Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Tron (TRX) en Ethereum (ETH) hebben banden met China, aldus on-chain onderzoeker

Door de jaren heen is Bitcoin (BTC) verschillende keren in verband gebracht met criminelen, die de nummer één cryptocurrency zouden gebruiken om geld wit te wassen. Nu heeft een bekende on-chain onderzoeker echter de zwarte waarheid achter Justin Sun’s Tron (TRX) blootgelegd.

Een X-gebruiker (voorheen Twitter) met de gebruikersnaam @BoringSleuth heeft de aandacht getrokken van de cryptogemeenschap nadat hij potentieel bewijs had ontdekt dat Tron naar verluidt een Ponzi-scheme zou zijn, bestuurd door een van ’s werelds grootste crypto-criminele drugskartels. Hij gaf het volgende aan:

“Ik analyseerde de oorspronkelijke tokenverkoop van $TRX-tokens, waarbij specifiek werd gekeken naar wie de Top 20-wallets eigendom waren en hoeveel van het totale $TRX-tokenaanbod ze ontvingen. Je zou hiervan kunnen schrikken.

Ten eerste: wie heeft de 100 miljard $TRX-tokens ontvangen en ingezet? Dat was natuurlijk niemand minder dan de grootste criminele organisatie in crypto, uit China, die rechtstreeks verbonden was met de CCP. In mijn database noem ik ze lingling/MultichainDev, maar die naam werd aan hen gegeven lang voordat ik hun honderden andere protocollen ontdekte die ze maakten en ook tokens verkochten. Hieronder ziet u waar de Tron Deployer de 100 miljard TRX-tokens heeft geslagen en naar 0x9ea1 heeft gestuurd.”

Tron’s connectie met CCP

BoringSleuth onthulde verder dat het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) acht bedrijven van de Chinese Communistische Partij (CCP) heeft gesanctioneerd omdat ze naar verluidt een verboden netwerk voor de productie en distributie van geneesmiddelen rond Fentanyl exploiteerden.

De crypto-onderzoeker onthulde vervolgens dat meer dan de helft van de portemonnees die eigendom zijn van deze bedrijven terug te traceren waren op Tron en dat de rest zich naar verluidt op de Ethereum-blockchain bevond.

Na analyse van de oorspronkelijke verkopen van TRX, verklaarde BoringSleuth dat hij de top 20 cryptocurrency-portefeuilles in de originele token-verkooplijst van Tron had bekeken om de eigenaren van de portefeuilles te ontcijferen en hoeveel TRX-voorraden deze portefeuilles hebben verworven.

Volgens de onderzoeker zijn er 17 van de twintig portemonnees gemaakt en eigendom van de beruchte criminele organisatie, vermomd als echte investeerders. Hij onthulde dat de criminele organisatie verbonden was met de CCP en dat 98% van de totale tokenvoorraad van Tron door deze 17 portemonnees werd ontvangen.

De on-chain-onderzoeker vermeldde ook dat cryptocurrency-beurzen zoals Huobi Global en cryptocurrencies zoals Shiba Inu mogelijk ook gelinkt zijn aan de CCP en Wanxiang, een Chinees multinationaal conglomeraat en het team dat de portefeuilles van de Ethereum Foundation en de oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, financierde.

Ethereum ook ondersteund door de CCP?

Terwijl Tron wordt geconfronteerd met speculaties dat het een goed georkestreerd Ponzi-plan is en banden zou hebben met de CCP, heeft de onthulling dat Ethereum, de op één na grootste cryptocurrency ter wereld, mogelijk ook wordt gesteund door de CCP en verbonden is met bedrijven die betrokken zijn bij drugshandel, de cryptovaluta verlaten.

Volgens BoringSleuth ondersteunt de CCP naar verluidt Ethereum en andere blockchains, evenals meerdere Decentralized Exchanges (DEX) en Centralized Exchanges (CEX) in de crypto-ruimte. De crypto-onderzoeker gebruikte een eerdere transactie waarbij de CCP 133.700 Ether ontving op een enkel Genesis Block-adres dat eigendom was van de partij, als verwijzing naar een verbinding tussen Ethereum en de CCP.

BoringSleuth heeft ook melding gemaakt van een mogelijke connectie tussen de oprichters van Ethereum en de CCP, die hij naar eigen zeggen binnenkort in detail zal onthullen.

De beschuldigingen waarmee Tron en Ethereum worden geconfronteerd, komen te midden van het toenemende onderzoek naar de rol van China in het cryptocurrency-landschap. Hoewel de crypto X-gemeenschap momenteel aan het wankelen is van de hypothese van de on-chain-onderzoeker, is er geen concreet bewijs naar voren gekomen dat Ethereum met de CCP verbindt, waardoor de beschuldigingen op het gebied van speculatie blijven.

Blijf hier op de hoogte van het laatste Tron nieuws.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!