Credible Crypto: XRP gaat vliegen als het boven de weerstand komt

Een veel gevolgde crypto-analist heeft zijn bullish gevoelens geuit over XRP nadat een Amerikaanse rechtbank de poging van de U.S. Securities Exchange Commission (SEC) om een beslissing van juli, die gedeeltelijk in het voordeel van Ripple uitviel, te betwisten, heeft afgewezen.

De pseudonieme handelaar Credible Crypto vertelde namelijk aan zijn 346.700 volgers op het social mediaplatform X dat de afwijzing van het beroep van de SEC tegen de beslissing van juli, waarin werd gesteld dat de programma-gestuurde verkoop van XRP door Ripple geen schending van effectenwetten inhield, een rally zou hebben veroorzaakt in een zeer liquide markt.

Credible Crypto zei dat XRP in de huidige krappe liquiditeitsomstandigheden de weerstand op $0,60 moet overwinnen om een bullish trend te starten:

“Als we daar voorbij komen, stijgen we. Als we daar worden afgewezen, betekent dat gewoon dat we er nog niet klaar voor zijn, voornamelijk vanwege een gebrek aan liquiditeit in de ruimte op dit moment.

Dat gezegd hebbende, dit is geweldig nieuws [de afwijzing van het beroep van de SEC], maakt me nog meer enthousiast voor XRP wanneer er nieuw geld terugstroomt in deze ruimte… En heeft mijn langetermijnvertrouwen in XRP vergroot.”

XRP is op het moment van schrijven $0,532 waard.

Wat betreft Bitcoin (BTC) zei de pseudonieme analist en handelaar dat hij verwacht dat het vlaggenschip crypto-activum het ondersteuningsniveau van $24.800 zal respecteren als het corrigeert. Over Ethereum (ETH) zei Credible Crypto dat hij bearisher is ten opzichte van de op een na grootste digitale activa op basis van marktkapitalisatie:

“ETH daarentegen zou me niet verbazen als het een nieuw lokaal dieptepunt bereikt, aangezien het dieptepunt van het bereik al is getest en waarschijnlijk zal bezwijken bij nog een test. We hebben ook een inefficiëntie net onder de dieptepunten van het bereik en een ander, aanzienlijker gebied van vraag net eronder.

Het feit dat ETH een nieuw lokaal dieptepunt bereikt terwijl BTC een hoger dieptepunt handhaaft boven $24.800, is ook een bewijs van mijn verwachting van zwakte in de meeste altcoins en ETH/BTC op dit moment, terwijl de dominantie van BTC stijgt naar nieuwe hoogtepunten.”

BTC wordt verhandeld op $27.422 op het moment van schrijven, terwijl ETH wordt verhandeld voor $1.637.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!