Tophandelaar in cryptocurrency ontmoedigt momenteel investeringen in Solana (SOL); beveelt aan om nieuwe altcoins te onderzoeken

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In de huidige heropleving van de cryptomarkt heeft de Solana (SOL)-prijs na jaren van bearishness een nieuw jaarlijks hoogtepunt bereikt. Ervaren cryptocurrency-handelaren vragen investeerders echter om niet in Solana (SOL) te investeren. In plaats daarvan hebben ze gekozen voor het nieuw gelanceerde protocol. VC Spectra (SPCT), als de beste crypto om te kopen. Laten we begrijpen waarom.

>>> KOOP NU SPCT-TOKENS <<<

Samenvatting:

  • Er wordt voorspeld dat Solana (SOL) na de uitverkoop van FTX onder de $50 zal dalen.
  • VC Spectra (SPCT) zal bij de lancering op 6 december een ROI van meer dan 900% opleveren.

Solana (SOL) maakt jaarlijks een hoogtepunt te midden van toenemende angst onder beleggers

Tijdens de hoogtepunten van bearishness daalde de Solana SOL-cryptoprijs naar een dieptepunt van $21,15 op 12 oktober. Ondanks deze negatieve Solana SOL-cryptoprijsactie gedurende het grootste deel van 2023 is het Solana-nieuws positief gebleven.

Een van de grootste ontwikkelingen voor het Solana (SOL)-ecosysteem waren de partnerschappen met Google Cloud en Amazon Web Services. Deze partnerschappen werden op 31 oktober aangekondigd tijdens Solana Breakpoint 2023. Verder kwam de Backpack App, gebouwd op Solana (SOL), beschikbaar in de Google Play Store. Cube lanceerde op 8 november ’s werelds eerste zero-fee MPC Wallet voor Solana (SOL)-tokens.

Met de recente stijging van de cryptomarkt worden de ontwikkelingen van Solana weerspiegeld in de SOL-cryptoprijs. De Solana (SOL)-prijs is sinds 12 oktober met 175% gestegen en bereikte op 11 november $58,27.

Deskundigen vrezen echter een dump van FTX naarmate de faillissementsprocedures aan kracht winnen en daarom verwachten zij dat het Solana (SOL)-token onder de $50 zal dalen wanneer FTX zijn SOL-beleggingen verkoopt.

VC Spectra (SPCT) komt naar voren als de beste crypto om in te investeren naarmate de voorverkoopwinsten zich vermenigvuldigen

Het innovatieve en baanbrekende VC Spectra (SPCT) is een durfkapitalistisch hedgefonds en handelsplatform. Het is gebouwd op het Ethereum-netwerk en gebruikt slimme contracten om te investeren in nieuwe ICO’s en DeFi-bedrijven. Het BlockReport Audit Team controleert de slimme contracten die op VC worden gebruikt Spectra vanwege hun veiligheid, beveiliging en authenticiteit.

De projecten waarin moet worden geïnvesteerd, worden door VC Spectra uitgekozen met behulp van advies van deskundige durfkapitalisten en door gebruik te maken van AI. Bovendien genereert VC Spectra ook winst door het uitvoeren van systematische, arbitrage, algoritmische en andere vormen van geavanceerde handel.

De gebruikers kunnen ervoor kiezen om te investeren in individuele nieuwe DeFi-projecten of kiezen uit de fondsen die door het platform worden beheerd. Het SPCT-token dient als de wijze van uitwisseling en beheer op het VC Spectra-platform.

VC Spectra heeft $2,4 miljoen opgehaald tijdens de particuliere zaadverkoop voordat deze aan de openbare voorverkoop begon. Momenteel bevindt de voorverkoop zich in fase 4 voor $0,066 per SPCT, na een prijsstijging van 725% ten opzichte van fase 1-voorverkoop.

Tegen de tijd dat de voorverkoop eindigt, zal het SPCT-token met 900% stijgen en voorbij zijn richtprijs van $0,080 gaan. Dit komt omdat beleggers het SPCT-token haasten naar de voorverkoop van fase 4, die voor meer dan 55% voltooid is. Zodra de voorverkoop eindigt, is de SPCT-token klaar. token zal worden genoteerd op grote beurzen.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!