Whale verplaatst meer dan $4.000.000 aan DYDX naar Kraken

Op maandag verplaatste een grote crypto-investeerder meer dan $4 miljoen aan dYdX (DYDX) van zijn wallet naar de gecentraliseerde cryptobeurs Kraken, terwijl de waarde van de munt toenam, zoals gerapporteerd door de blockchain-analysetool Lookonchain.

Winst van ongeveer $1,5 miljoen

De native token van dit project vertoonde een stijging van 30% op dezelfde dag als de storting door de investeerder. Volgens Lookonchain zou de investeerder een winst van $1,5 miljoen hebben gerealiseerd als hij op dat moment zijn DYDX-tokens had verkocht.

Op het moment van schrijven wordt DYDX verhandeld tegen $4,11. Het digitale actief bevindt zich momenteel op de 72e plaats op basis van marktkapitalisatie en heeft de afgelopen 24 uur meer dan 9% aan waarde gewonnen, de afgelopen week meer dan 59%, en in de afgelopen maand zelfs meer dan 117%.

Nog meer ruimte om te groeien

Venture capitalist Arthur Cheong deelde onlangs zijn optimistische kijk op de hele gedecentraliseerde derivatenmarkt. Als oprichter en CEO van DeFiance Capital gelooft hij dat de gedecentraliseerde derivatenhandel gemakkelijk met 5-10x kan groeien. Cheong benadrukte:

“We hebben het meest vertrouwen in gedecentraliseerde derivaten. Als je naar alle statistieken kijkt, wijzen ze naar de derivatenhandel als de grootste markt in de crypto-industrie. Ik denk dat de jaarlijkse omzet gegenereerd door derivatenhandel momenteel waarschijnlijk tussen de $10 en $15 miljard ligt.”

Terugkijkend op de bullmarkt voorspelt hij:

“Ik denk dat we naar $20 tot $30 miljard kijken, alleen al afkomstig van derivatenhandel. Dus op dit moment kan gedecentraliseerde derivatenplatforms slechts 2 tot 5% van het marktaandeel bereiken. Ik denk dat dit aanzienlijk zal groeien in de komende jaren. Ik denk dat we binnen de komende twee jaar minstens 20% moeten behalen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!