Prijs van Dogecoin (DOGE) presteert goed nu Ethereum de $2k nadert, Everlodge (ELDG) brengt real-world utility naar de blockchain

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto’s favoriete memecoin, Dogecoin, is in opkomst ondanks een gebrek aan ontwikkeling, maar waarom? Een interview met Elon Musk zou het antwoord kunnen bevatten. Ethereum staat nu boven de grens van $2.000,- sinds het nieuws dat BlackRock een aanvraag heeft ingediend voor een Ethereum Spot ETF, ondanks een uitverkoop die plaatsvond vlak na het nieuws. Everlodge, een veelbelovend RWA-vastgoedproject, is pas sinds de start, slechts een paar maanden geleden, in opkomst.

Waarom doet Dogecoin het goed?

Dogecoin bereikte de grens van $0,08 voordat een uitverkoop het opnieuw onder deze psychologische barrière duwde. In een YouTube-interview met Elon Musk, de cryptofan en CEO, legde hij uit waarom het “beter was dan Bitcoin”, daarbij verwijzend naar transactiekosten en snelheid. die schaalbaarheid demonstreren, waardoor het een betere munt is voor dagelijks gebruik. Musk legde ook uit hoe het inflatoire karakter van Dogecoin, vaak bekritiseerd door critici, ook goed is voor de adoptie van de munt voor transacties, omdat mensen hem niet simpelweg willen vasthouden. aan de stijgende prijs.

Hij verduidelijkte echter ook door te zeggen: ‘Ik zeg niet dat dit het ideale systeem voor een munt is.’

Dat gezegd hebbende, is de echte reden voor de stijging van de prijs van Dogecoin waarschijnlijk eenvoudigweg te wijten aan de correlatie met Ethereum, zoals we kunnen zien in de onderstaande grafiek.

De rode lijn is de prijs van Doge ten opzichte van Ethereum. Bron: coingecko.com

Ethereum bereikt $2000 – waar nu?

De cryptomarkt is aan het stijgen sinds de aankondiging van de Bitcoin Spot ETF-aanvraag door BlackRock. Waarom? Want als de grootste vermogensbeheerder ter wereld erbij betrokken raakt, duidt dit op twee dingen.

Ten eerste is crypto, ondanks de ogenschijnlijke wensen van SEC-voorzitter Gary Gensler, een blijvertje, en ten tweede vanwege de grote hoeveelheden institutioneel kapitaal die via de ETF in crypto zullen kunnen vloeien.

Toen Blackrock een paar dagen geleden een aanvraag indiende voor de Ethereum ETF, was dit opwindend nieuws en zorgde ervoor dat de prijs omhoog ging voordat hij terugkeerde en vervolgens terrein won. De Ethereum Spot ETF is waarschijnlijk nog belangrijker dan de Bitcoin ETF, aangezien Gensler verklaarde dat in principe alle crypto’s afgezien van Bitcoin zijn een beveiliging.

De Ethereum Spot ETF-aanvraag suggereert dat degenen op hoge plaatsen het daar niet mee eens zijn.

De prijs van Everlodge blijft stijgen

Everlodge, een token en platform dat binnenkort op de Ethereum-blockchain wordt gelanceerd, is ongeacht de bredere markt in opkomst, omdat dit opwindende project in de voorverkoop is en er dus geen verkoopdruk is.

En nu Everlodge midden in een bullmarkt live lijkt te gaan, zal het ELDG-token zeer waarschijnlijk de voorspellingen van een winst van 30x op de lanceringsdag halen of zelfs overtreffen.

Maar dat is nog niet alles: de zevende voorverkoopfase is net begonnen, wat betekent dat de prijs momenteel $0,025 bedraagt, maar zal lanceren op $0,038 – een stijging van 52%.

Zoals we bij Dogecoin hebben gezien, is nut belangrijk als we marktwinsten en een duurzaam project willen.

Everlodge profiteert van de RWA-trend (Real World Asset) door vakantie-eigendommen op de blockchain te tokeniseren als NFT’s. Hierdoor kunnen investeerders aandelen in eigendommen over de hele wereld houden, huurinkomsten ontvangen en gratis vakantieverblijven krijgen in de Everlodge-suite En naarmate de vastgoedprijzen stijgen, zal ook de waarde van de NFT’s stijgen.

Dit hele ecosysteem wordt aangedreven door het native ELDG-token.

De verhuur van vakantiehuizen was ooit het voorbeeld van de rijken, maar met Everlodge kan iedereen genieten van een gediversifieerde portefeuille.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!