Grayscale’s SEC-vergadering voor Bitcoin (BTC) ETF onthuld – Solana (SOL) en Everlodge (ELDG) trekken de aandacht van handelaren voor megarendementen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt bruist van verwachting na de recente bijeenkomst van Grayscale met de SEC om de vooruitzichten van een Bitcoin ETF te bespreken. Hoewel de details vertrouwelijk blijven, heeft deze interactie de aandacht gevestigd op alternatieve activa zoals Solana (SOL) en Everlodge (ELDG), die het winnen van grip onder handelaren vanwege hun potentiële groei.

Bitcoin (BTC): Rally na de onthulde memo van Grayscale

Bitcoin (BTC) heeft een heropleving van het marktsentiment ervaren na een openbaar gemaakte memo waarin de betrokkenheid van Grayscale bij de SEC werd onthuld. De memo bracht discussies tussen Grayscale-managers en de SEC aan het licht over het omzetten van hun vermaarde Bitcoin-vertrouwen in een spot Bitcoin ETF.

Wat de Bitcoin-prijsprestaties betreft, heeft deze veerkracht getoond en een bullish trend van 57% geregistreerd in de afgelopen 30 dagen, van $30.462 op 22 oktober naar $36.455 op 22 november.

Marktexperts hebben ook een bullish Bitcoin-prijsvoorspelling gedaan, waarin wordt voorspeld dat deze in december 2023 $48.954 zal bereiken. De transparantie en potentiële verbeteringen op regelgevingsgebied in de Grayscale-memo hebben bijgedragen aan het opwaartse traject van Bitcoin.

Solana (SOL): Nieuwe cross-chain swapper

Onlangs was er ook opwindend Solana (SOL)-nieuws. In eerste instantie exclusief op maat gemaakt voor Solana-gebruikers, heeft Phantom zijn bereik uitgebreid met een cross-chain swapper. Volgens de aankondiging van Phantom zal de nieuwste functie de liquiditeitsoverbrugging tussen op Ethereum gebaseerde activa en USDC op Solana.

Het opwaartse momentum van Solana is duidelijk zichtbaar omdat het zijn positie boven de 50- en 100-daagse EMA’s handhaaft, wat wijst op stabiliteit en groeipotentieel. De Solana-prijs steeg van $42,21 op 8 november naar $54,73 op 22 november.

Analisten voorspellen in hun Solana-prijsvoorspellingen voor eind 2023 een prijsstijging naar $58,63. Volgens hen vergroot deze cross-chain swapper het nut van Phantom en versterkt het Solana’s positie als aantrekkelijk platform voor cross-chain interoperabiliteit.

Everlodge (ELDG): Een potentiële uitdager voor Bitcoin en Solana

Hoewel deze Bitcoin- en Solana-ontwikkelingen opwindend zijn, zal Everlodge (ELDG) naar voren komen als een veelbelovende concurrent in de crypto-ruimte. Deze rijzende voorverkoopster heeft vroege kopers al een ROI van 150% opgeleverd terwijl ze tot nu toe 5 miljoen ELDG-native tokens hebben verkocht. Handelaren hebben er vertrouwen in in zijn substantiële potentieel om traditionele markten te ontwrichten.

In de kern zal Everlodge een unieke vastgoedmarktplaats opzetten waar u voor een lage prijs gedeeltelijk eigenaar kunt worden van een luxueus hotel of vakantiehuis. Dit wordt bereikt door deze real-world activa te digitaliseren en in NFT’s te verwerken en vervolgens door deze te fractioneren, worden de hoge instapkosten weggenomen en wordt de toegankelijkheid aanzienlijk verbeterd.

De integratie van NFT’s en smart contracts duidt op een toekomst waarin vastgoedtransacties meer gestroomlijnd zouden kunnen worden. Smart contracts zullen bijvoorbeeld alle vastgoedgerelateerde taken automatiseren, zoals huurdersovereenkomsten en huurverdeling. Daarom hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van tussenpersonen zoals advocaten.

ELDG bevindt zich nu in fase 7 van zijn voorverkoop en kost slechts $0,025. Maar in tegenstelling tot Bitcoin en Solana heeft het reële verbindingen met de vastgoedmarkt van $280 biljoen, terwijl het beschikt over een lage marktkapitalisatie. Het zou dus eerder zijn groeiplafond kunnen bereiken. Experts voorspellen een stijging naar $0,038 voordat de voorverkoop eindigt. Degenen die het nu kopen, zullen ook deelnemen aan een vakantie-weggeefactie op de Malediven.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!