Grote investeerders kopen momenteel deze vier altcoins

De transacties van grote spelers in de cryptocurrency-markt, ook wel whales genoemd, zetten vaak de toon voor markttrends. Tot nu toe hebben recente on-chain-gegevens van Lookonchain, een gerenommeerd on-chain analyseplatform, een opmerkelijk accumulatiepatroon onthuld in vier specifieke altcoins.

Uit de recentelijke analyse kwamen Maker (MKR), ssv.network (SSV), Coin98 (C98) en RSS3 naar voren als de meest recente doelwitten van deze cumulatieve inspanningen. Uit de gegevens blijkt een reeks substantiële terugtrekkingen van altcoins uit Binance, de toonaangevende cryptocurrency-beurs die de laatste dagen veelal het nieuws gedomineerd heeft, wat kan duiden op een groeiende belangstelling voor deze altcoins onder grote spelers.

Opvallend is dat deze trend van accumulatie van whales niet slechts een vluchtige gebeurtenis is, maar een gezamenlijke inspanning die zich de afgelopen maanden heeft ontvouwd.

Diepe duik in de transacties van whales: Een nadere blik op de verzamelde altcoins

De analyse van Lookonchain onthult intrigerende details over de verzamelde activa. Een nieuwe portemonnee, geïdentificeerd als “0xB4aE”, maakte vooral furore door 10 miljoen RSS3-tokens, ter waarde van ongeveer $1,44 miljoen, op te nemen van OKX. Deze transactie onderstreept de groeiende belangstelling voor RSS3, een minder bekende cryptovaluta.

Tegelijkertijd heeft een andere prominente portemonnee, genaamd “0xb6a7”, substantieel 114.227 SSV-tokens uit Binance teruggetrokken, wat een waarde vertegenwoordigt van ongeveer $1,93 miljoen. Dezelfde investeerder heeft ook 2,77 miljoen C98-tokens van Binance overgedragen, wat een bullish houding ten aanzien van deze specifieke altcoins aangeeft.

Het is vermeldenswaard dat deze transacties een voorbeeld zijn van de strategische bewegingen van whales, vaak gericht op het in hun voordeel benutten van de marktdynamiek.

De Maker (MKR)-beweging: Whale “0x9e74 leidt de aanval

Een van de belangrijkste spelers in deze altcoin is de portemonnee ‘0x9e74’. Sinds juli 2023 heeft deze investeerder Maker (MKR)-tokens van Binance opgenomen, voor een totaal van ongeveer 4.776 MKR.

De meest recente transactie betrof het verwijderen van $1,7 miljoen aan MKR van de beurs, waardoor de totale waarde van MKR die door deze investeerder werd ingetrokken op ongeveer $6,9 miljoen kwam. Deze consistente en doelgerichte accumulatie van MKR duidt op een sterk vertrouwen in de toekomst van deze specifieke altcoin.

Groot vertrouwen in altcoins met sterke fundamenten

Deze grootschalige bewegingen van whales onderstrepen een bredere trend binnen de cryptowereld, waar goed geïnformeerde spelers zich steeds meer richten op altcoins met sterke fundamenten en potentieel voor substantiële groei.

Te midden van de accumulatie van de bovenstaande altcoins door whales, zijn RSS3 en Maker nog steeds de grootste winnaars, waarbij beide altcoins de afgelopen twee weken een prijsstijging van respectievelijk 34,8% en 10,7% zagen.

De resterende twee altcoins hebben echter lichte stijgingen en dalingen gekend, waarbij SSV een stijging van slechts 4,8% zag en C98 een daling van 8,6% in dezelfde periode.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!