Analist is bullish over deze top 50 altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar heeft zijn bullish sentiment geuit over een top-50 altcoin te midden van een marktcorrectie. De analist, bekend onder het pseudonieme Credible Crypto, deelde op het X sociale mediaplatform aan zijn 351.500 volgers dat de inheemse token van de proof-of-work blockchain Kaspa (KAS) aanzienlijk hoger zou kunnen gaan nadat deze in november nieuwe all-time highs heeft bereikt. Hij gaf het onderstaande hierover aan:

“Er is letterlijk maar één altcoin die ik tot nu toe ben tegengekomen met een impulsieve structuur die zo duidelijk/bullish is als Bitcoin, en dat is KAS.”

@CredibleCrypto / X

Kaspa opende het jaar op $0,00539 en wordt verhandeld op $0,0995 op het moment van schrijven, een stijging van 1.746%. Wat betreft Bitcoin (BTC) zei de veel gevolgde analist dat het “tamelijk onwaarschijnlijk” is dat het vlaggenschip-crypto-activum zou kunnen dalen tot tussen $32.000 en $33.000.

Volgens Credible Crypto vertoont Bitcoin namelijk vergelijkbare prijsactie als eerdere bewegingen die het maakte vóór bullish doorbraken. De anonieme crypto-analist haalt het voorbeeld aan van Bitcoin die niet naar beneden viel tussen $11.000 en $12.000 voordat een opwaartse trend begon en BTC een nieuwe all-time high bereikte van net onder $70.000 in 2020.

Credible Crypto haalde ook het geval aan van Bitcoin die een daling naar tussen $4.000 en $5.000 vermeed en explodeerde naar $14.000 in 2019. Hierover werd het volgende aangegeven:

“Nogmaals, de sleutel hier is dat onze context in alle drie de scenario’s zeer vergelijkbaar is – dat wil zeggen dat elk van deze gebeurtenissen plaatsvond in het midden van een belangrijke impuls – wanneer bullish momentum op zijn sterkst is en “duidelijke” prijsvegen meestal vooruitgelopen worden.

Zou het deze keer anders kunnen zijn? Natuurlijk. Maar de kans is groot dat we naar mijn mening meer van hetzelfde zullen zien.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!