomstige projecties van analisten voor de Ethereum-prijzen variëren momenteel.

Het vooruitzicht dat de Ethereum-cryptocurrency terugvalt naar het bereik van $1.900-$2.000 voordat deze weer gaat stijgen, werd naar voren gebracht door ColdBloodShill. Bovendien uitte Satoshi Flipper zijn optimisme en voorspelde hij dat wanneer spot-ETF’s worden geïntroduceerd, er een grote hoeveelheid institutioneel geld in Ethereum zal stromen.

Hij zei dat dit een gunstige invloed zou hebben op de prijs van het Ethereum-token. Ten slotte is $2.100 de weerstand op de lange termijn, zoals opgemerkt door CryptoBusy. Zodra het token deze drempel overschrijdt, dacht de analist dat het zou stijgen.

Dogecoin (DOGE) ziet interesse uit interesse van institutionele beleggers

Dogecoin (DOGE) kreeg veel aandacht vanwege zijn bullish momentum tijdens de rally van oktober. Het is de bekendste meme-cryptocurrency en bereikte afgelopen vrijdag $0,087, het hoogste punt sinds april.

Hoewel de prijs van Dogecoin is gedaald naar $0,071, hergroeperen de bulls zich om het niveau van $0,087 opnieuw te testen. De comeback van Dogecoin hangt bevestigend samen met de recente grote belangstelling van institutionele beleggers. Dit nieuws komt terwijl Amerikaanse bedrijven aandringen op de goedkeuring van een Bitcoin ETF.

Ali Martinez deelde onlangs een grafiek van IntoTheBlock. De grafiek liet een grote toename zien in Dogecoin-transacties van meer dan $100.000 in de afgelopen maand. Volgens Ali suggereert deze consistente stijging van het aantal grote transacties dat institutionele spelers steeds meer geïnteresseerd raken in Dogecoin. Hij merkte op dat dit zou de prijs van Dogecoin in de nabije toekomst kunnen beïnvloeden.

Meme Moguls (MGLS): Het beste platform voor op meme geïnspireerde handel in activa

Meme Moguls (MGLS) is een baanbrekend platform voor meme-enthousiastelingen dat verschillende manieren heeft gecreëerd waarop ze van memes kunnen genieten. Gebruikers kunnen memes kopen, verkopen of verhandelen terwijl ze strijden op klassementen voor extra beloningen. Tegelijkertijd heeft het ontwikkelingsteam onvermoeibaar gewerkt aan het Moguls-ecosysteem.

Dit ecosysteem is bedoeld om meme-enthousiastelingen, gamers en handelaren van over de hele wereld met elkaar te verbinden. Een van de opvallende kenmerken van het Meme Moguls-ecosysteem is het aanbieden van op meme geïnspireerde assets. Deze functie heeft gebruikers geholpen op de hoogte te blijven van de nieuwste meme-trends.

Bovendien heeft het hen waardevolle informatie verstrekt over hoe ze weloverwogen handelsbeslissingen kunnen nemen. Bovendien hebben deze op meme geïnspireerde activa de handelservaring verbeterd en de toewijding van Meme Moguls aan de memecultuur gedemonstreerd. Actieve deelname binnen de Meme Moguls-gemeenschap wordt erkend en beloond.

Gebruikers die zich met het platform bezighouden, kunnen speciale beloningen en waardevolle NFT’s verdienen. Deze NFT’s kunnen vervolgens worden verhandeld op de Opensea-marktplaats. Momenteel wordt het MGLS-token van Meme Moguls tijdens de bètavoorverkoop gewaardeerd op $0,0021. Degenen die lid worden van het platform en de MGLS kopen token kan genieten van de $10.000 weggeefactie die aan het einde van elke voorverkoopfase wordt gehouden.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!