Van de Poppe evalueert situatie rond SOL, LINK en ABR

Cryptocurrency-analist en handelaar Michaël van de Poppe verklaarde op het sociale mediaplatform X dat Solana (SOL), dat wordt beschouwd als een concurrent van Ethereum (ETH), zich middenin een sterke opwaartse trend bevindt die $40 zou kunnen bereiken. Bij het beoordelen van het huidige beeld van SOL, zei de analist:

“Sterke vooruitzichten en een sterke opwaartse trend. Als we deze keer $36-39 bereiken, zou het me niet verbazen. Als er een diepere correctie komt, zou ik graag wat SOL willen kopen voor $26-28.”

Na SOL evalueerde Van de Poppe Chainlink (LINK) en verklaarde dat de populaire altcoin eindelijk in goede vorm is na maanden van consolidatie. In zijn opmerking over LINK zei de analist:

“Het is uitgebroken uit het bereik dat al een paar maanden is aangehouden en blijft kracht tonen. Het zou me niet verbazen als het stijgt naar $12,5-13. Als er een diepere correctie is, is het noodzakelijk om te kopen op $9,60-10 voordat het doorgaat.”

De derde altcoin op de watchlist van Poppe is het Layer 2 schaaloplossing Arbitrum (ARB). De analist uitte zijn verwachting dat de rally in ARB zou blijven, waarbij hij de mogelijkheid van een lichte terugval benadrukte en zei:

“Ik verwacht dat de rally in ARB zal blijven. Ideaal gezien zou het kunnen terugvallen tot ongeveer $0,85-0,88 voordat het $1,11 bereikt. Als er zo’n terugval is, is het noodzakelijk om op deze niveaus te beginnen met kopen. Het testen van de $0,98 weerstand zal waarschijnlijk resulteren in een opwaartse doorbraak.”

Volgens de meest recente gegevens wordt ARB momenteel verhandeld op $0,9328 met een marktkapitalisatie van $1,19 miljard en een stijging van 1,45% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!