Bloomberg analist bullish op Polygon (MATIC), TRON (TRX) en Everlodge (ELDG) zien opwaarts momentum

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Een Bloomberg-analist die bekend staat als Jamie Coutts beweert dat Polygon (MATIC) een van de cryptocurrencies is die een groter succes kunnen ontsluiten dankzij de particuliere kredietmarkt. Bovendien heeft TRON (TRX) een opwaarts momentum gezien, en Everlodge (ELDG) ziet veel succes met zijn voorverkoop. Vandaag bekijken we de koersprestaties van elke crypto om te zien hoe ver ze kunnen stijgen.

Samenvatting

  • Polygon (MATIC) kan stijgen tot $1,37 tegen het einde van het jaar
  • TRON (TRON) kan in waarde stijgen tot $0,16
  • Everlodge (ELDG) stijgt in waarde met 25x bij lancering

Jamie Coutts projecteert groei voor Polygon (MATIC)

Blockchain-analist Jamie Coutts beweerde op X, voorheen Twitter, dat Polygon (MATIC) binnenkort een hoger succesniveau zou kunnen ontsluiten dankzij de private kredietmarkt. Coutts merkte ook op dat de private kredietmarkt risico’s met zich meebrengt en dat transparantie door emissies van vitaal belang is voor de bescherming van investeerders. 

Polygon liet echter ook een aanzienlijke waardestijging zien op basis van de on-chart gegevens. Volgens de gegevens op de grafiek steeg het handelsvolume van Polygon met 20% in de afgelopen 24 uur. 

In de afgelopen week handelde MATIC tussen $0,620177 en $0,713682. De crypto is met 16% gestegen in de afgelopen twee weken en met 25% in de afgelopen maand. Op basis van de prijsvoorspelling van Polygon (MATIC)kan het tegen het einde van 2023 naar $1,37 stijgen.

TRON (TRX) zal een prijsstijging zien naar $0,16 

TRON (TRX) zag ook een aanzienlijke prijsstijging, waardoor veel beleggers de crypto overwegen voor diversificatie. In de afgelopen 30 dagen is de crypto TRX met 10,9% gestegen. Bovendien handelde TRON qua waarde tussen $0,094974 aan de lage kant en $0,100858 aan de hoge kant. 

Daarnaast staat de market cap van TRON op $8.684.877.324, waarmee het de 12e grootste crypto is. Volgens de on-chart gegevens, plaatst de TRON (TRX) prijsvoorspelling het op een waarde van $ 0,16 tegen het einde van 2023.

Everlodge (ELDG) geeft iedereen toegang tot vastgoedinvesteringen voor slechts $100

Naast Polygon (MATIC) en TRON (TRX) is er nog een crypto die in waarde kan stijgen: Everlodge (ELDG). Dit is een opkomende vastgoedmarktplaats die wordt ontwikkeld om de vastgoedindustrie voor altijd te transformeren. 

Concreet kan iedereen voor slechts $100 fracties kopen in luxe villa’s en huizen door middel van fractioneel NFT-eigendom.

Het platform dankt eigenschappen als NFT’s. Daarna worden ze gefractioneerd. Hierdoor kan iedereen gewoon een fractie kopen in plaats van miljoenen uit te geven. Bovendien kan elke NFT worden gebruikt als onderpand bij het krijgen van leningen. 

Door ELDG in te zetten, kunnen gebruikers passief inkomen krijgen, wat veel nut geeft aan de crypto. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor staking. Momenteel bevindt ELDG zich in Fase 6 van de voorverkoop. Hier wordt het verhandeld tegen $ 0,023. Analisten voorspellen echter dat het met 25x kan groeien bij de lancering.

Voor meer informatie over de Everlodge (ELDG) voorverkoop kun je hier hun website bezoeken.

Website: https://pr.everlodge.io/1lozxy|
X (voorheen Twitter): https://twitter.com/EverlodgeHQ

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!