Mysterieuze transacties wijzen op een aanstaande lancering van DOGE futures op Coinbase

Mysterieuze overboekingen met in totaal meer dan een half miljard DOGE wijzen op een aanstaande notering van Dogecoin-futures op de toonaangevende Amerikaanse beurs Coinbase.

Het lijkt er steeds meer op dat Dogecoin (DOGE) futures binnenkort genoteerd zullen worden op de prominente Amerikaanse beurs Coinbase, aangezien Whale Alert vandaag mysterieuze overboekingen heeft gedetecteerd. Deze transfers, waarbij bijna 557 miljoen DOGE, ter waarde van $68,7 miljoen, betrokken zijn, komen uit eerder inactieve wallets “DFBx6” en “DCTpB,” wat wijst op mogelijke ontwikkelingen in de nabije toekomst.

Beide portefeuilles, die onder de radar waren gebleven sinds juni 2021, samenvallend met de initiële notering van Dogecoin op de spotmarkt van Coinbase tijdens de bullmarkt van 2021, hebben plotseling een grote stap gezet.

Het is al lang bekend dat Coinbase van plan is DOGE-futures te introduceren, vooral nadat de beurs onlangs haar plannen heeft aangekondigd na de succesvolle notering van Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC) eerder deze maand. Hoewel de mysterieuze overboekingen van vandaag geen definitieve bevestiging zijn, passen ze wel in de verwachtingen van actie in de nabije toekomst.

Deze ontwikkeling lijkt op recente gebeurtenissen op het concurrerende platform Robinhood, waarbij kort voor de aankondiging van de beschikbaarheid van de token voor de handel drie biljoen Shiba Inu-tokens werden overgeboekt, wat aangeeft dat dergelijke bewegingen van groot belang kunnen zijn.

De timing van deze transfers, samen met eerdere verklaringen van Coinbase, doet vermoeden dat Dogecoin-futures binnenkort beschikbaar zouden kunnen worden op de beurs, wat zeker gevolgen zal hebben voor de DOGE-markt.

Met de toenemende speculatie blijven vragen bestaan over de ware bedoeling achter deze transacties. Zijn het simpelweg routineuze verplaatsingen door anonieme grote investeerders, of wijzen ze op een mogelijke notering op Coinbase? De antwoorden blijven ontwijkend, maar één ding is duidelijk: de verwachtingen rondom de mogelijke toevoeging van Dogecoin aan het futuresplatform van Coinbase zijn hooggespannen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!