Bitcoin-prijsvoorspelling 2024 – Experts voorspellen dat BTC dit jaar $75.000 zal bereiken en zijn ook bullish op MGLS

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu we 2024 naderen, zijn experts opnieuw bezig met het toekomstige traject van Bitcoin (BTC), en de consensus lijkt overweldigend bullish. Projecties suggereren dat het tegen eind 2024 een indrukwekkende $75.000 zou kunnen bereiken. Te midden van deze optimistische voorspelling heeft een ander spannend project plaatsgevonden. trok de aandacht van dezelfde experts – Meme Moguls (MGLS).

Bitcoin (BTC): Stijgt kort naar $37.000

Bitcoin (BTC) kende onlangs een snelle stijging en overtrof voor het eerst sinds mei 2022 kortstondig de grens van $37.000. Deze plotselinge prijsstijging wordt toegeschreven aan het groeiende optimisme en de opwinding rond de mogelijke goedkeuring van spot Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s). ) in de Verenigde Staten.

Onlangs heeft Bloomberg ETF-analist James Seyffart een aanzienlijk venster benadrukt, beginnend op 9 november, waarin de SEC beslissingen moet nemen over 12 verschillende spot-Bitcoin ETF’s, met als cruciale datum 17 november. de cryptogemeenschap, wat leidde tot een stijging van de prijs van Bitcoin.

De buzz rond Bitcoin ETF’s concentreert zich op de mogelijkheid dat ze op de markt worden geïntroduceerd, waardoor institutionele en particuliere beleggers een meer toegankelijke en gereguleerde manier krijgen om met Bitcoin in contact te komen.

Experts met een bullish Bitcoin-prijsvoorspelling

Verschillende experts zeggen dat Bitcoin het komende jaar naar $75.000 zou kunnen stijgen. Een Bitcoin ETF zal echter een van de vele oorzaken van deze stijging zijn. Een ander essentieel ding om op te merken is de Bitcoin-halvering die naar verwachting in april 2024 zal plaatsvinden.

De Bitcoin-halvering is een geprogrammeerde verlaging van de beloning die mijnwerkers ontvangen voor het valideren van transacties, die ongeveer elke vier jaar plaatsvindt. Naarmate de uitgifte van nieuwe bitcoins afneemt, wordt het bestaande aanbod schaarser, waardoor historisch gezien de vraag en vervolgens de prijs stijgt.

Eerdere Bitcoin-halveringsgebeurtenissen hebben bullish marktcycli in gang gezet, en veel deskundigen zijn van mening dat de komende halvering deze trend zal volgen. Volgens experts creëren de halveringsgebeurtenis en de mogelijkheid van een Bitcoin ETF-lancering een overtuigend verhaal voor een bullish traject in 2024, met de Bitcoin-prijs die $75.000 zal bereiken.

Meme Moguls (MGLS): Leiden de meme coin revival

Terwijl de potentiële stijging van Bitcoin naar $75.000 de krantenkoppen haalt, suggereren experts dat gebruikers overwegen hun portefeuilles te diversifiëren met veelbelovende tokens zoals Meme Moguls (MGLS). Meme Moguls, gepositioneerd als een boeiend spel om te verdienen, zal gebruikers onderdompelen in de fantasiewereld van meme markt handel.

Kennelijk erkennen experts het potentieel van het combineren van gevestigde activa met veelbelovende nieuwkomers zoals Meme Moguls. Het unieke play-to-earn-model en het levendige ecosysteem van Meme Moguls zullen gebruikers een manier bieden om met meme-geïnspireerde activa om te gaan en mogelijk lucratieve beloningen te ontgrendelen.

Met een toewijding om iets terug te geven aan de gemeenschap, maakt het project zich op voor een ongekende weggeefactie in de voorverkoop, met maar liefst $ 150.000 aan beloningen die voor het oprapen liggen. Dit heeft talloze mensen enthousiast gemaakt om mee te doen. Het bevindt zich nu in de bètafase met één MGLS-token is slechts $ 0,0019 waard.

Dit token zal gebruikers een passief inkomen opleveren via staking, governance en toegang tot de Moguls Marketplace. Terwijl de gemeenschap anticipeert op de lancering, zijn analisten optimistisch over MGLS en voorspellen ze een verbluffende groei van 1000% aan het einde van de voorverkoop. Om deze redenen zou Meme Moguls de meest opwindende, op nutsbedrijven gebaseerde meme-munt van 2023 kunnen worden.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!