Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) prijsvoorspellingen: Waarom Everlodge (ELDG) de nieuwe whale-magneet is

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Een nieuwe cryptospeler heeft aanzienlijke aandacht getrokken van zowel walvissen als investeerders. Everlodge (ELDG) komt naar voren als een veelbelovend project met het potentieel om de cryptomarkt te ontwrichten. Terwijl Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) gevestigde spelers zijn in de In de sector trekt het unieke aanbod van Everlodge nieuwe investeerders aan die op zoek zijn naar de volgende grote kans.

Doe mee aan de Everlodge voorverkoop en win een luxe vakantie naar de Malediven

Ripple (XRP): Positieve juridische vooruitzichten

Hoewel de juridische strijd tussen Ripple (XRP) en de SEC is besproken, suggereren recente ontwikkelingen positievere vooruitzichten voor de cryptocurrency. De populaire crypto-advocaat John Deaton heeft zijn twee cent gegeven. Hij gelooft dat de SEC slechts 10% kans heeft om te winnen , terwijl Ripple een kans van 90% heeft.

Leden van de XRP-gemeenschap hebben nu hoop, dankzij het inzicht van Deaton. Ze zien dit als een grote stap voorwaarts naar duidelijkheid en oplossing. Er bestaat geen twijfel over dat een schikking tussen Ripple en de SEC in hun ogen succes voor het bedrijf zou betekenen.

Nu de juridische wolken geleidelijk lijken op te trekken, verwachten investeerders en analisten een betere toekomst voor Ripple-crypto. Onlangs is de Ripple-prijs gestegen van $0,60 op 30 oktober naar $0,70 op 9 november. Experts voorspellen dat de Ripple-prijs in december zou kunnen stijgen naar $0,79. 2023, mochten deze gunstige omstandigheden aanhouden.

Polygon (MATIC): Stijgende op nieuwe samenwerkingsontwikkelingen

Polygon (MATIC) boekt aanzienlijke vooruitgang op het gebied van blockchain nu het een baanbrekend partnerschap aangaat met de NEAR Foundation. Deze samenwerking heeft tot doel een prover te ontwikkelen voor WebAssembly (Wasm) blockchains, en zo de kloof tussen ketens en het Ethereum-ecosysteem te overbruggen. ze zullen een zero-knowledge (ZK) -methode gebruiken.

Met hun nieuwe synergie zullen Polygon en de NEAR Foundation de positie van MATIC als dynamisch en vooruitstrevend blockchain-platform versterken. Na deze aankondiging steeg de Polygon-prijs van $0,74 op 8 november naar $0,81 op 9 november.

Met dit innovatieve partnerschap voorspellen experts dat de cryptowaarde van Polygon in het laatste kwartaal van 2023 naar $0,87 zou kunnen stijgen. Dit markeert een cruciaal moment voor Polygon omdat het innovatie blijft stimuleren en zijn plaats in de cryptowereld verder verstevigt.

Everlodge (ELDG): Kan sneller torenhoog worden dan Ripple en Polygon

Zowel Ripple als Polygon hebben een groot potentieel getoond, maar Everlodge (ELDG) brengt iets nieuws op tafel dat de interesse van crypto-whales heeft getrokken. Everlodge is van plan een groot aantal problemen op te lossen die de vastgoedmarkt belasten en maakt gebruik van blockchain- en NFT-technologie Hieruit willen ze een vastgoedmarktplaats als geen ander creëren.

Investeringen in onroerend goed hebben bijvoorbeeld vaak te kampen met een gebrek aan liquiditeit. Het kopen of verkopen van onroerend goed kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen. Everlodge maakt gebruik van blockchain-technologie om vastgoed uit de echte wereld in NFT’s te verwerken, die vervolgens worden gefractioneerd. Deze aanpak verbetert de liquiditeit aanzienlijk. waardoor mensen veel sneller onroerend goed kunnen kopen of verkopen.

Naarmate eigendommen waardevoller worden, worden NFT’s dat ook, waardoor ze aantrekkelijk worden voor investeerders. Ze maken gebruik van de Rewards Club, die leden extraatjes en passieve mogelijkheden biedt, zoals het verkopen van gratis verblijven. Deze voordelen hebben veel aandacht getrokken.

Als je Everlodge vergelijkt met platforms als Ripple en Polygon, is er één opvallend verschil: een relatief lage marktkapitalisatie, wat ruimte zou kunnen betekenen voor aanzienlijke groei. Bovendien hebben ze verbindingen met de vastgoedmarkt van $280 miljoen, waardoor het een ELDG staat momenteel op $0,023 in fase 6 van de voorverkoop, maar analisten voorspellen dat deze zal stijgen naar $0,038 voordat de voorverkoop eindigt.

Verkrijg meer informatie over de voorverkoop van Everlodge:

Website: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!