De drie beste altcoins om in 2024 op uw radar te houden: Ethereum (ETH), Everlodge (ELDG), Ripple (XRP)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptocurrency-markt blijft een dynamische en altijd in beweging zijnde arena. Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Everlodge (ELDG) komen naar voren als intrigerende kanshebbers die het komende jaar de aandacht verdienen. In dit artikel wordt onderzocht wat hen tot de beste keuzes maakt. explosieve groei.

Ethereum (ETH): Technische vooruitgang

Het nieuwste voorstel van Alexander Forshtat, een softwareontwikkelaar bij de Ethereum (ETH) Foundation, betekent een veelbelovende toekomst voor Ethereum. Dit staat bekend als RIP-7560: Native Account Abstraction en het is een grote stap in de richting van de implementatie van het concept van AA in het Ethereum. ecosysteem, vooral in rollups.

Dit zou de schaalbaarheid en transactie-efficiëntie in het Ethereum-netwerk kunnen vergroten. In deze context is de Ethereum prijs gestegen van $1.927 op 18 november naar $2.034 op 20 november. Het heeft ook 67% (20 van de 30) groene dagen en een gematigde prijs gekend. volatiliteit van 6,62% over de afgelopen maand.

Experts uit de sector verwachten dat het waardetraject van Ethereum zal stijgen, met een opmerkelijke stijging naar $3.135 in het tweede kwartaal van 2024.

Ripple (XRP): Positieve inzichten in het banktoezicht

Onlangs heeft Ripple (XRP) aandacht gekregen vanwege zijn gunstige positie in de mondiale bankregels. In een rapport van het Bazels Comité voor Bankentoezicht werd onthuld hoe 45 aangesloten centrale banken worden blootgesteld aan verschillende cryptocurrencies, waaronder XRP.

Op basis van hun bevindingen heeft de commissie Ripple aangemerkt als de derde grootste altcoin op basis van bekendgemaakte toezeggingen ter waarde van 2% van de totale blootstelling van € 9,4 miljard. Deze validatie betekent ook dat meer institutionele beleggers waarschijnlijk met vertrouwen zullen overwegen om XRP in hun portefeuille te hebben. Ripple handelt momenteel boven de EMA’s van 100 en 200 dagen, wat wijst op kracht.

Gezien deze erkenningen door de toezichthouders en de marktdynamiek voorspellen experts uit de industrie een potentiële stijging van de Ripple prijs, waarbij een stijging naar $1,14 in het tweede kwartaal van 2024 wordt geschat.

Everlodge (ELDG): Groei in het vastgoedgebied van biljoenen dollars

Everlodge (ELDG) zal naar voren komen als een veelbelovende cryptokandidaat, klaar om de vastgoedmarkt met een waarde van biljoenen dollars te ontwrichten met zijn veelzijdige nutsvoorzieningen. De vastgoedsector is enorm en dit is de reden waarom de toetreding van het platform tot het platform betekent dat het kan profiteren van zijn potentieel.

Door gebruik te maken van blockchain-technologie zal Everlodge iets nieuws introduceren dat toegang geeft tot fractioneel eigendom van echte activa zoals hotels, vakantiehuizen en luxe villa’s. Omdat het deze eigendommen in NFT’s zal opslaan en ze vervolgens zal fractioneren, kunnen meer handelaren fractionele eigenaren worden tegen lagere kosten.

Deze oplossing overstijgt geografische barrières en biedt wereldwijde toegankelijkheid voor vastgoedbeleggingen. Als gevolg hiervan zult u binnenkort delen van een hotel op de Malediven of een hotel van meerdere miljoenen dollars in Los Angeles kunnen kopen, ongeacht uw geografische locatie.

De native ELDG-token vormt de ruggengraat van het platform dat houders kortingen, stakingsbeloningen en gratis overnachtingen in onroerend goed biedt. Momenteel is het slechts $0,025 waard in fase 7 van de voorverkoop – een stijging van 150% in vergelijking met de oorspronkelijke prijs. Vanwege de real-life gebruiksscenario’s en de toekomstige technologie voorspellen analisten dat de waarde van de ELDG ongeveer 30x zal stijgen op de dag dat deze wordt gelanceerd.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!