Nederlandse analist zegt dat deze altcoin binnenkort in waarde verdubbelen

Volgens een populaire Nederlandse cryptocurrency-analist zal een op Ethereum gebaseerde (ETH) altcoin waarschijnlijk een laatste stap naar beneden zetten voordat deze in prijs zal verdubbelen.

Michaël van de Poppe vertelde zijn 668.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde oracle-project Chainlink (LINK) toe is aan een definitieve correctie en een daaropvolgende uitbraak.

Volgens van de Poppe zou 2024 een belangrijk jaar moeten worden voor Chainlink, waarin de koers ergens tussen de $12 en $15 zal belanden. Hij zei het volgende:

“De laatste correctie voor Chainlink voordat we uit dit bereik breken.

De markten bereiden zich nog steeds voor op een grote uitbraak, en als er zich cycli voordoen, wordt 2024 een belangrijk jaar voor LINK.

Ik verwacht dat er enkele hertests rond de $7 zullen worden gekocht, vóór $12-15. “

LINK handelt op het moment van schrijven voor $7,67. Een stijging naar het voorspelde prijsniveau van Van de Poppe zou een stijging van 56% tot 95% betekenen.

De cryptohandelaar merkte verder op dat hoewel altcoins een substantiële correctie hebben ondergaan, Bitcoin (BTC) consolideert. Van de Poppe verwacht echter dat “trendy munten” ondanks de altcoin-correctie momentum zullen blijven vertonen zolang BTC consolideert.

Ten slotte gaf Van de Poppe aan dat de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie zou kunnen stijgen naar $30.000, zolang het met succes het bereik van $26.700-$26.900 opnieuw kan testen. Hij gaf het onderstaande:

“Er zijn hier maar weinig niveaus van belang voor Bitcoin. Het vasthouden van meer dan $27.200 zou substantieel zijn voor een voortzetting van de opwaartse trend, maar bij voorkeur is een hertest op $26.700-26.900 voordat we de rally naar $30.000 voortzetten. Het sentiment sloeg vrij snel om.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!