Ontdek het potentieel: 3 tokens onder de $1 zullen naar verwachting deze maand 10x groeien – Shiba Inu (SHIB), Meme Moguls (MGLS) en Solana (SOL)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt is terug met een knaller! Bitcoin heeft de grens van $37.000 overschreden en altcoins winnen aan momentum nu de liquiditeit terugkeert. We hebben drie tokens geïdentificeerd die momenteel onder de $1 geprijsd zijn, maar het potentieel hebben om deze maand tien keer in waarde te groeien: Shiba Inu (SHIB), Meme Moguls (MGLS) en Solana (SOL). Laten we eens kijken waardoor deze tokens opvallen en waarom ze naar verwachting de komende weken goed zullen presteren.

Shiba Inu (SHIB): Klaar voor een 10x-piek te midden van de crypto-revival

Shiba Inu is een memecoin geïnspireerd op de beroemde Dogecoin en werd gelanceerd tijdens de FOMO van de altcoin-rally begin 2021, waar hij in minder dan zes maanden van nul naar een top-10 cryptocurrency groeide.

Net als andere altcoins is de prijs van Shiba Inu sindsdien afgekoeld. Maar dat betekent niet dat het groeipotentieel verdwenen is. Shiba Inu is gegroeid van $0,00000664 medio oktober naar $0,00000883 vandaag – een stijging van 33% in iets meer dan een jaar tijd. week.

Dit is een sterk begin van de heropleving van Shiba Inu en er is nog veel ruimte voor groei. Het niveau van $0,000010 is de belangrijkste weerstand waar je op moet letten, en als Shiba Inu dat niveau doorbreekt, is een waardestijging van 10x naar $0,00010 zeer waarschijnlijk.

Zie je, Shiba Inu is zoveel meer dan een memecoin. Het heeft een gedecentraliseerde uitwisselings- en laag-2-schalingsoplossing gebouwd om waarde toe te voegen aan zijn ecosysteem. Deze combinatie van plezier en functionaliteit zou binnenkort de drijvende kracht achter de groei van Shiba Inu kunnen zijn.

Meme Moguls (MGLS): 100x winst voor de volgende grote meme-revolutie

Hoewel het ecosysteem van Shiba Inu een verbetering is ten opzichte van Dogecoin, gaat Meme Moguls nog een stap verder: het belooft een revolutie teweeg te brengen in de meme-industrie door een platform te creëren voor het verhandelen en investeren in door meme ondersteunde digitale activa.

Het MGLS-token, dat centraal staat in het Meme Moguls-ecosysteem, wordt tijdens de eerste fase van het voorverkoopevenement ver onder de $1 gewaardeerd op slechts $0,0019. Analisten zijn van mening dat MGLS het potentieel heeft om met 10x te groeien voordat de voorverkoop eindigt, voordat het na de notering nog eens 10x zal stijgen op uitwisselingen.

Wat Meme Moguls onderscheidt van andere meme-projecten is de focus op het bieden van waarde aan de meme-gemeenschap. Het is eenvoudigweg bedoeld om de basis te worden van de memecoin-industrie in plaats van een ander meme-token.

Het Meme Moguls-ecosysteem omvat het Moguls Casino, het Moguls Exchange Trading Platform en het meeslepende Mogul Land in de metaverse. Elk van deze componenten voegt waarde toe aan het algehele ecosysteem en zal naar verwachting de groei van het MGLS-token stimuleren.

Gezien de innovatieve aanpak, de sterke steun van de gemeenschap en het gevarieerde ecosysteem is MGLS goed gepositioneerd voor aanzienlijke groei. De mondiale meme-industrie zal naar verwachting tegen 2025 groeien tot 6,1 miljard dollar, dus het verwerven van MGLS tijdens de voorverkoopfase zou een slimme investeringsstap kunnen zijn.

Bezoek Meme Moguls

Solana (SOL): Een nieuw tijdperk in DeFi aanbreken

Solana heeft furore gemaakt in de cryptogemeenschap met zijn geweldige stijging van 200% van $21 medio oktober naar een recente piek van $64. Zo’n grote winst voor een top-10 cryptocurrency in een kwestie van weken is werkelijk indrukwekkend.

Het doorbreken van de weerstandszone van $32 bracht deze snelle prijsstijging teweeg, maar voor Solana is het feest misschien nog niet voorbij. Nu Solana wordt beschouwd als de basis voor de toekomst van DeFi 2.0, bestaat er consensus onder experts dat Solana de achterstand zal blijven inhalen. Ethereum terwijl het uit de as herrijst om te bewijzen dat de twijfelaars ongelijk hebben.

Solana’s TVL-groei van $210 miljoen in januari naar $500 miljoen vandaag laat zien dat het netwerk al aan populariteit wint. Hoewel Ethereum een ​​veel grotere TVL heeft, beweegt het zich in de tegenovergestelde richting en daalt van $27 miljard naar $23 miljard in dezelfde periode (Bron: Defilama.com).

Een prijsstijging van 10x is niet van plan voor Solana, vooral als het het huidige tempo van groei en adoptie kan vasthouden. Een marktkapitalisatie van $200 miljard lijkt misschien hoog, maar dit is nog steeds lager dan de huidige marktkapitalisatie van Ethereum vóór de bull run.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!