Altcoin, die met 70% gestegen is, loopt een groot risico

In de meest recente verklaring van het cryptocurrency analysebedrijf Lookonchain worden serieuze waarschuwingen geuit met betrekking tot de Illuvium (ILV) altcoin.

Volgens de analyses kan Illuvium (ILV), dat de afgelopen maand met maar liefst 70% in waarde is gestegen, onder druk komen te staan door enkele grote beleggers, vaak aangeduid als “whales,” die neigen naar verkoop. Analisten hebben gerapporteerd dat een beroemde cryptocurrency-whale met de naam luggis.eth 20.000 ILV heeft verkocht, ter waarde van $1,33 miljoen, op het hoogtepunt van de ILV-prijs. Na deze verkoop daalde de waarde van ILV met ongeveer 13%.

De genoemde beroemde whale bezit momenteel 394.902 ILV, wat overeenkomt met een totale waarde van $26 miljoen. Dit betekent dat de whale ongeveer 10% van de totale circulerende voorraad van ILV in handen heeft.

Bovendien hebben de analisten gerapporteerd dat een andere grote belegger gisteravond 65.753 ILV, ter waarde van $4,37 miljoen, heeft overgedragen naar de cryptocurrency-beurs Binance. Hoewel niet duidelijk is of deze overdracht zal leiden tot verkoop, leidt een dergelijke actie doorgaans tot verkoopdruk wanneer whales cryptocurrency overbrengen van hun koude opslagportefeuilles naar beurzen.

De whale die onlangs heeft verkocht, bezit momenteel 65.559 ILV, met een totale waarde van $4,3 miljoen. Op het moment van schrijven wordt Illuvium (ILV) verhandeld voor $67,07 en heeft zijn hoogste waarde van $72 bereikt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!